A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Veroval Cholesterol

Termékkatalógus
Veroval Cholesterol
Teszt - a szervezetben lévő koleszterinszint nyomon követésére, három perc múlva ad eredményt
Kód:  VERCHO111 Termékszám:  924047 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Veroval Cholesterol

A gyors Veroval Cholesterol teszt a szervezetben lévő koleszterinszint megfigyelésére szolgál, konkrétan a magas koleszterinszint otthonod kényelmében történő meghatározására tervezték. Ezzel az otthoni teszttel gyorsan és megbízhatóan állapítható meg, hogy a szervezetedben található koleszterin normális vagy esetleg nem kielégítő értéket mutat, és szükséges-e életmódbeli változtatás, beleértve az étkezési szokások megreformálását is. A Veroval Cholesterol teszt kapcsán az értékelő tanulmányok igazolták a termék több mint 96% pontosságát egyetlen, ujjbegyből származó vércseppből, mindössze három perc alatt.

A Veroval Cholesterol otthoni teszt fő jellemzői

  • Gyors és megbízható otthoni teszt a koleszterin szintjének megfigyelésére
  • A Veroval Cholesterol teszt az eredményt három percen belül mutatja ki
  • Egyetlen ujjbegyből származó vércsepp elegendő az eredmény meghatározásához
  • Az értékelő tanulmányok igazolják a termék több mint 96% -os pontosságát

Légy fitt és egészséges

A koleszterin segít a sejtmembránok valamint a szervezet zsírszöveteinek az előállításában. Ugyanakkor fontos szerepet játszik a hormonok és a D-vitamin előállításában is. A vérben lévő magas koleszterinszint azonban az érszűkület, és a vele összefüggő betegségek, például magas vérnyomás és myocardialis infarktus elsődleges kockázati tényezője. A koleszterinszint a korral együtt növekedhet, de az egészségtelen étkezés és a testmozgás hiánya is emeli az értéket. A Veroval Cholesterol otthoni teszt segítségével időben felfedezheted, ha életmódbeli változás szükséges ahhoz, hogy egészséges és nyugodt legyél.

Adagolás és alkalmazás:
A termék dobozában található lancetta segítségével cseppents egy csepp vért az ujjadból a tesztlemezre. Az eredményt három perc múlva olvashatod le oly módon, hogy összehasonlítod a lemezen eredményként kapott színt a lemezen lévő színmező színével.

Paraméterek

Rendeltetése
Felnőtt és gyermek Kész!
Teszt célja
Koleszterin Kész!

Rendeltetés

Rendeltetése
Felnőtt és gyermek Kész!

Használat

Teszt célja
Koleszterin Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Veroval Cholesterol Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hartmann Veroval Cholesterol. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Veroval Cholesterol.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ