Shop roku Akvizice ApF HU

VERBATIM DVD-R DataLifePlus 4,7GB, 16x, silver thermal printable, spindle 50 db

Termékkatalógus
VERBATIM DVD-R DataLifePlus 4,7GB, 16x, silver thermal printable, spindle 50 db
Média - DVD-R, 4,7GB/120 perc kapacitás, írási sebesség akár 16x, hőnyomtatás (ezüst), csomag: 50 db kemény műanyag tokban, professzionális DataLifePlus sorozat, AZO, különleges tanúsítvánnyal - 140,98 Ft/db
Kód:  GO525e29 Termékszám:  43782 Gyártó honlapja:
VERBATIM DVD-R DataLifePlus 4,7GB, 16x, silver thermal printable, spindle 50 db Megszűnt

VERBATIM DVD-R DataLifePlus 4,7GB, 16x, silver thermal printable, spindle 50 db

Kevés hely van a merevlemezen, és fotóidat, videóidat vagy különféle adataidat biztonságos helyen szeretnéd tartani? Ebben az esetben ideális megoldás a nagy mennyiségű adat biztonsági mentésére egy modern írható adathordozón. A 4,7 GB kapacitású Verbatim DVD-R (43782) képes kezelni a fentieket, garantálva ezzel a hosszú élettartamú tárolást és a nagy kompatibilitást. A hosszabb archiválási időt és a jobb olvashatóságot a DataLife specifikáció biztosítja. Ezentúl nem kell aggódnod az adataid miatt. A terméket 50 darabos műanyag dobozban kínáljuk.

A Verbatim DVD-R (43782) főbb jellemzői

  • DVD-R a Verbatim-től
  • Egy lemez kapacitása 4,7 GB
  • A nyomtatható terület 21 és 118 mm között van
  • A maximális írási sebesség 16 ×
  • Hőnyomás lehetősége
  • A csomag 50 darabot tartalmaz
  • A DataLifePlus specifikációk jobb kompatibilitást biztosítanak a felvevőkkel és felvevőkkel
  • Praktikus műanyag tokban tárolva

Az eredetiség érdekében

A Verbatim DVD-R (43782) segítségével fényképeket nyomtathatsz a lemez tetejére. Ez azért lehetséges, mert egy speciális, széles felület áll rendelkezésre. Tökéletesen kiegészítheted például az esküvői albumod a felületre történő nyomtatással nyomtatással, megfelelő fényképpel stb. A nyomtatási terület 21–118 mm, és semmi nem fog hiányozni annak megvalósításához, hogy megvalósítsd ötleteidet ezeken a Verbatim DVD-R lemezeken és különlegesség tedd azokat. Ez a típusú DVD támogatja a termikus nyomtatás opciót, amely szegély nélküli és nagy felbontású képnyomtatást és kristálytiszta szöveget kínál a hőnyomtató által létrehozott formában. Garantált kompatibilitás a TEAC P55B és C hőnyomtatókkal, a Rimage Everest 400 és 600, valamint a Rimage Prism Plus sorozattal. 


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VERBATIM DVD-R DataLifePlus 4,7GB, 16x, silver thermal printable, spindle 50 db
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERBATIM DVD-R DataLifePlus 4.7GB, 16x, silver thermal printable, spindle 50 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VERBATIM DVD-R DataLifePlus 4.7 GB, 16×, silver thermal printable, spindle 50 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VERBATIM DataLifePlus DVD-R 4,7 GB, 16x, silver thermal printable, spindle 50 Stk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VERBATIM DataLifePlus DVD-R 4,7 GB, 16x, silver thermal printable, spindle 50 Stk.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ