VERSACE Vanitas EdT 4,5 ml

Termékkatalógus
VERSACE Vanitas EdT 4,5 ml
4,5 24 értékelés
Parfüm szett - tartalma: EdT 4,5 ml + Testápoló tej 25 ml + Tusfürdő 25 ml
Kód:  KPFF397a Termékszám:  8011003999767

VERSACE Vanitas EdT 4,5 ml

A Versace Vanitas Set III. ajándék szett EDT-t, testápolót és Versace Vanitas tusfürdőt tartalmaz. Az ajándékcsomag gyönyörű elegáns csomagolása minden olyan romantikus nő tetszését elnyeri aki szereti kényeztetni magát. Fedezd fel a friss lime és a Tahitiról származó tiaré virágok édes illatát!
 

EDT Versace Vanitas (4,5 ml)


Ez az egyedülálló illat aranyszínű üvegcsében kapott helyet, amely a modern és a klasszikus stílust ötvözi a matt és fényes arany keverékével. Kellemes, friss összetételű aromájában az egzotikus régióból származó Tiaré virágok akkordjai dominálnak. Eros és édes illatuk hasonlít a gyengéd almafa- és a tubarózsa virágának illatára. Ezen akkordokat a frézia, a tonka bab és a meleg cédrus illatai egészítik ki.

Diszkrét szépségének köszönhetően ez az illat minden alkalomhoz illik. Kiváló társ lesz mindennapi viselethez, romantikus vacsorához vagy épp barátokkal töltött partihoz egyaránt. Az illat a kellemes virágos illatok kategóriájába tartozik. A nőiséget, az eleganciát és a kifinomultságot hangsúlyozza. Burkolózz a varázslatos virágos illatba!

Összetétel:
Fej: lime, freesia
Szív: Tiaré virág
Alap: cédrus, bab tonka
 

Versace Vanitas testápoló lotion (25 ml)


Ez a gyönyörű illattal büszkélkedő szépségápolási termék a női test bőrének ápolására és puhítására szolgál. Használat után a bőr hidratált, táplált és pua érintésű lesz. A termék kellemes állaga jól alkalmazható és könnyen felszívódik, bőröd pedig hosszú ideig kellemesen illatos lesz. Ápold bőröd minőségi kozmetikummal, amely tökéletesen kiegészíti parfümöd!

Használat:
Alkalmazd a száraz, tiszta bőrre és óvatosan masszírozd be.
 

Versace Vanitas tusfürdő (25 ml)


Ezt a kozmetikai terméket a női test tisztítására tervezték. Használata közben csodás virágos illat ölel körbe csupa különleges és elegáns tónusokkal. Ez az illat tökéletesen ellazít és a boldogság érzését hozza el számodra. A tusfürdő használata után a bőr lágy és tökéletesen hidratált lesz. Az érzéki illat, amely ugyanolyan összetételű, mint az EDP, fokozza a harmónia tökéletes érzését. Használj olyan tusfürdőt, amely tovább mélyíti az illatok élvezetét!

Használat:
Vidd fel a nedves bőrre és habosítsd fel. Ezután alaposan öblítsd le.

 

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VERSACE Vanitas EdT 4,5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERSACE Vanitas EdT 4,5 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Versace Vanitas EdP 4,5 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Versace Vanitas EdT 4,5 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Versace Vanitas EdT 4,5 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ