A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Vezeték nélküli fülhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kialakítás
Hallójárati (in-ear)
(754)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(209)
Kapcsolat típusa
Bluetooth
(963)
USB-C
(2)
Rádiófrekvenciás
(8)
Bluetooth dongle
(10)
Funkciók
Hívásfogadás
(793)
Számok közötti váltás
(724)
Hangerőszabályzás
(503)
Hangsegéd
(471)
Ambient sound
(134)
Szín
Bézs
(29)
Fehér
(243)
Fekete
(416)
Piros
(14)
Lila
(30)
Barna
(5)
Terepmintás
(1)
Kék
(74)
Narancssárga
(10)
Rózsaszín
(49)
Ezüst
(20)
Szürke
(58)
Zöld
(29)
Arany
(13)
Sárga
(8)
Átlátszó
(4)

A vezeték nélküli fejhallgatók hatótávolsága a 100 métert is elérheti, a vezeték nélküli fülhallgatók pár tucat méteres hatótávot tudnak nyújtani, legnagyobb előnyük a teljes mozgásszabadság. Áramellátásukat beépített akkumulátor biztosítja, amit időközönként fel kell tölteni.

Tovább

Ma már több vezeték nélküli fülhallgató van a piacon, mint vezetékes, a széles kínálatból, sok márka közül nehéz választani, elsősorban szükséges eldönteni mire szeretnénk a fülhallgatót használni.

Vezeték nélküli fülhallgató rendeltetés szerint

A vezeték nélküli fülhallgatók között rengeteg altípust találhatunk, különböző formával, vízállósággal, hangzási jellemzőkkel, amelyek meghatározzák az elsődleges felhasználási területüket.

Vezeték nélküli fülhallgatók laptophoz

A vezeték nélküli fülhallgatók apró méreteinek előnye utazás során vagy aktív életmód esetén mutatkozik meg a legjobban. Vitathatatlan a fejhallgatók kényelmi előnye, azonban, ha a súly és méret a mérvadó, nem kelhetnek versenyre a vezeték nélküli fülhallgatókkal.

A mikrofonos vezeték nélküli fülhallgatók tökéletesen tudják helyettesíteni a nagyobb headseteket, az in-ear típusú, kényelmes gumiharangokkal ellátott változatok több órás használat után sem válnak kényelmetlenné, ha épp True Wireless típusú modell áll rendelkezésünkre, akkor a töltőtok segítségével még a töltés is biztosított.

Vezeték nélküli fülhallgatók utazáshoz

Ha sok időt töltünk tömegközlekedési eszközökön vagy séta közben is ragaszkodunk kedvenc slágerlistánkhoz, a legjobb szolgálatot a hallójárati, vagy hallójárathoz illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatók végzik. Egy pici tokban is elférnek, könnyűek és segítenek bárhol kikapcsolódni.

A vezeték nélküli fülhallgatók aktív használat mellett nagyjából 3-4 órás üzemidőre képesek, ha ennél többre van szükségünk, akkor próbálkozzunk meg a TWS típusú (True Wireless) teljesen vezeték nélküli változatokkal. A TWS fülhallgatók tokja tölti a fülhallgató egységeket, teljes töltöttség mellett az üzemidő elérheti a 30 órát is.

True Wireless fülhallgatók
True Wireless fülhallgatók

Sport vezeték nélküli fülhallgatók

A sport vezeték nélküli fülhallgatónak egyetlen igazán fontos szerepe van, mégpedig az, hogy biztosan üljön a fülben. Ezért legalkalmasabbak e célból az in-ear típusú fülhallgatók, ideális esetben fülkampókkal kiegészítve. Az igazi sport fülhallgatók, bizonyos fokú vízállóságot is garantálnak, futáshoz tökéletesen megfelel az IPX-4 szabvány, úszáshoz azonban ajánlatos az IPX-8 vízállóság.

Vezeték nélküli fülhallgatók TV nézéshez

Rengeteg vezeték nélküli fülhallgató már olyan remek hangzási jellemzőket mutat, hogy tartalomfogyasztáshoz sem kell elővennünk nagy, fület teljesen lefedő fejhallgatónkat. A kisebb méret sok esetben előny és a Bluetooth szabványok fejlődése lehetővé tette a Dual Audio funkciót, tehát egy eszközhöz két fulhallgató is csatlakozhat.

Arra, hogy a TV nézéshez mennyire tökéletes lehet egy in-ear vezeték nélküli fülhallgató, az Apple mutatott rá. A legújabb AirPods Pro fülhallgatója képes kapcsolódni az AppleTV dobozokhoz, ezenkívül aktív zajszűrővel (ANC) is rendelkezik, tehát képes kizárni a zavaró külső zajokat.

AirPods és Apple TV
Az AirPods fülhallgatók könnyen csatlakoznak az Apple TV egységekhez

Vezeték nélküli fülhallgató telefonhoz

A felhasználók jelentős része a vezeték nélküli fülhallgatókat telefonhoz, tablethez csatlakoztatja, otthoni vagy irodai használatkor még fölényben vannak a fejhallgatók. Emiatt a jelentős gyártók igyekeznek mobiltelefonjaikkal tökéletesen kompatibilis, színben és formában passzoló vezeték nélküli fülhallgatókkal kiszolgálni a vásárlókat.

A mobilos vezeték nélküli fülhallgatók Bluetooth kapcsolattal csatlakoznak a telefonokhoz, rendelkezhetnek kezelőgombokkal is, mint például az Apple AirPods Pro, amely szárai Force Touch gombokként funkcionálnak.

Vezeték nélküli fülhallgatók a kapcsolat típusa szerint

Míg a fejhallgatók esetében, több vezeték nélküli kapcsolódási mód használatos, a fülhallgatóknál a csatlakozás kivétel nélkül Bluetooth segítségével történik.

Léteznek azonban bizonyos modellek, amelyek alapból vezeték nélküliek, de lehetőséget nyújtanak vezetékes csatlakozásra is, ha lemerülne belső akkumulátoruk. Ez lehet 3,5 mm Jack, vagy akár USB-A csatlakozó is.

Bluetooth vezeték nélküli fülhallgatók

A Bluetooth vezeték nélküli fülhallgatók hatótávolsága több tucat méter is lehet, figyelembe véve, hogy telefonunk javarészt a zsebünkben pihen, ez bőven elegendő távolság. Ugyanúgy a laptopok is rendelkeznek Bluetooth modullal, tehát a vezeték nélküli fülhallgatók több eszközhöz könnyen csatlakoztathatók.

A Bluetooth vezeték nélküli fülhallgatókat szabványok szerint osztályozzuk, a fejlesztések eredményeként folyamatosan növekszik a hatótávolság és egyre több kiegészítő funkció kerül a Bluetooth vezeték nélküli fülhallgatók eszköztárába.

Vezeték nélküli fülhallgató alaptípusok

Vezeték nélküli fülhallgató kialakítás

Vezeték nélküli fülhallgató extra tulajdonságok

  • Hangerőszabályozás – megoldható hangvezérléssel, vezetéken elhelyezett kezelőgombokkal, vagy a fülhallgató egység érintésével.
  • Aktív zajszűrő – kifelé és befelé mutató mikrofonokkal kioltja a zavaró környezeti zajokat, ideális példa a zajszűrő vezeték nélküli fülhallgatóra az AirPods Pro.
  • Mikrofon szűk irányjellemzővel – sokáig a drága gamer headsetek kiváltsága volt, azonban néhány fülhallgató is alkalmazza már ezt a mikrofon jellemzőt, így a headset zajos környezetben is használható, mivel csak szűk környezetben veszi a hangot.
  • AptX a AAC codec – a Bluetooth vezeték nélküli fulhallgatóknál a tökéletes hangminőség egyik fő indikátora.
  • NFC – elég a vezeték nélküli fülhallgatót a csatlakoztatni kívánt eszköz közelébe hozni, és máris létrejön a kapcsolat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple AirPods (2. generáció) Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
49 090 Ft

2.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
103 190 Ft

3.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
71 990 Ft

Még több
962 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 773×
APW Fülhallgató fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülbe, True Wireless, 20Hz-20kHz frekvenciatartomány, A2DP támogatása, 4 óra akkumulátor üzemidő (tokkal akár 15 óra), EasyPairing, Bluetooth 5.0, hangasszisztens támogatása, 98dB/mW érzékenység, 16 Oh impedancia, 6mm-es hangszóró, súly 4g
Szuper ár
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTE040
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Midnight Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 19×
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Midnight Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, LDAC kodek támogatás, Ambient sound, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 16 Ohm impedancia, 11 mm-es hangszóró, 35 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+25 óra)
Leárazás -13 %
24 990 Ft 28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe49
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 1766×
Apple AirPods (2. generáció)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
Szuper ár
49 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i1a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 338×
Apple AirPods (3. generáció) MagSafe töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
84 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d
4,0
QCY T20
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP és SBC kodek támogatás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 35 Ohm impedancia, 13 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5,5 óra+14,5 óra)
13 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QCY190t20
4,6 282×
Apple AirPods (3. generáció) Lightning töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
Szuper ár
71 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d0
4,8 257×
Apple AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
103 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i4bms
4,4 64×
ASUS ROG CETRA TRUE WIRELESS
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, PC konzolhoz, játék mód, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 38 dB/mW érzékenység, 10 mm-es hangszóró, 27 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
31 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NM362a9a
3,9
JBL Vibe 100TWS fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), félig zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX2 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105,5 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+15 óra)
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q100
3,3
Samsung Galaxy Buds2 Pro Gray
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx7 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 29 óra akkumulátor üzemidő
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0010f1h
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Moonlight White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 19×
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro-Moonlight White
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, LDAC kodek támogatás, Ambient sound, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 16 Ohm impedancia, 11 mm-es hangszóró, 35 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+25 óra)
Leárazás -14 %
29 990 Ft 34 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAhe50
Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 118×
Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 5 mm-es hangszóró, 15 óra akkumulátor üzemidő (7,5 óra+7,5 óra)
35 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980e1p
JBL Live Pro 2 TWS, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 52×
JBL Live Pro 2 TWS, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 11 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+30 óra)
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1b20
Technics EAH-AZ80E-K - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 43×
Technics EAH-AZ80E-K
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, Ambient sound, Hi-Res audio, Multipoint, számok közötti váltás, IPX4 tanúsítvány, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 10 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor üzemidő (7 óra+17 óra)
92 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG9576v1
Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 120×
Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC, LDAC, SBC és LC3 kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 24 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+16 óra)
100 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0c4
JBL Tune Flex fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
3,9 138×
JBL Tune Flex fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 110 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
30 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092afx1
4,4
Skullcandy TW RAIL ANC True Wireless In-Ear
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 97 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 38 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+28 óra)
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KK02016k
4,7 26×
EarFun Free Pro 2 fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, A2DP, AVRCP, HFP és HSP kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 10 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EARF003a6
JBL Wave Beam fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 166×
JBL Wave Beam fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c3b
4,3 120×
Xiaomi Redmi Buds 4 Active
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 28 óra akkumulátor üzemidő
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe46
4,3 88×
Nothing ear (stick)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, 125 dB/mW érzékenység, 12,6 mm-es hangszóró, 29 óra akkumulátor üzemidő
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NOTHa03
4,4 32×
Honor Choice Earbuds X5, fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 35 óra akkumulátor üzemidő
15 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM301a13
JBL Wave Beam fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 166×
JBL Wave Beam fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c3d
JBL Wave Flex fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 74×
JBL Wave Flex fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c6d

Vezeték nélküli fülhallgatók

audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
audióSony WH-1000XM5 (BEMUTATÓ): az év fejhallgatója a népszerű japán gyártótól? A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
A népszerű Apple AirPods 3 fülhallgató új generációjáról régóta szólnak a találgatások, de most végre megérkezett. Az Apple a második őszi keynote-on mutatta be. Mit kínál a legfrissebb újdonság, amely hamarosan betör az előkarácsonyi piacra?
Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró, fedélzeti kamera vagy powerbank beszerzésére akár 60% kedvezménnyel. Ne hagyd ki!
További cikkek

Vezeték nélküli fülhallgatók

A Vezeték nélküli fülhallgatók kategóriában összesen 963 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli fülhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli fülhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli fülhallgatók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ