Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Veronica Inspira 600

Termékkatalógus
Veronica Inspira 600
5 1 értékelés
Varrógép - 197 varróprogram, 197-féle öltéstípus, alap öltés, 5 mm-es öltéshossz, 7 mm-es öltésszélesség, automatikus tűbefűzés, lépcsős gomblyukazás, overlock öltés, automatikus tűbefűző, szabad kar, dupla tűs varrás, öltéshossz beállítás, öltésszélesség beállítás és világítás
Kód:  VERSS600 Termékszám:  Veronica 600

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Veronica Inspira 600

Minőségi varrógépet keres, amely hímezni is tud? Válassza a Veronica varrógépet! Ez egy elektronikus varró- és hímzőgép, amely nem csak varrni tud, hanem paplant, ruhát vagy patchworköt hímezni is. A Veronica varrógépnek fém teste van, amely garantálja a torziós merevséget és a hosszú élettartamot. A varrást megkönnyíti a LED világítás. Biztosan örömet okoz  az 5 éves jótállás is.

A Veronica Inspira 600 varrógép legfontosabb jellemzői

  • A Veronica elektronikus varrógép képes hímezni, fércelni vagy patchworköt készíteni
  • Teste teljes egészében fém, LED-es megvilágítással és 5 éves garanciával rendelkezik
  • Lehetővé teszi a varrást pedál használata nélkül
  • Értékelni fogja a tű és a laza kar körüli nagy munkaterületet
  • 8 típusú gomblyuk automatikus kivarrása
  • A Veronica Inspira varrógép dupla tűvel is képes varrni
  • Praktikus laza karral és automatikus tengelykapcsolóval van ellátva az alsó szál tekercseléséhez
  • Memória az öltések tárolásához a gép memóriájában
  • Tükörvarrásra képes

Minőségi és kényelmes varrás Veronica-val

A Veronica varrógép teste teljes egészében fém, így könnyedén varr nagyon kemény anyagokat is. A lábak és programok szabványos feletti felszereltségének köszönhetően a legigényesebb termékeket is megvarrhatja vele. Biztosan értékelni fogja a 8 típusú gomblyuk automatikus varrását 100%-os pontossággal és megbízhatósággal. A Veronica varrógépnek szokásos elektronikus funkciói is vannak, mint például a start és stop gomb, amely lehetővé teszi a varrást pedál használata nélkül. A varrás befejezésekor értékelni fogja az alsó szál elvágását és a szálvágót, amely akkor is működni fog, ha a már megvarrott anyagot akarja kicsúsztatni.   

A Veronica varrógép lényege a könnyű és problémamentes használat

A Veronica varrógép LCD-kijelzővel rendelkezik, amelynek memóriája van szövegek és hímzések tárolására. Az LCD kijelző segítségével 197 program, 210 öltésfajta a klasszikus varráshoz és 12 overlock öltés közül választhat. A Veronica varrógép all-in-one, ennek köszönhetően nagyon könnyen kezelhető. Először is, hasznos lehet az integrált, kihúzható súgó panel. A Veronica varrógépet kiszélesített munkaterülettel, munkaasztal-bővítéssel készítik. Alapszintű pozícionáló funkció jellemzi, amit különösen tű befűzésére, a felső szál behelyezésére, a varrás elindítására vagy befejezésére, a tű vagy a láb cseréjére, vagy a varrási program megváltoztatására használhat. Nagyon kedveltek a nagy területű, hétrészes továbbító fogak, aminek köszönhetően az anyag továbbítása mindig simán folyik.        

A Veronica Inspira 600 varrógép alapfelszereltsége :
Részletes használati utasítás cseh nyelven, alapszintű láb, cipzárláb, gomblyuk-láb, láb lyukakhoz, hímző láb, szegélyező láb, overlock láb, díszítések hímző lába, 3x műanyag tekercs, 3x tű, olajozó, felfejtő, kis lemez gombvarráshoz, szál megállító, szál orsózó, huzal, kis csavarhúzó, PVC hordtáska


Paraméterek

Funkciók
Overlock öltés, Auto tűbefűző, Szabad kar, Dupla tűs varrás, Öltéshossz beállítás, Öltésszélesség beállítás, Világítás Kész!
Öltés típusok száma
197 Kész!
Varróprogramok száma
197 Kész!
Varratok típusa
Alap, Dekorációs Kész!
Öltések hossza
5 mm Kész!

Funkciók

Funkciók
Overlock öltés, Auto tűbefűző, Szabad kar, Dupla tűs varrás, Öltéshossz beállítás, Öltésszélesség beállítás, Világítás Kész!

Tulajdonságok

Öltés típusok száma
197 Kész!
Varróprogramok száma
197 Kész!
Varratok típusa
Alap, Dekorációs Kész!
Öltések hossza
5 mm Kész!
Öltések szélessége
7 mm Kész!
Tű befűzése
Automatikus Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Veronica Inspira 600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Veronica Inspira 600. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Veronica Inspira 600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Veronica Inspira 600.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ