Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

VIVOTEK ND9441P

Termékkatalógus
VIVOTEK ND9441P
Hálózati felvevő - 16 kamerához, felvétel maximális felbontása 12 Mpx, videó kompresszió H.265 és H.264, 16 PoE port, PoE budget 160 W, maximális kapacitás 8000 GB, RAID 0, RAID 1 (tükrözés) és RAID 5, asztali kivitel, videókimenet HDMI és VGA, interfész USB 2.0, USB 3.0 és RJ-45
Kód:  NG261d5 Termékszám:  ND9441P

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VIVOTEK ND9441P

A VIVOTEK ND9441P hálózati felvevő legfeljebb 16 kamera felvételeit támogatja

Ne becsüld le otthonod biztonságát, védd házad olyan kamerarendszerrel, amelyet a VIVOTEK ND9441P hálózati felvevő képes rögzíteni. A készülék kompatibilis a VIVOTEK IP kamerákkal, és egyszerre akár 16 kamerát is csatlakoztathatsz egy eszközhöz. A felvevő négy merevlemez helyet kínál. A VIVOTEK ND9441P a forradalmi H.265 tömörítési technológiával is rendelkezik. Kompatibilis a VAST CMS szoftverrel is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a fejlett IP-kamerarendszerek egyszerű beállítását és vezérlését.

16

Maximálisan csatlakoztatható kamerák száma

4 ×

Ingyenes bővítőhelyek merevlemezekhez

24/7

A rendszer készen áll a folyamatos működésre

VIVOTEK ND9441P felvevő

VIVOTEK ND9441P komplex felvevő készülék

A VIVOTEK ND9441P felvevőt legfeljebb 32 TB (4 × 8 TB) memória rögzítésére tervezték; videót és hangot rögzít, és szünet nélkül, manuálisan, indításkor vagy riasztás esetén is képes rögzíteni. A készülékek riasztásai azok forrásai alapján kerülnek csoportosításra, legyen az mozgás a kamerán, vagy például kamera szabotázs. A VIVOTEK ND9441P figyelmeztet a kapcsolat meghibásodására és a lemez telítettségére is.

VIVOTEK ND9441P felvevő

A felügyeleti rendszert a Trend Micro antivírus védi

A VIVOTEK gyártó együttműködik a világszerte elismert Trend Micro céggel, amely számítógépes és hálózati biztonsággal foglalkozik. Ennek köszönhetően a VIVOTEK ND9441P hálózati felvevőt modern Trend Micro víruskereső szoftver védi. Magas biztonságot nyújt a kibertámadásokkal szemben, valamint a magánszféra és az adatok maximális védelmének érdekében.



VIVOTEK ND9441P felvevő

Átfogó szoftverberendezés

A berendezés a professzionális VIVOTEK VAST felvevő és ellenőrző szoftvert is tartalmazza, amely lehetővé teszi a felvételek monitorozását akár 32 VIVOTEK IP kamerától. Speciális funkciók állnak rendelkezésre a rögzített kép javításához, lehetővé teszi akár 8 monitor csatlakoztatását, a webalapú hozzáférés támogatását, harmadik féltől származó rendszerek integrálását, valamint a fejlett keresési és exportálási lehetőségeket. Hozzáférés a VIVOTEK iViewer mobilalkalmazásból is elérhető.

A VIVOTEK ND9441P felvevő funkciói

A VIVOTEK ND9441P támogatja a RAID 0/1/5 technológiát a felvételek védelméhez az egyik merevlemez meghibásodása esetén. A maximális részletgazdagság érdekében ez az eszköz 12 megapixeles felbontásig támogatja a felvételeket. Az intelligens sávszélesség-kihasználást a magas képminőség fenntartása mellett az Auto Adaptive Stream funkció biztosítja, amely dinamikusan megváltoztatja a kijelző felbontását a megtekintési ablak méretétől függően. Végül, de nem utolsósorban a VIVOTEK ND9441P HDMI és VGA kimenettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy abillentyűzeten és az egéren keresztül könnyedén vezérelhessék a GUI OSD felületet, így nincs szükség a számítógép használatára a videók kereséséhez vagy lejátszásához.


Paraméterek

Maximum kapacitás
8 TB Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5 Kész!
PoE portok száma
16 Kész!
PoE budget
160 W Kész!
Kamerák száma
16 Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
8 TB Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5 Kész!

Tápegység kamerákhoz

PoE portok száma
16 Kész!
PoE budget
160 W Kész!

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma
16 Kész!
Videó kompresszió
H.265, H.264 Kész!
Felvétel maximális felbontása
12 Mpx Kész!

Tulajdonságok

Videókimenet
HDMI, VGA Kész!
Kivitel
Asztali Kész!
Portok
USB 2.0, USB 3.0, RJ-45 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VIVOTEK ND9441P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VIVOTEK ND9441P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VIVOTEK ND9441P.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ