Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

VERBATIM BD-R DL DataLifePlus 50GB, 6x, thermal printable, spindle 25 db

Termékkatalógus
VERBATIM BD-R DL DataLifePlus 50GB, 6x, thermal printable, spindle 25 db
5 1 értékelés
Média - BD-R Dual Layer, 50 GB kapacitás, akár 6x írási sebesség, hőnyomtatható, 25 darabos csomag, kemény műanyag tokban, profi DataLifePlus sorozat, tanúsítvánnyal - 1 129,54 Ft/db
Kód:  GO525e24 Termékszám:  43750 Gyártó honlapja:
VERBATIM BD-R DL DataLifePlus 50GB, 6x, thermal printable, spindle 25 db Megszűnt

VERBATIM BD-R DL DataLifePlus 50GB, 6x, thermal printable, spindle 25 db

Takaríts meg helyet a merevlemezen a praktikus Verbatim BD-R DL (43750) nagy kapacitású optikai lemezek segítségével. Az 50 GB-os kapacitáson kívül előnyük, hogy ellenállnak a pornak, a víznek, a hőmérséklet és a páratartalom változásainak. Kiválóan alkalmas sok fénykép, nyaralási vagy utazási videó tárolására. Természetesen bármilyen adatról biztonsági másolatot készíthetsz segítségükkel, korlátok nélkül. A Verbatim Blu-ray lemezek számos előnyt kínálnak, amelyeket értékelni fogsz. Ez a csomag 25 db BD-R 1.2-es verziójú lemezt tartalmaz. Mindezt egy praktikus műanyag tokban szállítjuk.

A Verbatim BD-R DL (43750) lemezek főbb jellemzői

  • BD-R SL lemezek a Verbatim-től
  • Egy lemez kapacitása 50 GB
  • A maximális írási sebesség 6 ×
  • A DataLife specifikációk jobb kompatibilitást biztosítanak az CD-író programokkal és felvevőkkel
  • Ez a lemez megfelel a BD-R 1.2-es verziójának
  • A termikus nyomtatás lehetősége a szegély nélküli képek nagy felbontású nyomtatásához
  • A nyomtatható terület 22–117 mm
  • A csomag 25 darabot tartalmaz
  • Praktikus műanyag tokban tárolva

Minden lemez eredeti lehet

A Verbatim BD-R DL (43750) DataLife specifikációkkal sokkal jobb kompatibilitást biztosít a különféle gyártók CD-író programjaival és felvevőivel. A hab a tortán, hogy a lemezek speciális felülettel rendelkeznek termikus nyomtatáshoz, amely szegély nélküli és nagy felbontású képeket kínál. Tökéletesen kiegészítheted esküvői albumodat a megfelelő fénykép lemezre nyomtatásával.  A nyomtatási terület 22–117 mm. A lemez kompatibilis a TEAC P55B és C hőnyomtatókkal, a Rimage Everest 400 és 600, valamint a Rimage Prism Plus sorozattal. Valósítsd meg kreatív ötleteidet a Verbatim BD-R SL lemezekkel. Tegyél egy próbát magad is, hogy meglásd, elégedett leszel-e a Verbatimmal.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VERBATIM BD-R DL DataLifePlus 50GB, 6x, thermal printable, spindle 25 db
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERBATIM BD-R DL DataLifePlus 50GB, 6x, thermal printable, spindle 25 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VERBATIM BD-R DL DataLifePlus 50 GB, 6×, thermal printable, spindle 25 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VERBATIM BD-R DL DataLifePlus 50GB, 6x, thermodruckbar, Spindel mit 25 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VERBATIM BD-R DL DataLifePlus 50GB, 6x, thermodruckbar, Spindel mit 25 Stück.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ