A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Kamerarendszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(6)
Google Home
(4)
Gyártó saját alkalmazása
(4)

A kamerarendszerek a modern világ biztonságának egyik alappillérét jelentik. Nemcsak az illegális tevékenységeket akadályozzák meg, hanem incidensek esetén bizonyítékot is szolgáltatnak. Kiválasztásuk és telepítésük számos tényező gondos mérlegelését igényli, a lefedett terület típusától és kiterjedésétől kezdve a különleges kompatibilitási követelményekig és az adattárolási lehetőségekig. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan válaszd ki az igényeidnek megfelelő kamera rendszer típust.

Tovább

A kamera rendszer használatának módja

Akár otthoni, akár ipari kamera rendszer típust használsz, két alapvető típus közül választhatsz: nyitott és zárt rendszerek léteznek. A nyílt kamera rendszer lehetővé teszi a más rendszerekkel való integrációt és a valós idejű hozzáférést különböző eszközökről. A zárt kamerarendszerek ezzel szemben elszigeteltek, magasabb szintű biztonságot nyújtanak, ezért olyan érzékeny környezetekben használják őket, ahol az adatvédelemre helyezik a hangsúlyt.

Nyílt kamera rendszer

  • Integráció más biztonsági rendszerekkel.
  • Hozzáférés különböző eszközökről és helyszínekről.
  • Rugalmasság a rendszerbeállítások és módosítások terén.
  • Nagyobb az illetéktelen hozzáférés kockázata.
  • Összetettebb rendszeradminisztráció és biztonság.
  • Lehetséges kompatibilitási problémák.

Zártláncú kamerarendszerek

  • Magasabb szintű biztonság és adatvédelem.
  • A külső kibertámadások alacsonyabb kockázata.
  • Könnyebb kezelés és karbantartás.
  • Korlátozott rugalmasság és bővítési lehetőségek.
  • A távoli hozzáférés nem lehetséges további tartozékok nélkül.
  • Az egyedi berendezések megvalósításának magasabb költségei.

i

Ha szeretnéd növelni ingatlanod biztonságát anélkül, hogy magas árcédulával rendelkező kamera rendszer típust vásárolnál, akkor választhatsz biztonsági kamera-utánzatokat is, amelyeket a kamera rendszer tartozékok kategóriában találsz. Biztonságos otthon benyomását kelthetik, de kár esetén nem nyújtanak bizonyítékot.

Kamerarendszerek csatlakozási típusai

A kamerarendszerek csatlakoztatása történhet Ethernet-kábelen keresztül vagy vezeték nélkül, WiFi-n keresztül. A vezetékes kapcsolat stabil és megbízható hálózati kommunikációt biztosít, minimális interferencia kockázat mellett. Másrészt a vezeték nélküli kapcsolat nagyobb rugalmasságot és egyszerűbb telepítést kínál, kábelhúzás nélkül, de hajlamosabb lehet az interferenciára, és általában kevesebb biztonságot nyújt, ami a biztonsági rendszerek esetében alapvető fontosságú.

Vezetékes kamera rendszer (Ethernet)

Ez a módszer fizikai kábelezést igényel a kamera rendszer használatához, azaz a kamerák és a rögzítő eszköz vagy hálózati elem között. Ez hátrányos lehet a nehezen hozzáférhető helyeken történő telepítés esetén. A fizikai kapcsolat miatt a kábeles kamera rendszer magas szintű biztonságot is nyújt, mivel a hálózathoz való hozzáférés csak fizikai kapcsolatokon keresztül lehetséges, amelyek további biztonsági szintekkel láthatók el.

Vezeték nélküli kamera rendszer (WiFi)

A WiFi-n keresztül csatlakoztatott kamera rendszer szinte bárhol elhelyezhető a vezeték nélküli hálózat hatótávolságán belül, így nagy vagy nehezen elérhető területek lefedése is egyszerűvé válik. A vezeték nélküli kamera rendszer gondos beállítást igényel, beleértve a titkosítást és az erős jelszavakat, hogy minimálisra csökkentsék az illetéktelen hozzáférés kockázatát. Egy rosszul védett vezeték nélküli hálózathoz való hozzáférés könnyebb, mint egy vezetékes megoldás esetében.


Vezetékes kamerarendszerek
Ethernet portokkal ellátott kamera rendszer

Vezeték nélküli kamera rendszer
WiFi-s kamerarendszerek

Felvevős kamerarendszerek

Különösen az összetett kamerarendszerek esetében fontos a nagyobb kapacitás a rögzített felvételek tárolására. A tárolt adatok mérete a TB-os tartományba eshet. A hálózati kamera rendszer típusokat úgy tervezték, hogy hatékony megoldást nyújtsanak a nagyobb rendszerek számára.

  • A hálózati felvevők előnyösek mind az ipari, mind a nagyobb otthoni kamerarendszerek esetében. Több tucat kamera felvételét támogatják különböző felbontásban. A felvételeket manuálisan áttekintheted és törölheted, vagy beállíthatsz egy korlátot az elavult felvételek automatikus törléséhez.
  • A belső merevlemezek segítenek a hálózati rögzítők kapacitásának bővítésében. Számos kapacitás közül választhatsz, de győződj meg róla, hogy az eszköz kompatibilis-e az adott hálózati felvevővel. A túl nagy kapacitások nem minden eszközön támogatottak.
  • Ha kisebb kamera rendszer típust keresel a házhoz, azok általában kisebb kapacitású adatokat tárolnak. Célszerű ezért egy SD kártya használata, amennyiben a készülék támogatja. Így biztonságosan tárolhatod a felvételeket, és szükség esetén biztonsági másolatot készíthetsz róluk a számítógépeden.

A kamerarendszerek távolról is vezérelhetők?

A modern kamerarendszerek szinte teljes távvezérlést tesznek lehetővé a felhasználó számára az interneten keresztül. Rendszerint közvetlenül a gyártótól származó alkalmazáson vagy az egyik operációs rendszer megoldásán keresztül kommunikálhatunk velük – Apple Homekit vagy Google Home segítségével. Ebben az esetben ellenőrizni kell, hogy a kamera rendszer kompatibilis-e az Android vagy az iOS rendszerrel.

  • A hangalapú asszisztensek az okosotthon iOS vagy Google Home segítségével történő vezérlésének eszközei. Előnyük, hogy lehetővé teszik az egyes elemek (és így a kamerarendszerek) hangutasításokkal történő vezérlését. Emellett automatizálható velük bármilyen folyamat az okosotthonban.
  • A kompatibilis alkalmazásokból több is létezik. Népszerű a Tuya okos otthon. Ha azonban nem átfogó megoldást keresel, a kamerarendszerek gyakran van saját Android, iOS vagy Windows alkalmazással is rendelkeznek, amellyel egy adott terméket vezérelhetsz.
  • Az okosotthon ma már számos tartozékot kínál az okos konnektoroktól és izzóktól kezdve a növények automatikus öntözéséig vagy a hűtőszekrényhez vagy mosógéphez való csatlakozásig. Széles termékkínálatunkból választhatsz, hogy futurisztikus hangulatot varázsolj otthonodba.

Tápegység a kamera rendszer működéséhez

A kamera rendszer tápegységének kiválasztását leggyakrabban a felhasználás típusa és helye befolyásolja. Az elemes tápellátás a kamera elhelyezésének széles körét teszi lehetővé, de az elemeket rendszeresen cserélni kell. A hálózati tápellátás ebből a szempontból megbízhatóbb, de mindig számolnunk kell az áramkimaradásokkal. A szünetmentes (UPS) tápegység segíthet, hiszen működésben tartja a kamera rendszer eszközöket az áramszünet alatt.

  • A hálózatról folyamatos működést igénylő kamerarendszerek működtethetők.
  • Az elemes változatok nagy rugalmasságot kínálnak, aminek az az ára, hogy rendszeresen cserélni kell az elemeket.
  • A napelemes tápegység ideális ideiglenes vagy hordozható berendezésekhez.
  • A PoE (Power over Ethernet) egyesíti az energia- és adatátvitelt egy kábelben.

i

Melyik a legjobb otthoni kamera rendszer?

Ha még mindig nem tudod eldönteni, melyik a legjobb kamera rendszer otthoni vagy ipari felhasználásra, segítünk – nézd meg termékek rendezése értékelés szerint szekciónkat. Megismerheted azoknak az ügyfeleknek a meglátásait és benyomásait, akik már megvásárolták az adott kamera rendszer típust.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Eufy EufyCam 3: 2+1kit Szállításra kész > 5 db
Kamerarendszer - 2 kamera a csomagban, slot a meghajtónak, 2,5" formátum, Android és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű WiFi 2,4 GHz, elemes és napelemes
269 990 Ft

2.
TP-Link Tapo C400S2 Szállításra kész > 5 db
Kamerarendszer - vezeték nélküli kamerarendszer (2× akkumulátoros kamera + hub)
73 590 Ft

53 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8
Eufy EufyCam 2C Kit: 2xEufyCam
Kamerarendszer - 2 kamera a csomagban, 1920 × 1080 px felbontás, Android és iOS alkalmazások támogatása, WiFi 2,4 GHz, hálózati és USB-s
103 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EUf011d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6
Eufy EufyCam 3: 2+1kit
Kamerarendszer - 2 kamera a csomagban, slot a meghajtónak, 2,5" formátum, Android és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű WiFi 2,4 GHz, elemes és napelemes
269 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_25
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
iGET HOMEGUARD HGNVK84904 + 4x HGNVK936CAM
Kamerarendszer - Android és iOS alkalmazások támogatása, Ethernet, Jack
267 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGt21007
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Reolink RLK8-1200B4-A - IP kamera Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Reolink RLK8-1200B4-A
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 4512 × 1728 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 118° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás és autók érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, e-mail értesítés mobilra is, SD és cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 41 × 260 × 230 mm (Ma×Sz×Mé)
345 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Reol23_18
5,0
HIKVISION HiWatch KIT bullet/ 1x NVR HWN-2104MH-4P(C)/ 4x IP kamera HWI-B140H(C)
Kamerarendszer - 4 kamera a csomagban, 2560 × 1440 px felbontás, slot a meghajtónak, Ethernet, hálózati
157 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HLK22_035
4,0
HIKVISION HiWatch KIT dome 1x NVR HWN-2104MH-4P(C) 4x IP kamera HWI-D121H(C)
Kamerarendszer - akár 1920 x 1080 felbontás 25/30 fps sebességgel, mobilalkalmazás, teljesítmény: PoE (802.3af) vagy DC 12 V, kamera interfész: 1x RJ-45, NVR portok: 1x HDMI, 1x VGA, 1x RJ-45, 4x RJ-45 (PoE támogatás), 2x USB 2.0, H.265+ dekódolás, IR megvilágítás 30 m-ig, IP67 és IK10 védelem
152 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HKVS_23_22
5,0
TP-Link Tapo C400S2
Kamerarendszer - vezeték nélküli kamerarendszer (2× akkumulátoros kamera + hub)
73 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_011
5,0
EVOLVEO Detective WN8 SMART Vezeték nélküli kamerarendszer
Kamerarendszer - 4 kamera a csomagban, 1920 × 1080 px felbontás, slot a meghajtónak, 3,5" formátum, Android, Windows és iOS alkalmazások támogatása, magyar és angol nyelvű Tuya kompatibilis, WiFi 2,4 GHz, hálózati
93 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO23_008
4,5
iGET HOMEGUARD HGNVK85304 + 4x FHD1080p
Kamerarendszer - 4 kamera a csomagban, 1920 × 1080 px felbontás, slot a meghajtónak, 2,5" és 3,5" formátum, Android, Windows és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű Ethernet, hálózati és PoE
181 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGET19003
4,7
Anker Eufy Security S380 Home Base 3
Kamerarendszer - 16 kamera a csomagban, 3840 × 2160 px felbontás, slot a meghajtónak, 2,5 "-es lemez, 2,5" formátum, Android és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű Ethernet, hálózati
77 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_008
iGET HOMEGUARD HGNVK164908 + 8x HGNVK936CAM 4K (8MPx) - Kamerarendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,3
iGET HOMEGUARD HGNVK164908 + 8x HGNVK936CAM 4K (8MPx)
Kamerarendszer - 8 kamera a csomagban, slot a meghajtónak, Android és iOS alkalmazások támogatása, Ethernet, Jack
460 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: iGet21_02
4,0
Tenda K8P-4TR Video PoE Security Kit 4MP - vezetékes PoE kamerarendszer, felvevő + 8× kamera, 2560×1
Kamerarendszer - 8 kamera a csomagban, 2560 × 1440 px felbontás, slot a meghajtónak, 3,5 "-es lemez, 3,5" formátum, Android, Windows és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű Ethernet, PoE
189 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tenda23_005
54 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Arlo23_39
2,7
iGET HOMEGUARD HGNVK88004P + 4x IP kamera FHD 1080p
Kamerarendszer - Android és iOS alkalmazások támogatása, WiFi 2,4 GHz,
164 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGt21005
Hikvision HiWatch 4K KIT Turret - Kamerarendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hikvision HiWatch 4K KIT Turret
Kamerarendszer - 8 kamera a csomagban, 3840 × 2160 px felbontás, slot a meghajtónak, Android és iOS alkalmazások támogatása, magyar és angol nyelvű Ethernet,
300 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HKVS_23_67
Eufy EufyCam 3C: 2+1kit
Kamerarendszer - 2 kamera a csomagban, 3840 × 2160 px felbontás, slot a meghajtónak, 2,5" formátum, Android és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű WiFi 2,4 GHz, elemes
181 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_010
5,0
HIKVISION HiWatch KIT bullet/ 1x NVR HWN-2104MH-4P(C)/ 4x IP kamera HWI-B140H(C)
Kamerarendszer - 4 kamera a csomagban, 2560 × 1440 px felbontás, slot a meghajtónak, Ethernet, hálózati
149 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HLK22_035
4,7
Anker Eufy Security S380 Home Base 3
Kamerarendszer - 16 kamera a csomagban, 3840 × 2160 px felbontás, slot a meghajtónak, 2,5 "-es lemez, 2,5" formátum, Android és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű Ethernet, hálózati
73 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_008
4,4
iGET HOMEGUARD HGNVK84904 + 4x HGNVK936CAM
Kamerarendszer - Android és iOS alkalmazások támogatása, Ethernet, Jack
227 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: iGt21007
5,0
HiLook KIT Dome / 1× NVR-104H-D / 4P(C) / 4× IP kamera IPC-D140H(C)
Kamerarendszer - 4 kamera a csomagban, 2560 × 1440 px felbontás, slot a meghajtónak, Android és iOS alkalmazások támogatása, Ethernet, PoE
108 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HLK22_034
84 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Arlo23_40
52 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Arlo23_39
5,0
iGET HOMEGUARD HGNVK88002P + 2x IP kamera FHD 1080p
Kamerarendszer - Android és iOS alkalmazások támogatása, WiFi 2,4 GHz,
119 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGt21004
5,0
HiLook IK-4142TH-MH/P(C)
Kamerarendszer - 4 kamera a csomagban, 1920 × 1080 px felbontás, slot a meghajtónak, Ethernet, PoE
132 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HLK013a

Kamerarendszerek

Kamerarendszerek

A Kamerarendszerek kategóriában összesen 53 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kamerarendszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kamerarendszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kamerarendszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kamerarendszerek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ