VIKING A350

Termékkatalógus
VIKING A350
Légtisztító - 420 m3/óra légtisztító teljesítmény, 65 W fogyasztás, 50 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 66 dB(A) maximális zajszint, 66 dB(A) minimális zajszint, hepa és szén szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, párásító, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, levegő ionizálás, allergiásoknak, érintőpanel és porérzékelő
Kód:  VKNG0017 Termékszám:  CVA350

VIKING A350

A Viking A350 egy kombinált légtisztító, amely párásító, ionizátor és és légtisztító egyben. Ennek köszönhetően tökéletesen tiszta és párásított levegőt biztosít, így jelentősen kiküszöböli az allergének előfordulását, és megkönnyíti a légzést. A nagy teljesítménynek köszönhetően a légtisztítóminden háziállat tulajdonosszámára ideális eszköz. Hétszeres szűrés biztosítja a csúcsminőségű légtisztítást, míg a tökéletes áramlás érdekében 360° -os légkeringés áll rendelkezésre. Akár tisztítani, akár párásítani szeretnéd a hálószobát, a gyerekszobát vagy a nappali levegőjét, a kombinált Viking A350 légtisztító ideális választás leszszámodra.

A Viking A350 légtisztító legfőbb jellemzői

  • Távvezérlés lehetősége
  • Ideális maximum 50 m2-es helyiségekbe 
  • Az alvó üzemmód tökéletesen tiszta és egészséges levegőt biztosít a minőségi alvás érdekében
  • A por-, hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő még a nagyon apró porszemcséket is érzékeli
  • A Viking A350 légtisztító hétszeres szűréssel rendelkezik
  • A Viking A350 párásító, ionizáló és légtisztító egyben
  • A tisztított levegő 360° -ban cirkulál
  • A Viking A350 légtisztító szűrése manuálisan és automatikusan is beállítható 

A Viking A350 csúcsszűréssel rendelkezik

A Viking A350 légtisztító a párásítót a levegő ionizátorral egyesíti, így kiváló megoldás minden allergiában szenvedő számára. A hétszeres szűrés mindig tökéletesen tiszta levegőt biztosít, még a legfinomabb porszemcséket is eltávolítva. A Viking A350 légtisztító 360° -os tiszta levegő keringetéssel,valamint 180°-os szennyezett levegő elszívással rendelkezik, ennek köszönhetően a teljes helyiségben biztosított a minőségi szűrés.

Manuális és automatikus beállítások

A Viking A350 légtisztító használatakor manuális és automatikus beállítások közül választhatsz. 4 szintes levegőszűrési sebesség áll rendelkezésedre, vagy beállíthatod az AUTO MODE rendszert is, ahol automatikusan beállításra kerül a szűrési sebesség és az ionizáció a levegő aktuális minőségtől függően. A Viking A350készüléketbeállíthatod, hogy bizonyos ideig működjön, a távirányítónak köszönhetően pedig egyszerűen kezelhető. Az alvó mód rendkívül tiszta levegőt biztosít 10 000 000 ion/ cmmellett, ennek köszönhetően kényelmes és nagyon egészséges alvást garantál.


A Viking A350 párásítóval is rendelkezik

A Viking A350 légtisztító vízszűrőn keresztüli természetes párologtató technológiával, amely biztosítja az optimális 200 ml/h teljesítményt. Ezenkívül a praktikus páratartalom-kijelzőnek köszönhetően könnyedén szabályozhatod az aktuális páratartalmat. A szoba hőmérsékletére, a szűrési időre vagy a levegő minőségérevonatkozóinformációk a felhasználóbarát érintőképernyőn állnak rendelkezésre.

Érzékeny szenzor a tisztítás beállításához

Az aktuális helyzet tökéletes áttekintése érdekében a Viking A350 légtisztító  por-, hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel rendelkezik, amely részletesen figyelemmel kíséri a levegő aktuális állapotát, és azonnal beállítja a levegő tisztítását a az észlelt értékeknek megfelelően. A kiváló minőségűkialakításnakköszönhetően a szenzor rendkívül érzékeny, így még az apró, PM 2.5 szabvány méretű porszemcséket is képes észlelni.

A VIKING márka hivatalos szerviz szolgáltatása

A VIKING márka előnye, hogy a márka engedélyezett szolgáltatást képvisel a Cseh Köztársaságban. A garancia, garancia utáni igények illetve javítások érdekében bármikor felveheted a kapcsolatot a VIKING márka hivatalos szervizével a Cseh Köztársaságban.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
65 W Kész!
Párásítási teljesítmény
420 ml/óra Kész!
Zajszint
66 dB Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
65 W Kész!
Párásítási teljesítmény
420 ml/óra Kész!
Zajszint
66 dB Kész!

Méret

Mélység
24,5 mm Kész!
Szélesség
39,1 cm Kész!
Magasság
60,3 cm Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
65 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
420 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
66 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
66 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VIKING A350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking A350. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VIKING A350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VIKING A350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VIKING A350.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ