A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 750GB - fekete

Termékkatalógus
Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 750GB - fekete
4,7 224 értékelés
Külső merevlemez - 8 MB gyorsítótár, 5400 rpm, USB 3.0 (visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val)
Kód:  DY307g3d Termékszám:  53176 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 750GB - fekete


Elegantní provedení

Elegáns és gyors

Elegánsan kialakított és gyors, 750 GB kapacitású külső USB meghajtó , amely ideális megoldás az adatok átvitelére és biztonsági másolatára, illetve a számítógép vagy a notebook tárolóterületének egyszerű kiterjesztésére.


Egyszerű kapcsolat

A számítógéphez való egyszerű csatlakoztatással gyakorlatilag bárki képes kezelni - a merevlemezt egyszerűen csatlakoztasd a számítógép USB portjához, és csak néhány másodpercen belül megjelenik. Úgy lehet vele dolgozni a számítógépen, mint egy normál merevlemezzel.

Egyszerű kapcsolat

Software

Gazdag szoftverkínálat

A nagy kapacitásnak köszönhetően a lemez rengeteg különböző adatot tárolhat. Közvetlenül a lemezen hozzáférhető a lemezzel kapott szoftverek gazdag kínálata. Érdemes megemlíteni pl. a Green Button szoftvert, amely inaktivitás esetén leállítja a meghajtót és így energiát takarít meg.


USB 3.0

A lemez ezen verziója a legújabb USB 3.0 nagysebességű felületet támogatja. A csomagban egy 30 cm hosszú USB 3.0 kábel is helyet kapott.

USB 3.0

Paraméterek

Méret

Szélesség
116,4 mm (11,64 cm) Kész!
Magasság
13,1 mm (1,31 cm) Kész!
Mélység
81 mm (8,1 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
150 g (0,15 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 750GB - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 750GB - černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 750 GB - čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verbatim 2,5" ; Go USB-Festplatte 750 GB - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verbatim 2,5" ; Go USB-Festplatte 750 GB - Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ