Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

VIKING KJ1000

Termékkatalógus
VIKING KJ1000
5 1 értékelés
Légtisztító - 1000 m3/óra légtisztító teljesítmény, 85 W fogyasztás, max. 120 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 69 dB(A) maximális zajszint, 34 dB(A) minimális zajszint, hepa szűrő, funkciók: automatikus üzemmód, időzítő, távirányító, gyermekzár, kijelző, levegő ionizálás, éjszakai mód, teljesítményszabályozás és légminőség érzékelő
Kód:  VKNG0019 Termékszám:  CVKJ1000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VIKING KJ1000

A Viking KJ1000 légtisztító tökéletes eszköz a tiszta és egészséges levegő biztosítására otthonodban. A 2 változatú, egyenként négy fokozattal büszkélkedő szűrésnek köszönhetően a légtisztító  a porszemcsék és egyéb allergének akár 99,97% -át is képes eltávolítani. A kiváló minőségű cirkuláció a szoba minden részébenmegtisztítja a levegőt, míg az Honeywell érzékeny lézerszenzor felügyeli a maximális tisztítási szintet. Ezenkívül a Viking KJ 1000 légtisztító könnyen vezérelhető Wifi-n keresztül, és automatikus vagy manuális beállítás közül is választhatsz.

A Viking KJ1000 légtisztító legfőbb jellemzői

  • Erőteljes keringetés a könnyű légtisztítás érdekében a
  • A minőségi légszűrés tökéletes eredményt biztosít
  • Viking KJ1000 érzékeny lézeres légtisztító a Honeywell-től
  • Légtisztító 1000 m3/h CADR teljesítménnyel
  • A Viking KJ1000 légtisztító színes LED panelje az aktuális levegőminőséget jeleníti meg
  • Kompakt méretek, alacsony tömeg és jól kidolgozott kerekek
  • Irányítási lehetőség wifi-n keresztül
  • AUTO MODE rendszer a légtisztítási sebesség automatikus beállításához
  • A Viking KJ1000 légtisztító alvó üzemmóddal is rendelkezik

Viking KJ1000 légtisztító csúcskategóriás szűréssel

A Viking KJ1000 légtisztító  2 külön beállítható, egyenként négy fokozatú szűrési rendszerrel rendelkezik, amelybe a HEPA szűrő és a szénszűrő is beletartozik, így biztonságosan távolítja el a port, a baktériumokat és más allergéneket a levegőből, rendkívül magas, akár 99,97% -os hatásfok mellett. A Viking KJ1000légtisztító problémamentesen képes kezelni a füstöt, a vegyi gázokat és az alattomos baktériumokat is. A Viking KJ1000 légtisztító beépített ionizátorral rendelkezik, amelynek negatív töltésű ionjai minden helyzetben egészséges és tiszta levegőt biztosítanak.

Minőségi cirkulációs rendszer

A Viking KJ1000 légtisztító csúcsminőségű cirkulációval rendelkezik a szennyezett levegő hatékony elszívásának érdekében. A két oldalsó bemeneten keresztül a szennyezett levegőt beszívja a tisztítóba, és az ezt követő szűrés után a megtisztított levegő a nagy központi nyíláson keresztül távozik. Ennek köszönhetően aViking KJ1000 légtisztító maximálisan tiszta levegőt biztosít minden szobában.

A Viking KJ1000 kiváló teljesítményt nyújt a tökéletes eredmények érdekében

A kiváló eredmények elérése érdekében a Viking KJ1000 tisztító magasfokú, akár 1000 m3/h CADR tisztító teljesítménnyel rendelkezik, így ideális nagyobb területek levegőjének tisztítására, 120 m2-es területig. A Viking KJ1000 légtisztító egyszerű és gyors kezeléséről a felhasználóbarát kezelőpanel gondoskodik, miközben a levegő minőségérőlnaprakészen tájékoztat a színes LED panel, amely a levegőben található szennyeződések mennyiségétől függően változtatja a színét.

Wifi vezérlés

A Viking KJ1000 légtisztítót wifi-n és okostelefon-alkalmazáson keresztül is irányíthatod. A légtisztító könnyű és kompakt méretekkel büszkélkedik, amely a kiválóan kidolgozott görgőkkel együtt könnyű és gyors kezelést tesznek lehetővé. A levegő minőségének pontos tájékoztatása érdekében az amerikai Honeywell érzékelőjeautomatikusan beállítja a tisztítási sebességet a mért értékektől függően. Az érzékelő a nagyon finom porszemcséket is könnyen képes kezelni egészen a PM 2.5 szabványig.

A Viking KJ1000 lehetővé teszi az automatikus és manuális szűrési beállításokat

A Viking KJ1000 légtisztító használatakor 2 légszűrési változat közül választhat. Az első a manuális beállítás lehetősége, amely során 6 sebességből választhatsz, a második pedig az AUTO MODE rendszer, amely maga választja ki az ideális szűrési sebességet a levegő aktuális minőségétől függően. Az alvó mód rendkívültiszta levegőt biztosít 10 000 000 ion/ cmmellett, ennek köszönhetően kényelmes és nagyon egészséges alvást garantál.

A VIKING márka hivatalos szerviz szolgáltatása

A VIKING márka előnye, hogy a márka engedélyezett szolgáltatást képvisel a Cseh Köztársaságban. A garancia, garancia utáni igények illetve javítások érdekében bármikor felveheted a kapcsolatot a VIKING márka hivatalos szervizével a Cseh Köztársaságban.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
85 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
1 000 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
120 m2 Kész!
Maximális zajszint
69 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VIKING KJ1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking KJ1000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VIKING KJ1000.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ