Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture AP+ plus nový vizuál

VIVOTEK FD9389-HTV

Termékkatalógus
VIVOTEK FD9389-HTV
IP kamera - beltéri és kültéri, 2560 × 1920 felbontás, 80°-os látószög, éjszakai látás 30 m maximális hatótávval, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 256 MB), Windows operációs rendszer támogatása, power over ethernet, digitális zoom, mozgásérzékelő, e-mail értesítések küldése és cloud platform
Kód:  NG260c34 Termékszám:  FD9389-HTV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VIVOTEK FD9389-HTV

VIVOTEK FD9389-HTV - Kültéri biztonsági IP kamera 2K felbontással

A kompakt VIVOTEK FD9389-HTV kültéri IP kamera 5Mpx érzékelővel van felszerelve, amely gondoskodik a részletes QHD videó felvételről 30 kép/mp frekvenciával, és a széles, 38–80°-os látószögnek köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz mindarról, ami amegfigyelt területen történik. A VIVOTEK FD9389-HTV IP kamera fejlett VIVOTEK SNV és WDRPro technológiákkal van felszerelve, amelyekkel a kamera gyenge fényviszonyok mellett is képes kiváló minőségű felvételeket készíteni nagy kontrasztú környezetben. A kamera fejlett vírusirtóval is rendelkezik kibertámadások ellen.


A VIVOTEK FD9389-HTV IP kamera főbb jellemzői

  • Folyamatos felvétel QHD felbontásban, 30 kép/mp
  • Motoros lencse 38° - 80° látószöggel
  • A VIVOTEK FD9389-HTV digitális WDR (120 db) és 3D zajcsökkentést használ
  • SNV (Supreme Night Visibility) - fokozott érzékenység éjszaka
  • Intelligens IR éjszakai megvilágítás akár 30 m távolságban
  • Intelligens IR technológia a túlzott expozíció megelőzésére
  • H.265 tömörítés a minőségi rögzítéshez adatmentéssel
  • Egykábeles kapcsolat RJ-45-vel az adatátvitelhez és PoE a tápellátáshoz, csökkentve a telepítési költségeket
  • A VIVOTEK FD9389-HTV microSD / SDHC / SDXC memóriakártya-foglalattal rendelkezik


Smart Stream III

A Smart Stream III technológia optimalizálja a kép minőségét. A VIVOTEK FD9389-HTV IP kamera így az sávszélességének leghatékonyabb kihasználását valósítja meg és adatáramlást takarít meg.

Éjszakai mód (SNV)

A VIVOTEK FD9389-HTV IP kamera a Supreme Night Visibility technológiával rendelkezik, rendkívül érzékeny optikai érzékelőket használ kiváló minőségű színes videók rögzítésére gyenge fényviszonyok mellett is.

A VIVOTEK FD9389-HTV láthatatlan IR megvilágítással rendelkezik

A Smart IR automatikusan beállítja a fény intenzitását és biztosítja, hogy a VIVOTEK FD9389-HTV minőségi képet készítsen nemcsak sötét területeken, hanem akkor is, ha az érdeklődés tárgya közel van az IR LED-hez.

H.265, MJPEG

A VIVOTEK FD9389-HTV IP kamera a videót  modern H.265 és MJPEG tömörítési kodek használatával rögzíti, amely jelentősen csökkenti az adatáramlást és a hálózati átviteli követelményeket, miközben megőrzi a magas felvételi minőséget.


A VIVOTEK FD9389-HTV kamerát a Trend Micro IoT Security védi

A VIVOTEK gyártó együttműködik a világszerte elismert Trend Micro céggel, amely számítógépes és hálózati biztonsággal foglalkozik. Ennek köszönhetően a VIVOTEK FD9389-HTV IP kamera modern Trend Micro víruskereső szoftverrel van felszerelve, amely magas biztonságot nyújt a kibertámadások ellen, valamint biztosítja a magánélet és az adatok maximális védelmét.


A VIVOTEK FD9389-HTV kamera adatfolyamát mobilalkalmazásból is meg lehet nézni

A felvételek felhőbe történő feltöltésével nincs szükség a szerverek beszerzésére és  bonyolult hálózati konfigurációra. Csak hozz létre egy felhasználói fiókot, és csatlakoztasd a VIVOTEK FD9389-HTV IP kamerát. Ezután bármikor és bárhol megtekintheted az élő közvetítéseket, vagy lejátszhatod a felvételi előzményeket egy intuitív felhasználói felületen. A felvételeket emellett az iViewer alkalmazáson keresztül is elérheted okostelefonról vagy tabletről.


Felvevő és lejátszó szoftver

A VIVOTEK FD9389-HTV kamera tartalmazza a VIVOTEK VAST 2 professzionális felvételi és felügyeleti szoftvert, amely lehetővé teszi akár 32 VIVOTEK IP kamera felvételeinek monitorozását. Fejlett funkciókkal rendelkezik, pl. a rögzített kép továbbfejlesztése, akár 8 monitor csatlakoztatásának lehetősége, a webes felületen keresztüli hozzáférés támogatása, harmadik féltől származó rendszerek integrálása vagy speciális keresési és exportálási lehetőségek.


Paraméterek

Támogatott OS
Windows Kész!
Használat
Beltéri, Kültéri Kész!
Kivitel
Dome Kész!
Érzékelés
Mozgás Kész!
Értesítés
E-mail Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Windows Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri, Kültéri Kész!
Kivitel
Dome Kész!
Érzékelés
Mozgás Kész!
Értesítés
E-mail Kész!

Videó

Maximális felbontás
2560 × 1920 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
30 m Kész!
Betekintési szög
80 ° Kész!
Zoom
Digitális Kész!
Videó kompresszió
MJPEG, H.264, H.265 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Méretek

Szélesség
129 mm Kész!
Magasság
94 mm Kész!
Mélység
129 mm Kész!

Használat

Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VIVOTEK FD9389-HTV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VIVOTEK FD9389-HTV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VIVOTEK FD9389-HTV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VIVOTEK FD9389-HTV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VIVOTEK FD9389-HTV.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ