Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

VIVOTEK FE9180-H

Termékkatalógus
VIVOTEK FE9180-H
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1920 px, 360° betekintési szög, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, e-mail értesítés, cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, mérete 9,4 × 9,4 × 3,9 cm (Ma×Sz×Mé)
195 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NG260c7 Termékszám:  FE9180-H

VIVOTEK FE9180-H

VIVOTEK FE9180-H - beltéri biztonsági IP kamera 2K felbontással

A VIVOTEK FE9180-H kompakt beltéri IP kamera 5Mpx érzékelővel van felszerelve, amely gondoskodik a részletes videofelvételről 1920 × 1920 pixel felbontásban, 15 kép / mp frekvenciával. A 180°-os látószögnek köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz a megfigyelt területen történtekről. A berendezés fejlett VIVOTEK SNV és WDR Pro technológiákat tartalmaz, amelyekkel a kamera gyenge fényviszonyok mellett is képes kiváló minőségű felvételeket készíteni nagy kontrasztú környezetben. A kamera fejlett vírusirtóval is rendelkezik kibertámadások ellen.


A VIVOTEK FE9180-H IP kamera főbb jellemzői

  • Folyamatos felvétel 1 920 × 1 920 pixel felbontással, 30 kép / mp képsebességgel (Full HD felbontás 30 kép / mp sebességgel)
  • Rögzített lencse 180°-os látószöggel
  • Digitális WDR (87 db) és 3D zajcsökkentés
  • SNV (Supreme Night Visibility) - fokozott érzékenység éjszaka
  • Smart IR éjszakai megvilágítás akár 10 m távolságban
  • Intelligens IR technológia a túlzott expozíció megelőzésére
  • H.265 tömörítés a minőségi rögzítéshez adatmentéssel
  • Egykábeles kapcsolat RJ-45-vel az adatátvitelhez és PoE a tápellátáshoz, így csökkentve a telepítési költségeket
  • MicroSD / SDHC / SDXC memóriakártya-foglalat


A VIVOTEK FE9180-H a Smart Stream III szoftvert használja

A fejlett Smart Stream III technológiával rendelkező VIVOTEK FE9180-H kamera kifejezetten a kívánt területre optimalizálja a képminőséget az adatszolgáltatás maximális hatékony felhasználása és az adatáramlás megtakarítása érdekében.

A VIVOTEK FE9180-H éjszakai üzemmóddal rendelkezik (SNV)

A Supreme Night Visibility technológia a VIVOTEK FE9180-H kamera ultra-érzékeny optikai érzékelőit használja kiváló minőségű színes videók rögzítésére gyenge fényviszonyok mellett is.

Láthatatlan IR megvilágítás

A Smart IR automatikusan beállítja a fény intenzitását és biztosítja, hogy a VIVOTEK FE9180-H minőségi képet készítsen nemcsak sötét területeken, hanem akkor is, ha az érdeklődés tárgya közel van az IR LED-hez.

H.265, MJPEG

A VIVOTEK FE9180-H kamera a videót  modern H.265 és MJPEG tömörítési kodek használatával rögzíti, amely jelentősen csökkenti az adatáramlást és a hálózati átviteli követelményeket, miközben megőrzi a magas felvételi minőséget.


A VIVOTEK FE9180-H kamerát a Trend Micro IoT Security védi

A VIVOTEK gyártó együttműködik a világszerte elismert Trend Micro céggel, amely számítógépes és hálózati biztonsággal foglalkozik. Ennek köszönhetően a VIVOTEK FE9180-H IP kamera modern Trend Micro víruskereső szoftverrel van felszerelve, amely magas biztonságot nyújt a kibertámadások ellen, valamint biztosítja a magánélet és az adatok maximális védelmét.


A VIVOTEK FE9180-H kamera adatfolyamát mobilalkalmazásból is meg lehet nézni

A felvételek felhőbe történő feltöltésével nincs szükség a szerverek beszerzésére és a bonyolult hálózati konfigurációra. Csak hozz létre egy felhasználói fiókot, és csatlakoztasd a VIVOTEK FE9180-H IP kamerát. Ezután bármikor és bárhol megtekintheted az élő közvetítéseket, vagy lejátszhatod a felvételi előzményeket egy intuitív felhasználói felületen. A felvételeket az iViewer alkalmazáson keresztül is elérheted okostelefonodról vagy tabletedről.


Felvevő és lejátszó szoftver

A VIVOTEK FE9180-H kamera tartalmazza a VIVOTEK VAST 2 professzionális felvételi és felügyeleti szoftvert, amely lehetővé teszi akár 32 VIVOTEK IP kamera felvételeinek monitorozását. Fejlett funkciókkal rendelkezik, pl. a rögzített kép továbbfejlesztése, akár 8 monitor csatlakoztatásának lehetősége, a webes felületen keresztüli hozzáférés támogatása, harmadik féltől származó rendszerek integrálása vagy speciális keresési és exportálási lehetőségek.


Paraméterek

Összehasonlít
Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Használat
Beltéri Kész!
Kivitel
Fisheye Kész!
Érzékelés
Mozgás, Hang Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri Kész!
Kivitel
Fisheye Kész!
Érzékelés
Mozgás, Hang Kész!
Audio
Beépített mikrofon Kész!
Értesítés
E-mail Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1920 px Kész!
Betekintési szög
360 ° Kész!
Zoom
Digitális Kész!
Videó kompresszió
MJPEG, H.264, H.265 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Kész!
SD kártya max. méret
64 GB Kész!

Méretek

Szélesség
9,4 cm Kész!
Magasság
9,4 cm Kész!
Mélység
3,9 cm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VIVOTEK FE9180-H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VIVOTEK FE9180-H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VIVOTEK FE9180-H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VIVOTEK FE9180-H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VIVOTEK FE9180-H.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ