A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Beépíthető fagyasztó

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
E
(6)
F
(3)
Fagyasztó tulajdonságai
No Frost
(4)
Önleolvasztás
(1)
Kijelző
(2)
Gyorsfagyasztás
(5)
Kézi hőmérséklet-szabályozás
(2)
Low frost
(2)
Szín
Fehér
(4)
Nincs
(5)

A beépíthető fagyasztó ideális, ha több helyre van szükséged a fagyasztott élelmiszerek számára, és egységes konyhai kialakítást szeretnél. A választás során olyan paraméterekre is figyelj oda, mint a klímaosztály, az akkumulációs idő, a fagyasztóteljesítmény, a méret és a térfogat. Tanácsot adunk neked, hogy melyik beépített beépíthető fagyasztó az ideális számodra. Olvass tovább.

Tovább

Hogyan néz ki egy beépíthető fagyasztó, és milyen előnyei és hátrányai vannak?

A beépíthető fagyasztó úgy van kialakítva, hogy beépíthető legyen a konyhaszekrénybe. Az emberek elsősorban akkor vásárolják meg, ha egyedi konyhát terveznek, vagy más konyhai gépek is beépítésre kerülnek. Ez a fajta fagyasztó több fiókkal rendelkezik, amelyekben bármilyen típusú élelmiszer tárolható. Milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik a beépített fagyasztó?

  • Átlátható és jól felosztott belső térrel rendelkezik.
  • Beilleszkedik a konyhába, és nem zavarja az általános dizájnt.
  • Helytakarékos, ezért kisebb helyiségekbe is alkalmas.
  • Nem lehet bárhová elhelyezni.
  • A beszerelés bonyolultabb, mint a hagyományos fagyasztóé.

Mire kell figyelned, amikor a beépített fagyasztószekrény beszerelésének nekifogsz?

Ha beépített fagyasztószekrény beépítésére készülsz, figyelj arra, hogy a készüléket nem lehet a falhoz közel elhelyezni. Néhány centiméternyi helyet kell hagynod körülötte, hogy legyen némi légáramlás. Ellenkező esetben a beépíthető mélyhűtő elkezd túlmelegedni, mivel a forró levegő nem tud hová távozni - ami növeli az energiafogyasztást.

  • A beépíthető mélyhűtő vagy a folyosóra, előszobába vagy a pincébe kell elhelyezni. Ezzel szemben soha ne helyezd a fagyasztót a fűtés közelébe vagy a konyhába, ahol a hőmérséklet általában magasabb, különösen főzés/sütés közben.

A beépíthető fagyasztó készüléknek mindenekelőtt a megfelelő üzemi hőmérséklettel kell rendelkeznie

Ha a beépíthető fagyasztó a megfelelő üzemi hőmérsékleten van, akkor hosszabb ideig tartó frissességet érhetsz el, és csökkentheted a nemkívánatos baktériumok elszaporodását. Az optimális hőmérséklet, amely energiát is megtakarít, -18°C körül van, de ez a hőmérséklet nem azonos a fagyasztó egész területén - a fagyasztó tetején és alján kissé eltér.

i

Mi az a minimális hőmérséklet, ameddig egy beépíthető fagyasztó képes lefagyasztani az élelmiszereket?

A fagyasztási osztály azt a minimális hőmérsékletet jelzi, amelyre a beépíthető fagyasztó képes lefagyasztani az élelmiszereket. Ezt a csillagok száma határozza meg, a 3 csillag az ideális.

  • 1 csillag: -6 °C, 2 csillag: -12 °C, 3 csillag: -18 °C, 4 csillag: -24 °C.

Beépíthető fagyasztó és klímaosztály

A beépíthető fagyasztó ideális üzemi hőmérsékletét a klímaosztály határozza meg, amely figyelembe veszi annak a helyiségnek a hőmérsékletét is, ahol a készülék található. Ha rossz klímaosztályt választasz (például T-t egy hideg helyiséghez), az negatív hatással lehet az áramfogyasztásra. Alapvetően 4 éghajlati osztály létezik:

  • Szubnormális hőmérséklet (rövidítés: SN) +10 és +32 °C között.
  • Normál hőmérséklet (rövidítés: N) +16 és +32 °C között.
  • Szubtrópusi hőmérséklet (rövidítés ST) +18 és +38 °C között.
  • Trópusi hőmérséklet (rövidítés: T) +18 °C és +43 °C között.

A beépíthető fagyasztó általában egyszerre több éghajlati osztályba is besorolható - ha tehát egynél több osztályba sorolják a beépíthető mélyhűtő készülékedet, az azt jelenti, hogy a felsorolt hőmérsékletek teljes tartományában működőképes.

Milyen fontos tulajdonságoknak kell, hogy megfeleljen egy beépíthető fagyasztó?

A beépíthető fagyasztó meg kell, hogy feleljen bizonyos jellemzőknek, amelyek meghatározzák a minőségét. Nézzük meg őket közelebbről.

A beépíthető fagyasztó képes kell, hogy legyen megbirkózni az áramkimaradással

Az akkumulációs idő határozza meg, hogy áramszünet esetén mennyi ideig maradnak fagyasztva az élelmiszerek. Minél hosszabb ez az idő, annál jobb a beépíthető fagyasztó. Általában ez az idő legalább 10 óra.

Hány kg-ot tud lefagyasztani a beépíthető fagyasztó? A fagyasztási kapacitás megmondja

A fagyasztási kapacitás gyakorlatilag azt mutatja meg, hogy a beépített fagyasztószekrény hány kg friss élelmiszert képes 24 óra alatt lefagyasztani. Ez a mennyiség típustól függően változik, a beépített fagyasztóknál 8-10 kg/24 óra körül van.

i

Győződj meg arról, hogy a beépített fagyasztószekrény nem túl zajos-e

A zajszint 35 és 40 dB között van, ami nagyon halknak számít. A fagyasztó zajára úgy is gondolhatsz, mint egy csendes suttogásra vagy zajra egy csendes lakásban.

Hova tehető a beépíthető fagyasztó? A pult alá vagy mellé - a méretektől függ

A beépíthető fagyasztó kiválasztásakor gondolnod kell a méretekre. Egy kis méretű beépített fagyasztószekrény vagy a pult alá helyezhető, vagy magasabb kialakítás esetén a konyhapult mellé építhető be. Egy kis beépített fagyasztószekrény körülbelül 70-80 cm magas, míg egy magasabb akár 180 cm magas is lehet. Mindkét típus 55-60 cm széles és körülbelül 55 cm mély.

Térfogat és beépíthető mélyhűtő: Hányan éltek a háztartásban, és mit fagyasztotok le leggyakrabban?

A térfogat az egyik legfontosabb mutató a beépíthető mélyhűtő kiválasztásakor. Legtöbbször bruttó és használható térfogattal találkozik. Mindig a használhatót válaszd, mivel a bruttó térfogat magában foglalja a fagyasztó belsejében lévő összes helyet.

  • A beépített fagyasztószekrény általában valamivel kisebb teljes hasznos térfogattal rendelkezik, mint a pultos fagyasztók. Személyenként körülbelül 25 literrel kell számolnod - így egy négytagú család számára körülbelül 100 liter elegendő.
  • A tagok száma mellett azonban azt is meg kell vizsgálnod, hogy mennyi és főleg milyen élelmiszert fagyasztsz le. Ha évente többször is szervezel disznóölést, akkor nyilvánvalóan sokkal nagyobb térfogatra lesz szükséged.

A beépíthető fagyasztó számos további funkcióval is rendelkezik

Milyen kiegészítő funkciókkal rendelkezik egy beépíthető fagyasztó? Imádni fogod a No Frost, Low Frost vagy a Quick Freeze funkciót:

  • A No Frost azt jelenti, hogy a száraz hideg levegőnek köszönhetően nem kell a jégtől megszabadulnod.
  • A kijelző a hőmérséklet beállítását vagy a különböző funkciók aktiválását szolgálja - nincs szükség gombokra.
  • A Quick Freeze egy praktikus funkció, amellyel szinte azonnal képes lefagyasztani az új élelmiszereket.
  • A gyermekzár megakadályozza, hogy a kicsik kinyissák a fagyasztót, és megakadályozza a készülék leolvasztását.
  • A Low Frost egy nagyszerű funkció, amely sokszorosan csökkenti a jegesedés mértékét.

i

Szeretnél valami extrát? Akkor van egy beépíthető fagyasztó jégkészítővel biztosan tetszeni fog neked

A beépíthető fagyasztó jégkészítővel lehetővé teszi, hogy bármikor fogyaszthasd kedvenc jeges italod vagy a jégkrémed - csak nyúlj be a fagyasztóba. A beépíthető fagyasztó jégkészítővel azonban nem kötelező állandó jelleggel használnod, a jégkészítőt bármikor kikapcsolhatod.

A beépített fagyasztószekrény tartozékok megkönnyítik a karbantartást és védik az élelmiszereket

A beépített fagyasztószekrény számos olyan tartozékkal is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a karbantartást, és megvédik az élelmiszereket a baktériumoktól. Ezek közé tartoznak a tisztítószerek, a szagelnyelők és egyéb, az élelmiszerek védelmét és frissességét biztosító termékek. Ezek a tartozékok jelképes áron növelik a fagyasztód funkcióit.

Szeretnél minél több helyet megtakarítani? A beépített fagyasztószekrény ideális

A beépíthető kombinált hűtőszekrény ideális, ha helyhiányban szenvedsz. A legnagyobb előnyük, hogy két készüléket is használhatsz egyben - egyszerre tudod hűteni és fagyasztani az ételeidet, méghozzá különböző mennyiségben, attól függően, hogy mit szeretnél. A beépített fagyasztószekrény ráadásul tökéletesen illeszkedik konyhádhoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
9 termék
5,0
WHIRLPOOL AFB 8281
Beépíthető fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, SN és T klímaosztály, nincs kivitel, méretek 81,5 × 59,6 × 54,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
155 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR024
5,0
ELECTROLUX LUB3AE88S
Beépíthető fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 98 l, SN, N, ST és T klímaosztály, nincs kivitel, gyorsfagyasztás és low frost, méretek 87,3 × 54 × 54,9 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
154 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AEGMR015
5,0
CANDY CFFO 3550 E/N
Beépíthető fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 200 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 176,9 × 54 × 54 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
209 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR048
GORENJE FNI518EA1 - Beépíthető fagyasztó Ingyenes
szállítás boltjainkba
GORENJE FNI518EA1
Beépíthető fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 212 l, SN-ST és N-T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, önleolvasztás és gyorsfagyasztás, méretek 177,2 × 55,5 × 54,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
327 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR039
HAIER HFE 172 NF - Beépíthető fagyasztó Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HFE 172 NF
Beépíthető fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 200 l, N-ST klímaosztály, nincs kivitel, no Frost, méretek 176,9 × 54,5 × 54 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
466 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIMR010
AEG 7000 NoFrost ABE818E6NC - Fagyasztószekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
AEG 7000 NoFrost ABE818E6NC
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 204 l, SN,N,ST,T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, kijelző és gyorsfagyasztás, méretek 176,9 × 55,6 × 54,9 cm (H×Sz×Mé)
414 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AEGMR024
SAMSUNG BRZ22600EWW/EF - Beépíthető fagyasztó Ingyenes
szállítás boltjainkba
SAMSUNG BRZ22600EWW/EF
Beépíthető fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 218 l, SN-T klímaosztály, nincs kivitel, no Frost, kijelző, gyorsfagyasztás és kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 177,5 × 54 × 55 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
491 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMMR05
5,0
ELECTROLUX LUB3AE88S
Beépíthető fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 98 l, SN, N, ST és T klímaosztály, nincs kivitel, gyorsfagyasztás és low frost, méretek 87,3 × 54 × 54,9 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
139 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AEGMR015
WHIRLPOOL WBUFZ011
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 91 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 81,5 × 60 × 54,5 cm (H×Sz×Mé)
180 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHMR030

Beépíthető fagyasztó

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...

Beépíthető fagyasztó

A Beépíthető fagyasztó kategóriában összesen 9 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető fagyasztó Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető fagyasztó A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető fagyasztó A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető fagyasztó vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ