A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 1TB - zöld

Termékkatalógus
Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 1TB - zöld
4,7 10 értékelés
Külső merevlemez - 8MB cache, 5400rpm, USB 3.0 (visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val)
Kód:  DY312n2 Termékszám:  53174 Gyártó honlapja:

Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 1TB - zöld

Elegánsan feldolgozott és gyors külső USB-meghajtót, amelynek kapacitása 1000 gigabájt, ami az ideális megoldás átadó és az adatok biztonsági mentésére és könnyű a lehetőséggel bővül tárolás a PC vagy laptop. Köszönhetően egy nagyon egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez mellett sikerül végre szinte mindenki - merevlemez elegendő csak csatlakoztatni az USB port a számítógépen, és néhány másodpercen belül jelennek meg azonnal, ahol lehet kezelni, mint egy normál merevlemez a számítógépen. Emellett a nagy kapacitású merevlemez fér nagy mennyiségű különféle adatokat, amelyek jól jöhet. Kérjük mellékelt gazdag kínálata szoftver, amely letölthető közvetlenül a memória korong. Vonzza példa. A green Button szoftver, amely elhajt a tétlensége esetén, és segít energiát megtakarítani. Ez a változat a lemez támogatja a legújabb nagy sebességű USB harmadik0.

Műszaki adatok:

Támogatott operációs rendszerek:
Microsoft Windows 2000 / XP / Vista / 7
Apple Mac OS X 10.1 vagy újabb
Linux kernel 2.6 vagy újabb

szoftver:
A Nero BackItUp
Nero Burn Essentials
green Button

Megjegyzés:
» Összes 1 TB külső merevlemez
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 1TB - zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 1TB - zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Verbatim 2.5 "Store 'n' Go USB HDD 1TB - zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 1000GB - grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 1000GB - grün.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ