Shop roku Akvizice ApF HU

Kültéri hősugárzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alkalmas
Pergolához
(11)
Teraszra
(10)
Kertbe
(6)
Lakásba
(4)
Házba
(4)
Fűtési teljesítmény
2 kW
37 kW
-

Kültéri hősugárzók kiválóan alkalmazhatók éttermek teraszain, udvarokban, építkezéseken vagy téli vásárok árusító standjaiban. Állítható teljesítménnyel rendelkeznek, így mindig ideális hőmérsékletet biztosítanak, és kellemessé teszik a hideg időben eltöltött időt. Nézzük, hogyan válasszunk megfelelő kültéri hősugárzót.

Tovább

Kültéri hősugárzók típusok szerint

A kültéri hősugárzók elektromos árammal, éghető gázokkal vagy dízel üzemanyaggal működhetnek. A fűtőanyag típusa fontos, különösen akkor, ha olyan kerti hősugárzót választasz, amelyet gyakran használsz a teraszon vagy hosszú órákig a hidegben dolgozol, mivel a fűtés költséges lehet.

A gázüzemű kültéri hősugárzó a legelterjedtebb

A gázüzemű kültéri hősugárzó felmelegíti a körülötte lévő levegőt és kisugározza azt a környezetébe. A leggyakrabban használt üzemanyag a propán-bután, amelyet 2 kg, 5 kg vagy 10 kg-os palackokban lehet beszerezni. A teraszon lévő gázfűtő rendelkezhet szabályozóval, amellyel a hőmérsékletet az igényeid szerint állíthatod be.


  • Magas teljesítmény - gyors levegőfűtés.
  • Majdnem bárhol elhelyezhető.
  • Nagy területet képesek kifűteni
  • Szükség van a gázpalack cseréjére.

!

SOHA ne használj gázüzemű kültéri hősugárzót zárt terekben

A kültéri hősugárzók használatakor mindig biztosítani kell a friss levegő beáramlását a fűtött térbe. A gázégés oxigént használ fel, és extrém esetben fulladásveszélyt okozhat.

Elektromos kültéri hősugárzók

Az elektromos kültéri hősugárzók levegőfűtő spirált vagy fűtőelemet használnak a levegő felmelegítéséhez, amelyet aztán továbbítanak a térbe. A fűtőegységeket elektromos hálózatra kell csatlakoztatni a levegő felmelegítéséhez. Az elektromos kültéri hősugárzók általában több teljesítményszinttel rendelkeznek. Falra vagy mennyezetre szerelhetők és biztonságos, állandó hőforrást biztosítanak.


  • Majdnem karbantartásmentesek.
  • Lehetőség van a hőmérséklet könnyű beállítására.
  • Nem történik égés, csak melegedés.
  • Szükség van elektromos aljzatra csatlakoztatásra.
  • Költséges üzemeltetés.

Az elektromos kültéri hősugárzók ventilátorral vannak felszerelve, ezért használhatod ezeket az eszközöket a hűvös nyári hónapokban is, mint például egyszerű ventilátort.

Infravörös kültéri hősugárzók

A kültéri infravörös sugárzók a környező levegőt felmelegítik az infravörös sugarak kibocsátásával. Mivel az infravörös hősugárzókat elektromos hálózatról táplálják, a teljesítményszintet könnyedén beállíthatod egy gombnyomással. Előnyük továbbá, hogy az infravörös sugárzást irányíthatod egy adott terület felé.


  • Csak be kell dugni a konnektorba.
  • Lehetőség van a sugárzási irány beállítására.
  • Energiatakarékosak és azonnal hatékonyak.
  • Kisebb teljesítmény.

i

Infravörös kültéri hősugárzók - hordozható hő túrázáskor is

Az infravörös kültéri hősugárzók kompakt méreteik és könnyű kialakításuk miatt könnyen becsomagolhatók akár egy hátizsákba is és akár sátor alatt is használhatod őket.

Dízelüzemű kültéri hősugárzók

A dízelüzemű kültéri hősugárzók a körülöttük lévő levegőt melegítik fel, majd szétosztják azt. Nagy teljesítményük és magas üzemanyagfogyasztásuk miatt leginkább építkezéseken és egyéb kültéri munkahelyeken hasznosak.


  • Nagyon magas teljesítmény.
  • Nagy területeket melegítenek fel.
  • Költséges üzemeltetés - magas üzemanyagfogyasztás.

Egyéb teraszfűtés típusok

Itt van néhány további népszerű és hatékony teraszfűtési opció:

  • Kültéri kandallók és tűzrakóhelyek - szilárd tüzelésű megoldások, amelyek hangulatosak és központi pontot képeznek a teraszon.
  • Hőszivattyúk - egyes klíma rendszerek hőszivattyú funkcióval is rendelkeznek, amelyek hatékonyan tudják fűteni a kültéri területeket.

A "legjobb" teraszfűtés kiválasztása szubjektív és függ az egyéni szükségletektől és preferenciáktól. Minden rendszernek vannak előnyei és hátrányai, ezért érdemes szakemberrel konzultálni a terasz méretéhez, a helyi éghajlathoz és a költségvetéshez leginkább passzoló megoldás kiválasztása előtt.

Hogyan válassz teraszfűtést

Legyen szó ipari vagy kerti hősugárzóról, mindig figyelj a fűtőteljesítményre és az energiaköltségekre, amelyek meghatározzák az üzemeltetési költséget.

A teraszfűtés kiválasztása számos szempont alapján történik. Íme néhány fontos tényező, amit figyelembe kell venni:

  • Hely és méret: nagyobb teraszokhoz erőteljesebb fűtés szükséges, ezesetben válassz gázzal működő teraszfűtést
  • Éghajlat: szeles vagy tartósan hideg időjárás esetén erőteljesebb fűtési megoldásra lehet szükség.
  • Telepítés: a hordozható gázüzemű kültéri melegítők flexibilisek, míg az elektromos fűtőpanelek vagy infravörös fűtőtestek állandó megoldást nyújtanak.
  • Energiahatékonyság: az infravörös kültérifűtőtestek általában energiatakarékosabbak, mint a gázüzeműek.
  • Biztonság: győződj meg róla, hogy a választott fűtési megoldás biztonságosan használható a teraszon.
  • Költségvetés: mérlegeld a kezdeti beszerzés és az üzemeltetési költségeket. A gázüzemű kültéri hősugárzók üzemanyagfogyasztása óránként kilogrammban (kg/óra) van megadva, a dízelüzemű kültéri hősugárzók üzemanyagfogyasztása literben (l/óra), míg az elektromos eszközök energiafogyasztása kilowattórában (kWh) van megadva.
  • Használat gyakorisága: ritkább használat esetén egy hordozható megoldás is megfelelő lehet.
  • Környezettudatosság: válassz energiatakarékos és környezetbarát teraszfűtési megoldást.

Konzultálj szakemberrel, aki segíthet a helyi szabályozásoknak és biztonsági előírásoknak megfelelő teraszfűtés kiválasztásában.

Teraszfűtés és a fűtőteljesítmény

A fűtőteljesítményt kilowattban (kW) fejezik ki, és ez határozza meg a levegő gyors melegítését és azt a teret, amelyet a kültéri hősugárzók képesek felmelegíteni. Általánosságban elmondható, hogy minél magasabb a fűtőteljesítmény, annál magasabb az üzemanyag/elektromos energia fogyasztása.

A teljesítményfelvétel a maximális fogyasztást jelenti, és a szabályozott teljesítményhez igazodik az elektromos fűtőberendezések esetében.

Egyéb tippek a megfelelő teraszfűtés kiválasztásához

  • Egy átlagos terasz felmelegítéséhez elegendő egy 2-7 kW teljesítményű kültéri melegítő.
  • Éttermek teraszának és nagyobb munkaterületek fűtéséhez ajánlott 13-20 kW teljesítményű kültéri hősugárzó.
  • Ha hosszú élettartamú eszközt szeretnél, akkor érdemes vízálló vagy rozsdamentes kerti fűtőt választani.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Infra hősugárzó - 2 állítható fűtési szint: 1000/2000 W, falra és mennyezetre szerelhető, legfontosabb jellemzők és előnyök: távirányító és teljesítményszabályozó, 10,6 × 62,3 × 7,2 cm (ma × szé × mé), ezüst szín
26 090 Ft

2.
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft

17 termék
4,5
Cattara Fali infravörös hősugárzó + távirányító 2000 W 230 V
Infra hősugárzó - 2 állítható fűtési szint: 1000/2000 W, falra és mennyezetre szerelhető, legfontosabb jellemzők és előnyök: távirányító és teljesítményszabályozó, 10,6 × 62,3 × 7,2 cm (ma × szé × mé), ezüst szín
26 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP1311
4,5
Cattara Álló infravörös hősugárzó 1000 W 230 V
Infra hősugárzó - alkalmas teraszra és pergolához, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, befűthető légtér mérete 3 m³, mérete 64 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű dizájn
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP1312
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
4,0 29×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
5,0
MEVA Etna TZ02002
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, nyomásszabályozó és csőszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 220 × 80 × 80 cm (ma×sz×mé), rozsdamentes acél színű
115 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: PHT0051
4,0
Einhell GE-HG 18/370 Niro Li-Solo Akkus hőlégbefúvó
Hőlégbefúvó - garázsba, műhelybe és pergolához, gáz, 37000 W fűtési teljesítmény, 1 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, ventilátor és nyomásszabályozó, anyaga lemez, befűthető légtér 1000 m³, rozsdamentes acél kivitel
68 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF161
4,7 21×
MEVA BRI TB01005P piezo
Hőlégbefúvó - műhelybe, gáz, 4400 W fűtési teljesítmény, elhelyezés földre, biztosíték, termosztát és teljesítményszabályozó, ezüst kivitel, mérete 24 × 28 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
25 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHT0048
G21 Inferno, gáz
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, biztosíték és teljesítményszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 210 × 82 × 82 cm (ma×sz×mé), rozsdamentes acél színű
126 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PENSK244
Kültéri fűtés
Kültéri fűtés - 4 kW teljesítmény, biztosíték, anyaga: fém, mérete: 88 × 34 × 34 cm (ma×sz×mé), fehér, fekete és ezüst színű
58 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHT610
4,0 29×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
30 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,5
Cattara Álló infravörös hősugárzó 1000 W 230 V
Infra hősugárzó - alkalmas teraszra és pergolához, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, befűthető légtér mérete 3 m³, mérete 64 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű dizájn
24 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CMP1312
5,0
MEVA Etna TZ02002
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, nyomásszabályozó és csőszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 220 × 80 × 80 cm (ma×sz×mé), rozsdamentes acél színű
109 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHT0051
4,7
Cattara Függő infravörös hősugárzó + távirányító 1500 W 230 V
Infra hősugárzó - alkalmas teraszra és pergolához, elhelyezhető mennyezetre, felborulás elleni védelem és távirányító, befűthető légtér mérete 3 m³, mérete 24 × 42,5 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű dizájn
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1313
G21 Moon, gázos
Kültéri fűtés - 13 kW teljesítmény, felborulás elleni védelem, biztosíték és teljesítményszabályozó, anyaga: rozsdamentes acél, mérete: 219 × 81 × 81 cm (ma×sz×mé), rozsdamentes acél színű
96 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PENSK243
Concept QH4100 Smart - Hősugárzó Típusok
4,0 29×
Concept QH4100 Smart
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, távirányító, WiFi
34 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONel45
4,9 16×
GÜDE GEH 3000 P elektromos hőlégbefúvó
Hőlégbefúvó - garázsba és műhelybe, 3000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, biztosíték, termosztát és ventilátor, anyaga kerámia, fekete és kék kivitel, mérete 28 × 20 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
21 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GUDE043
ARGO 191070176 DAPHNE
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, forgó talp, dönthető
45 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ARGET494
MEVA - Hexagon Kerti fűtőberendezés - rozsdamentes acél + szabályozó + tömlő
Kültéri fűtés - 12,5 kW teljesítmény, anyaga: fém, mérete: 195 × 57 × 57 cm (ma×sz×mé), fekete és ezüst színű
154 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WSHBALL2

Kültéri hősugárzók

forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.

Kültéri hősugárzók

A Kültéri hősugárzók kategóriában összesen 17 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kültéri hősugárzók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kültéri hősugárzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kültéri hősugárzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kültéri hősugárzók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ