AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Vivo V21 5G 8GB/128GB kék

Termékkatalógus
Vivo V21 5G 8GB/128GB kék
4,7 20 értékelés
Mobiltelefon - 6,46"-es AMOLED kijelző 2404 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Dimensity 800U processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,79) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 44Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  VIV103b2

Vivo V21 5G 8GB/128GB kék

Ezen Vivo V21 5G mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. 3 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,46" -es kijelzővel rendelkezik, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok szerelmesei. Belül hibrid kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 800U processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók tárolására 128GB belső memória biztosított. Ekkora memóriával lehetséges, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A szükséges energiát a tartós, 4000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ez a remek Vivo mobiltelefon 2021 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Vivo V21 5G 8GB/128GB kék Lifestyle
Mobiltelefon Vivo V21 5G 8GB/128GB kék Lifestyle

Vivo V21 5G 8GB/128GB kék okostelefon legfontosabb jellemzői

  • Ezen Vivo okostelefon 6,46" méretű kijelzővel van ellátva
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A megfelelő energiát a tartós, 4000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,46"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint adaptív frekvencia
  • A képernyő 500 Nits fényerőt nyújt
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 11 operációs rendszer és Funtouch OS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB belső memória biztosított
  • A belső memóriát bővíthetjük Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát az erős, 4000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC3

Ennek a remek Vivo telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Örömtelivé válik minden momentum, amit ezzel a csodás Vivo telefonnal töltünk el, mivel 6,46" AMOLED típusú kijelzője, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, tökéletes a 60 FPS-es játékokhoz. Ezenkívül a frekvencia beállítható a kijelzőn zajló események alapján. Annak érdekében, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a fejlett Vivo okostelefon 500 Nits mértékű fényerővel funkcionál.

Mobiltelefon Vivo V21 5G 8GB/128GB kék Lifestyle
Mobiltelefon Vivo V21 5G 8GB/128GB kék Képernyő

Örökíts meg minden lényeges eseményt

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Vivo mobiltelefon rendelkezik 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Eme Vivo mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Az éles képek készítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. A LED-es vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen strapabíró Vivo mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4000 mAh, gond nélkül kibírja az akár két napos használatot is. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. Feltöltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Vivo V21 5G 8GB/128GB kék Hátoldal

Eme Vivo mobiltelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A modern Vivo mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 11, Funtouch OS felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely képes kezelni akár a 3D-s játékokat vagy a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB belső memória áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is kielégíti, és így lehetővé teszi a játékok mentését, videók készítését, illetve számos alkalmazás telepítését. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk módunkban áll bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern Vivo okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia fokozza a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Használd ki az élet minden percét a népszerű Vivo mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen érintés, hála a ujjlenyomat olvasónak. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), fejhallgató, tok, fólia a kijelzőre és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

159,68 × 73,9 × 7,39 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

176 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,46" Kész!
Kijelző felbontása
2404 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,46" Kész!
Kijelző felbontása
2404 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
44 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
159,68 mm Kész!
Szélesség
73,9 mm Kész!
Mélység
7,39 mm Kész!
Súly
176 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,79 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
44 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 120fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 800U Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G57 MC3 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató, Tok, Fólia a kijelzőre, Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 11 Kész!
Felhasználói felület
Funtouch OS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vivo V21 5G 8GB/128GB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vivo V21 5G 8+128GB modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vivo V21 5G 8+128GB modrý.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ