Akvizice ApF HU Shop roku

Verbatim 2,5 "Store 'n' Go USB HDD 1.7TB - fekete

Termékkatalógus
Verbatim 2,5 "Store 'n' Go USB HDD 1.7TB - fekete
4,7 76 értékelés
Külső merevlemez 8MB cache, 5400rpm, USB 3.0 (visszafelé kompatibilis az USB 2.0)
27 500 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  DY312n3b Termékszám:  53191 Gyártó honlapja:
Verbatim 2,5 "Store 'n' Go USB HDD 1.7TB - fekete 27 500 Ft Újszerű raktáron

Verbatim 2,5 "Store 'n' Go USB HDD 1.7TB - fekete

Verbatim 2,5 "Store 'n' Go USB HDD 1.7TB - fekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Elegáns és nagyon gyors külső meghajtó Verbatim szolgál majd egy hosszabb tárolás vagy hát hajt az adatokat. Ez díszített, fényűző, fekete kivitel, sima felületű és kiegészíti szépen egy laptop vagy számítógép. Az egyedülálló képessége 1,75 TB és kis mérete könnyen át az adatokat az irodai és az otthoni, anélkül, hogy a felesleges helyet, és így mindig kéznél van.

tényleges sebesség

Ez a hordozható meghajtó keresztül csatlakozik egy nagyon gyors USB 3.0 interfész, ami természetesen visszafelé kompatibilis a régebbi USB 2.0. Csatlakozás a számítógéphez fogantyú mindenkinek. Csak csatlakoztassa a meghajtót egy USB-porthoz, és másodperceken belül kész dolgozni, mint egy normál merevlemez.

nagyon gazdaságos

A Verbatim Store 'n' Go funkció energiatakarékos program zöld gomb. A szoftver leállítja a merevlemezt, ha éppen nem használják, ezáltal növelve a hatékonyság és az energiatakarékosság. A rendelkezésre álló 3 lehetőség átmenetet alvó üzemmódba. Időközönként tíz perc után, kattintson a Green Button ikonra az asztalon, vagy teljesen kikapcsolni.A nagyobb biztonságot garantáló Nero BackItUp és a Burn Essentials segítségével vissza a merevlemezt a számítógép. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Verbatim 2,5 "Store 'n' Go USB HDD 1.7TB - fekete
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ