A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Vigan Mammoth ESP1N bronz

Termékkatalógus
Vigan Mammoth ESP1N bronz
5 2 értékelés
Aszalógép - 5 lemez, lemezek átmérője: 32 cm, kézi vezérlés, hőmérséklet szabályozás, 250 W teljesítmény
Kód:  VIGSO561 Termékszám:  769-561

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vigan Mammoth ESP1N bronz

Zöldség, gomba, gyümölcs, gyógynövény vagy hús, mindezt játszva kiszárítja a neves Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló. 250 W megbízható teljesítményének köszönhetően egyszerűen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított húst. A gyümölcsaszaló gép fő előnye, hogy 5 szárító ráccsal rendelkezik, vagyis nagyobb mennyiségű ételt képes kiszárítani egyszerre. Aszalással az élelem megőrzi természetes aromáját és ízét, ill. tápértékekben, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag marad. A kiváló szögletes formájú Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló gép motorja a készülék alsó részében kapott helyet, ennek következtében a meleg lentről felfelé árad. Közepén és az alsó részén sokkal gyorsabban aszalódik az elhelyezett élelem. Ennek értelmében a szárító szitákat cserélgetni kell. Működtetése a forgó gombnak hála rettentően egyszerű. A híresen megbízható Vigan gyümölcsaszaló elengedhetetlen konyhai segédeszköz minden háziasszony számára.

Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló főbb jellemzői

  • A minőségi Vigan gyümölcsaszaló egyszerű módja annak, hogy az élelmiszerek tápértékekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok maradjanak
  • Szárító rácsok száma: 5
  • Átmérő: 32 cm
  • A minőségi Vigan ételszárító szögletes alakú
  • Speciális funkciók: hőmérséklet szabályozás
  • Motorja alul található
  • Könnyű vezérlés a forgó gomb segítségével
  • Vigan gyümölcsaszaló teljesítménye 250 W

Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló ügyes funkciói

Ez a rendkívül hasznos ételszárító hőmérséklet-szabályzóval is büszkélkedhet, melynek hála az aszalás folyamata még hatékonyabb és gyorsabb. Ez a funkció jól jöhet pl. gyümölcs, zöldség és hús szárításánál, mivelhogy minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Teljesítményfelvétel
250 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Teljesítményfelvétel
250 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás Kész!

Lemezek

Mennyiség
5 db Kész!
Lemez átmérője
32 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vigan Mammoth ESP1N bronz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vigan Mammoth ESP2B bronz. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vigan Mammoth ESP1N bronz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vigan Mammoth ESP1N Bronze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vigan Mammoth ESP1N Bronze.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ