30 dnů na vrácení Shop roku

Venztech V10 Streaming TV box

Termékkatalógus
Venztech V10 Streaming TV box
4,4 12 értékelés
Médialejátszó - CPU Quad-core 2.0 GHz, 2 GB DDR3 RAM, 16 GB-os belső tárhely, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, LAN, HDMI 2.0, 3x USB 2.0, Android 5.1
Kód:  VNZ001d Termékszám:  V10 PRO

Venztech V10 Streaming TV box

Élvezze a filmeket és a TV-sorozatokat a modern kor legmagasabb szintjén, és használja a felkínált gazdag tartalmakat KODI streaming protokollon keresztül. A Venza V10 PRO teljesen felkészült az Ultra HD minőségére, nincs szüksége kompromittáló kimenetre, 60 sima képkocka jelenik meg másodpercenként, így a részletek teljesen élesek, Ön pedig élvezheti az akciódús kasszasiker filmeket. NAS állomáson, számítógépen vagy külső tárolóeszközökön, például nagy kapacitású meghajtókon, hordozható flash meghajtókon vagy memóriakártyákon tárolt multimédiát is lejátszhat.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern multimédia központ Ultra HD TV-hez (4K kimenet 60 fps (HDMI 2.0))
  • Nagy teljesítményű hardver, quad-core CPU és 2 GB RAM a maximális simaság érdekében
  • Google Android operációs rendszer Google Play honlap hozzáféréssel (különböző szoftverek)
  • Széles formátum támogatottsága (beleértve a legutóbbi H.265 / HEVC)
  • 3 x USB 2.0 OTG
  • Vezérlő menü angolul

A szórakozás sohasem ér véget

Akkor is, hogyha otthoni videók és elmentett számok jönnek, azonnal kiválaszthatja a következőt. A multimédia doboz Google Android operációs rendszerként használható. Tömegeket nyert meg rugalmasságával, igazodik a felhasználók számtalan applikációjához, amelyek az állomást olyanná teszik, amilyenre Ön is vágyik. A Google Play különböző szoftverek lenyűgöző palettáját kínálja különböző internetes szolgáltatások és játékok intuitív használatára. A teljesítményből sosem elég.

 
Megjegyzés:
» Összes médialejátszó
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Venztech V10 Streaming TV box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Venztech V10 PRO Streaming TV box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Venztech V10 PRO Streaming TV box. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Venztech V10 PRO Streaming TV Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Venztech V10 PRO Streaming TV Box.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ