Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Zipro Treadmill Pacto

Termékkatalógus
Zipro Treadmill Pacto - Futópad

Vélemények: Zipro Treadmill Pacto

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Zipro Treadmill Pacto témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Zipro Treadmill Pacto termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Zipro Treadmill Pacto megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2024. 01. 31., változat: Zipro Treadmill Pacto
Hitelesített vásárlás
Eddigi tapasztalatok 4 napos használat során. Mindent felsoroltam pro és kontra. de néhány hiányossága ellenére összességében pozitívan értékelem, és azt mondanám, hogy az ár/teljesítmény/tárolás aránya ideális.
Nagyon könnyen összecsukható ( az ágy alatt elfér ). Nem látom, hogy mindennap elővennék, de nem okoz gondot kitakarítani, ha szükséges. (a munkaterheléstől függően)
Csendes (egy lakás számára azt mondanám, hogy az ideális zaj - egy szárítógéphez hasonlítom) Sokkal zajosabbra számítottam (idővel veszek egy mosógépet, és azt hiszem, még jobb lesz).
Sebesség csak megfelelő ( 16km/h-ra állítható, még nem próbáltam, de 12km/h-nál viszonylag kényelmes futás
Világos kijelző (egyszerű, világos)
Esztétikailag kellemes
A pulzusszámmérés a fogantyúkból tényleg csak becslés, de csatlakoztathat egy mellkasi pántot, vagy a pánt az óráról származó információkat (ha az alkalmazásukat használják) számomra egy plusz.
Motor akár 2,5HP-ig
Hangszórók (csak a Jacken keresztül lehet zenét kapni a hangszórókra, amit nem értek - a Bluetooth is megvan, de csak egy számítógépen, amelyhez csak alkalmazásokon keresztül csatlakozik)
Nem növeli a futás meredekségét
Az iConsole+ alkalmazás (IOS-en tesztelve) meglehetősen zsúfolt. A Kinomap sokkal barátságosabb. Az utasításban az áll, hogy amikor az alkalmazást az övhöz csatlakoztatja, automatikusan kikapcsolja az övön lévő vezérlést, és az alkalmazásból vezérli (ez nálam nem működik) Normális esetben valószínűleg nem oldottam volna meg, de a táblagép tartója a kijelzőn keresztül van beágyazva. Így aztán az övvezérlés nagy része a tablet alatt van, és nehéz használni.
Az oldalsó stop gomb véletlenszerűen működik (néha igen, néha nem)
A gyakorlatot nem lehet megszakítani (vagy le kell lassítania egy italra, majd leugrani, és folytatni kell, vagy az övet valahová kell helyeznie, ahol van egy polc a közelben, ahová az üveget teheti).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ