Alzaboxy Q1 Stellar Blade

iGET Virtual R2

Termékkatalógus
iGET Virtual R2
2,8 6 értékelés
VR szemüveg - 4.5"-5.7"-os képátlójú mobiltelefonokhoz, mágneses gomb, vezetéknélküli (bluetooth) távirányítás
Kód:  IG1990a3e Termékszám:  Virtual R2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iGET Virtual R2

Merülj el a vitruális valóság világában, ahol bebarangolhatsz egy virtuális teret, háromdimenziós filmeket, videókat nézhetsz és játékokat játszhatsz. Az iGET Virtual R2 virtuális valóság szemüveg a letisztult kidolgozás, az egyszerű kezelés és mindenekfelett az alacsony ár tökéletes kombinációja. A készülék egyik legnagyobb előnye, hogy a napjainkban kapható legtöbb okostelefonnal kombatibilis, operációs rendszertől függetlenül. A iGET Virtual R2 virtuális valóság szemüveg passzív készülék, nem igényel külön áramellátást, így vezetékek sem akadályozzák a használatát.

A iGET Virtual R2 főbb jellemzői

  • Magas minőségű optikai rendszer
  • Univerzális Bluetooth távirányítót is tartalmaz
  • Kényelmes párnázat
  • Sokféle okostelefonnal kombatibilis
  • Mágneses gomb
  • Használat közben is töltheted a telefonod

Kifinomult hűtőrendszer

A Virtuális R2 iGET szemüveg gyártása során különös figyelmet fordítottak arra, hogy lehetővé tegyék a hosszútávon is kényelmes használatot, ezért a szemüvegre minőségi, puha párnázat, és egy állítható, három ponton rögzített rugalmas szíj került, hogy könnyedén saját igényeidhez alakíthasd. 

A fejlesztők arra is ügyeltek, hogy megakadályozzák a behelyezett készülék túlemelegedését: a megfelelő hűtést elősegítendő szellőzőlyukakat tettek a szemüveg oldalára, hogy biztosítsák a megfelelő levegőáramlást. Ezeknek a nyílásoknak azonban nem ez az egyetlen funkciója: lehetővé teszik fejhallgató csatlakoztatását is.

A legtöbb eszközzel kombatibilis

A kétlencsés rendszer feldolgozza a mobiltelefon képernyőjéről érkező képet, hogy a te szemeid már egy képként érzékeljék azt. A készülék tetején található kapcsolók lehetővé teszik a fókusztávolság, élesség és egyéb beállítások finomhangolását a lehető legjobb képminőség elérése érdekében.  A szemüveg minden, 4.5"és 5.7"-os képátló közötti, 152 × 80 mm maximális méretű mobiltelefonnal kombatibilis. A mágneses gombnak hála igazi öröm a virtuális térben végzett mozgás. Használat előtt győződj meg róla, hogy a telefonod gyorsulásérzékelővel, giroszkóppal és egy mágneses szenzorral is fel van szerelve.

Maximális kényelem

A iGET Virtual R2 virtuális valóság szemüveghez jár egy Bluetooth technológiával működő távirányító, amely új szintre emeli a virtuális valóság élményét. Ezt a távirányítót főleg játékokhoz és alkalmazásokhoz fogod használni, de Androiddal, iOS-szel és számítógépekkel is kombatibilis, ezért zenehallgatás vagy filmnézés közben is használható.

A csomag tartalma

  • 1 db  iGET VIRTUAL R2 virtuális valóság szemüveg
  • 1 db bluetooth távirányító
  • 9 db párna, mellyel a telefont lehet a szemüveghez rögzíteni
  • 1 db törlőkendő
  • 1 db felhasználói kézikönyv
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iGET Virtual R2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Virtual R2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iGET Virtual R2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET Virtual R2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET Virtual R2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ