Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vetro Plus Tepsi 3l-es kerek A01508

Termékkatalógus
Vetro Plus Tepsi 3l-es kerek A01508
hőálló üvegből, tetővel
Kód:  VEPSP002 Termékszám:  A01508 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vetro Plus Tepsi 3l-es kerek A01508

Azt szeretné, hogy a sült tényleg szaftos legyen? Próbálja meg elkészíteni hőálló üveg serpenyőben és az eredmény meglepő lesz! A nem porózus, kemény, nagyon egyszerűen karbantartható anyag és a sütés alatti ellenőrzés lehetősége az egyik legnagyobb előnye az ilyen típusú edényeknek. Szinte legendás, hogy az elkészített ételeket milyen sokáig képes melegen tartani. Továbbá, az üveg serpenyőben felszolgált ételek egy közönséges ebédet is elegáns eseményé változtatnak. Minden gond nélkül meg lehet tisztítani mosogatógépben, mikrohullámú sütőben használni. De főleg 100% -ban újrahasznosítható, tehát környezetbarát zöld termék, amely megfelel a 21. század követelményeinek is.      

Stílusossá teszi a főzés

  • Kiváló minőségű boros szilikát üveg hő ellenálló -50 ° C-tól +500 ° C-ig
  • Alkalmas mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe
  • Hosszú élettartam
  • Egészségügyileg és higiéniailag ártalmatlan
  • Kiváló hő megtartó képesség
  • Elegáns és kifinomult tervezés

Üvegedények, az egészséges főzés lényege

Az anyag hő és vegyi anyagok iránti ellenállása biztosítja (ellentétben más anyagokkal), hogy az egészségre teljesen ártalmatlan.  A sütés vagy melegítés során az üvegből sohasem szabadulnak fel idegen anyagok, amelyek károsak lehetnének az egészségre. Ezen felül az üveg olyan anyag, amely megfelel a legszigorúbb higiéniai előírásoknak is! A rendkívül kemény felszíne nagyon sima, ami biztosítja, hogy mindig tökéletesen el tudja távolítani az összes ételmaradékot.

Vigyázzon a hirtelen hőmérséklet változásra

Annak érdekében, hogy ez a tökéletes edény sok éven át szolgálja, elég betartani néhány egyszerű tanácsot. A forró edényt ne tegye hideg vagy nedves felületre. Az étel ne öntse fel hideg, hanem meleg vízzel. Ellenkező esetben fennáll a veszély, hogy az edény megreped!

 

Paraméterek

Tepsi anyaga
Üveg Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható, Fedő Kész!

Anyag

Tepsi anyaga
Üveg Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható, Fedő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vetro Plus Tepsi 3l-es kerek A01508 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vetro Plus Pekáč 3l kulatý A01508. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vetro Plus Pekáč 3 l guľatý A01508. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vetro Plus 3 L runde Pfanne A01508. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vetro Plus 3 L runde Pfanne A01508.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ