Shop roku Akvizice ApF HU

VitaSeat Prestige sárga / barna

Termékkatalógus
VitaSeat Prestige sárga / barna
5 1 értékelés
Ülésmagasító - Ergonomikus, csökkenti a káros hatások a hosszan tartó ülés, alkalmas minden helyet, beleértve az ülés az autóban, jól szellőző, a két töltés
Kód:  VTS003b Termékszám:  VSP-VI-YWB Gyártó honlapja:

VitaSeat Prestige sárga / barna

Ergonómikus ülés Prestige márka VitaSeat ülsz mindig jól érzik magukat. Ezekhez minden szék vagy egy helyet az autóban. Elkerülni a kellemetlen következményei elhúzódó ülés.Támaszkodnak a VitaSeat és tested hálás lesz. Emellett őt keresztül kifinomult alakja könnyen összecsukható és átadása bárhol elfér egy hátizsáApproxan, és használja azt könnyen, mint egy párna. Umožňuje dosáhnout účinnou úlevu i v případě již existujících zdravotních komplikací, jako jsou hemoroidy, bolest kostrče, bolestivá zánětová onemocnění apod.

Belül, az ülés el van rejtve minőségű kétrétegű béléssel, ami csak neprosedíte, valamint értékelik a kivételes légáteresztő. Ülésmagasító kompakt méretekkel lehet mosni kézzel kitöltés 30 ° C-on Modern bevonat viszkóz, ami jobb, mint podsedácích VitaSeat Uni, van egy nagy design, amely tökéletesen kiegészíti a belső tér.

Annak érdekében, hogy az ülés nem szenvedett...

  • Ergonómikus ülés VitaSeat Prestige
  • Ha ülő munkát vagy hosszú utazás
  • A székek, beleértve autóülések
  • A speciális forma lehetővé teszi, összecsukható
  • A kemény bevonat ellenáll a magasabb terhelést
  • Lélegző kétrétegű párnázás neprosedí
  • Használni, mint egy párna
  • Megakadályozza szegény hőszabályozás és a vérkeringést, amikor ül
  • Enyhíti a kapott egészségügyi problémák

Gondolj az egészségre

Manapság a legtöbb foglalkozás igényel hosszú távú ülés, amelyben van azonban, hogy az emberi test káros hatásokat. Oneedülálló, szabadalmaztatott VitaSeat lábtartó majd jöhet az irodában vagy az autóban, akkor használja otthon tévénézés vagy dolgozik a számítógépen. Azt tapasztalja, hogy ha kevesebb fáradt, javítja a koncentrációt, akkor több energiát és még sok nezapotíte. Röviden összefoglalva, élvezik a fizikai és mentális jólétét. Emellett VitaSeat is szolgálnak, hogy segítsék az egészségügyi problémák kíséretében hátfájás ülve.

méretek:
43,5 × 43,5 × 4 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VitaSeat Prestige sárga / barna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VitaSeat Prestige žluto/hnědý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VitaSeat Prestige žlto / hnedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VitaSeat Prestige gelb / braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VitaSeat Prestige gelb / braun.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ