Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Veronica 909

Termékkatalógus
Veronica 909
Varrógép - 390 program, 120 hímzés 4 fajta ábécé + más minták és dekorációk letölthetősége PC-ről, vezérlő LCD kijelző, USB port a PC-vel való összekapcsoláshoz, teljesen egyenletes alapanyag továbbítás, szabad kar, emelt helyzetű nyomótalp, automatikus elvarrás, érzékelő az alsó szálhoz, öltések tárolásához alkalmas memória akár 4 gépi tárolóban (összesen 80 öltés = 4x 20 öltés), beépített automata tűbefűző, tükör öltésforgatás, tű fel/le pozicionálási lehetősége, LED világítás, 10 automatikus gomblyuk típus, öltéskiemelési funkció
Kód:  VERSS909 Termékszám:  Veronica 909

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Veronica 909

Minőségi varrógépet keres hímzéssel? Akkor válassza  a Veronica varrógépet! Ez egy elektronikus varró- és hímzőgép, amelynél a hímzőegység teljesen ingyenes. Nem csak varrhat rajta, hanem hímezhet ágytakarót vagy patchwork-öt is. A Veronica varrógépnek fém teste van, amely garantálja a torziós merevséget és a hosszú élettartamot. Magát a varrást megkönnyíti a LED világítás is. Biztosan élvezni fogja az 5 éves jótállást is.

A Veronica 909 varrógép legfontosabb jellemzői

  • A Veronica elektronikus varrógép képes kezelni a hímzést vagy a patchwork-öt is
  • Teljes fém testtel, LED-es megvilágítással és 5 éves garanciával rendelkezik
  • Lehetővé teszi a varrást pedál használata nélkül
  • Praktikus kapcsolat a számítógéphez és az internethez
  • 4 féle ábécé és egy asszisztens a könnyű varráshoz
  • Értékelni fogja  a tű körüli nagy munkaterületet és a szabad kart
  • A Veronica varrógép teljesen egyenletesen továbbítja az anyagot
  • Memória az öltések tárolásához a gép memóriájában (80 öltés = 4 × 20 öltés)

Minőségi és kényelmes varrás Veronica-val

A Veronica varrógépnek van egy teljesen fém teste, így könnyedén összevarrhatja a nagyon durva anyagokat is. A nyomótalp emelt pozíciójának köszönhetően egyszerre több réteget is összenyomhat, mint amilyen a farmer anyag vagy a vatelin. Lehet itt használni  a 3-szoros, reteszelt vízszintes forgató befogó antiblokkal és és átlátszó kupakkal. Az orsó felülről van behelyezve, így lehetővé teszi az alsó szál egyszerű kezelését és cseréjét, amelynek saját száma van, és időben figyelmeztet a csere szükségességére. A Veronica varrógépnek olyan általános elektronikus funkciói is vannak, mint a varrási sebesség beállítása, a tű elhelyezése a felső vagy az alsó részen, gomb az automatikus bekapcsoláshoz, vagy a Start és Stop gomb, amely lehetővé teszi a pedál nélküli varrás használatát. Természetesen van egy automata tűbefűzője is. 

A Veronica varrógép felemeli az elektronikát

A Veronica varrógép széles formátumú LCD-kijelzővel és USB-kábel segítségével a számítógéphez való csatlakozással rendelkezik, ahol korlátlan számú díszítés közül választhat. A Veronica varrógép memória-funkcióval van ellátva, beépített belső memória formájában, ahol akár 80 saját öltést vagy mintázatot is tárolhat. Az LCD kijelző segítségével választani lehet 391 program, 120 hímzésmintázat, 32 öltésfajta klasszikus varráshoz, 14 overlock öltés, 12 paplan vagy patchwork öltés és 10 automata gomblyuk típus közül. Egyéb korlátlan lehetőségek várják Önt, amikor a varrógépet az internethez csatlakoztatja, ahonnan további mintázatokatt vagy díszítéseket tölthet le.

A Veronica 909 varrógép bővített funkciói:
Öltés tükör megfordítása, külső praktikus szekrényke a tartozékokhoz, a gép csendes működése, a felső és alsó szál levágása, az alsó talp egyszerű befűzése beépített vágással, automatikus tűbefűzés leállítása, hét részből álló adagolófogak, állítható talpnyomás, integrált súgó teljes öltés-áttekintéssel, gyors öltésválasztási opció, 10 automata gomblyuk-típus, öltés-kiemelési funkció
 

A Veronica 909 varrógép alapfelszerelése:
130 × 210 mm-es hímzőegység, cseh nyelvű bővített felhasználói kézikönyv, "Hímzés" használati útmutató, univerzális talp, talp cipzárhoz, talp gombhoz, talp díszítések hímzéséhez, talp láthatatlen szegélyhez, talp szaténhoz, talp gomb-felvarráshoz, talp egyszerű hímzéshez, 3× orsó, orsótartó - nagy, orsótartó - kicsi, 2x szálvezető, kis csavarhúzó, kefe, 3× tű, háló, PVC borítás a hordozáshoz


Paraméterek

Funkciók
Overlock öltés, Auto tűbefűző, Szabad kar, Dupla tűs varrás, Öltéshossz beállítás, Öltésszélesség beállítás, Világítás Kész!
Öltés típusok száma
390 Kész!
Varróprogramok száma
390 Kész!
Varratok típusa
Alap, Dekorációs Kész!
Öltések hossza
5 mm Kész!

Funkciók

Funkciók
Overlock öltés, Auto tűbefűző, Szabad kar, Dupla tűs varrás, Öltéshossz beállítás, Öltésszélesség beállítás, Világítás Kész!

Tulajdonságok

Öltés típusok száma
390 Kész!
Varróprogramok száma
390 Kész!
Varratok típusa
Alap, Dekorációs Kész!
Öltések hossza
5 mm Kész!
Öltések szélessége
7 mm Kész!
Tű befűzése
Automatikus Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Veronica 909 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Veronica 909. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Veronica 909. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Veronica 909.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ