A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

VitaSeat Uni narancs

Termékkatalógus
VitaSeat Uni narancs
Ülésmagasító - Ergonomikus, csökkenti a káros hatások a hosszan tartó ülés, alkalmas minden helyet, beleértve az ülés az autóban, jól szellőző, a két töltés
Kód:  VTS002b Termékszám:  VSU-CT-OR Gyártó honlapja:

VitaSeat Uni narancs

Ergonómikus ülés Uni márka VitaSeat ülsz mindig jól érzik magukat. Ezekhez minden szék vagy egy helyet az autóban. Elkerülni a kellemetlen következményei hosszantartó ülés, és támaszkodnak VitaSeat - tested hálás lesz. Emellett őt keresztül kifinomult alakja könnyen összecsukható és átadása bárhol elfér egy hátizsáApproxan, és használja azt könnyen, mint egy párna.

Belül, az ülés lenne megtalálni a minőségi kétrétegű béléssel, ami csak neprosedíte, valamint értékelik a kivételes légáteresztő. Ülésmagasító kompakt méretei 43,5 x 43,5 x 4 cm lehet mosni kézzel kitöltés 30 ° C-on Orange kemény borító készült kényelmes pamut és tökéletesen kiegészíti a belső tér. Azt is elérhető fekete és kék változata.

Annak érdekében, hogy az ülés nem szenvedett...

  • Ergonómikus ülés VitaSeat Uni
  • Ha ülő munkát vagy hosszú utazás
  • A székek, beleértve autóülések
  • A speciális forma lehetővé teszi, összecsukható
  • A kemény bevonat ellenáll a magasabb terhelést
  • Lélegző kétrétegű párnázás neprosedí
  • A praktikus méretei 435 × 435 × 40 mm
  • Használni, mint egy párna

Gondolj az egészségre

Manapság a legtöbb foglalkozás igényel hosszú távú ülés, amelyben van azonban, hogy az emberi test káros hatásokat. Oneedülálló, szabadalmaztatott VitaSeat lábtartó majd jöhet az irodában vagy az autóban, akkor használja otthon tévénézés vagy dolgozik a számítógépen. Azt tapasztalja, hogy ha kevesebb fáradt, javítja a koncentrációt, akkor több energiát és még sok nezapotíte. Röviden összefoglalva, élvezik a fizikai és mentális jólétét. Emellett VitaSeat is szolgálnak, hogy segítsék az egészségügyi problémák kíséretében hátfájás ülve.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VitaSeat Uni narancs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VitaSeat Uni oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VitaSeat Uni oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VitaSeat Uni Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VitaSeat Uni Orange.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ