Shop roku 30 dnů na vrácení

Vízadagolós hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Egyre több háztartásban népszerű az amerikai vízadagolós hűtőszekrény. A méretes hűtőtér és a dupla szárnyú ajtók mellett további előny a vízadagolás funkció. A friss, üdítő vizet a vízadagolós hűtő vízszűrőn keresztül adagolja, ami biztosítja a víz tisztaságát és frissességét. Mi a kulcsa a italadagolós hűtőszekrény kiválasztásának? Nézzük meg együtt.

Tovább

A vízadagolós hűtőszekrény előnyei és hátrányai

  • Jégkészítő
  • Sok hasznos funkció
  • Bőséges hely a hűtőben és a fagyasztóban
  • Friss víz adagolása késlekedés nélkül
  • WiFi kapcsolat és vezérlési lehetőségek mobilalkalmazás segítségével
  • Nagyobb üzemzaj
  • Magasabb vételár
  • Nagy méret, nehezebb mozgatás
  • Nagyobb helyet igényel az elhelyezéshez
  • Magasabb fogyasztás a víztartály miatt
Vízadagolós hűtő
A vízadagolós hűtő funkciók sokasága mellett stílusos és elegáns része lesz otthonodnak.

A vízadagolós hűtő működése

A vízadagolós hűtő, vagy más néven italadagolós hűtő típusai két csoportra oszthatók.

  • Tartályos vízadagolós hűtő - A tartályos modellek ajtajában egy műanyag vagy üveg tartály található, amely a víz tárolására szolgál. A tartály feltöltéséről rendszeresen gondoskodni kell a vízadagoló funkció használatához.
  • Vízbekötéses vízadagolós hűtő - A vízbekötéses modelleket használat előtt vízforráshoz kell csatlakoztatni.

Az italadagolós hűtőszekrény használatba vétele előtt (vagy még inkább vásárlása előtt) ellenőrizd, hogy tartályos vagy bekötéses modellről van szó. A tartályos modellek esetén a tartály eltávolítható a hűtő ajtajából. A tartály legjobb minden alkalommal kimosni és csak utána tölteni fel vízzel. A vízbekötéses modellek esetén a csomag egy víztömlőt és a csatlakoztatáshoz szükséges rögzítő elemeket is tartalmazza. A hűtőszekrény csatlakoztatható közvetlenül az otthoni vízhálózatra, de akár egy ballonra is. A bekötésre vonatkozó utasításokat megtalálod a termék használati útmutatójában. A vízadagolós hűtő bekötése nem bonyolult feladat, de ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor talán érdemesebb szakember segítségét igénybe venni.

i

Ha a hűtőszekrény vízadagoló működése során hibát észlelsz, akkor első lépésként győződj meg róla, hogy a víztartály fel van töltve (tartályos modell esetén). Vízbekötéses modell esetén első lépés a vízcsatlakozás ellenőrzése. A vízcső megtörése vagy eldugulása a vízadagoló funkció hibáját eredményezi. Ha nem találsz hibát a vízcsatlakozásnál, ellenőrizd, hogy otthonodban a vízcsapok nyomás alatt vannak és van víz.

Vízadagolós hűtőszekrény - Miért fontos a vízszűrő?

Az italadagolós hűtőszekrény felszereltségének hála, már nem kell állandóan palackozott vízért nyúlkálni a hűtőbe, hanem közvetlenül a hűtőszekrényből adagolhatod a friss vizet. A vízszűrő biztosítja a víz tisztaságát, s megszabadítja minden nemkívánatos szennyeződéstől és kellemetlen íztől.

  • A vízszűrő eltávolítja a klór ízét és illatát a vízből.
  • A vízszűrő a csövekből származó lerakódásokat is eltávolítja a vízből.

Vízadagolós hűtő - Milyen gyakran kell a vízszűrőt cserélni?

Javasoljuk, hogy a vízadagolós hűtőszekrény vízszűrőt 6 havonta cseréld, de bizonyos típusú modellek figyelmeztetnek a csere szükségességére. Új vízszűrő kiválasztásakor ügyelj a csatlakozási módra. A csatlakozók típusai, beleértve a telepítés módját is, eltérőek lehetnek.

i

A vízszűrő cseréjekor mindig figyelj arra, hogy a vízszűrő márkája ugyanaz legyen, mint a vízadagolós hűtő márkája.

Italadagolós hűtőszekrény
Italadagolós hűtő - A vízadagoló mechanizmus.

Italadagolós hűtőszekrény - Kapacitás

A hagyományos hűtőkhöz képest egy amerikai vízadagolós hűtő lényegesen nagyobb méretű.

  • A vízadagolós hűtőszekrény magasság általában azonos a hagyományos hűtők magasságával, de a mélysége és a szélessége jelentősen nagyobb, ami növeli a hasznos térfogatot.
  • Általában a hűtőtér hasznos űrtartalma 300 liter körül mozog, míg a fagyasztó űrtartalma nagyjából 200 liter.
  • Személyenként legalább 70 literrel kell számolni a hűtőtérben, míg a fagyasztótérben legalább személyenkénti 25 liter ajánlott.

A vízadagolós hűtőszekrény szállítása előtt gondold át az útvonalat, amelyen keresztül a hűtő a konyhába kerül. Fordíts különös figyelmet az ajtókra és ellenőrizd, hogy a hűtő átfér az ajtófélfák közt.

A vízadagolós hűtőszekrény üzemzaja

Az italadagolós hűtő modellek általában zajosabb készülékek, mint a hagyományos hűtők, mivel a stabil hőmérséklet fenntartása a nagyobb térfogatú hűtőtérben nagyobb teljesítményt igényel.

  • A zajszint elérheti a 47 dB-t, ami halk beszélgetés hangerejének felel meg.
  • A zajszint nem túl magas, de figyelembe véve, hogy a készülék folyamatosan üzemel, a vízadagolós hűtő üzemzajának kissé magasabb mértéke érzékelhető.

Italadagolós hűtőszekrény - Figyelj a klímaosztályra is

Mielőtt kiválasztanád a megfelelő helyet a vízadagolós hűtőszekrény számára, először a termékleírásban tájékozódj arról, hogy a készülék milyen éghajlati osztályba tartozik. A vízadagolós hűtőszekrény, éppúgy mint a hagyományos hűtők és a fagyasztók hatékonysága nagyban függ attól is, hogy a klímaosztályának megfelelő körülmények között üzemeltetjük-e. A klíma osztályok SN, N, ST, S és T jelölést kaptak, és különböző hőmérsékleti tartományokat jelölnek, amelyek ideálisak az adott hűtőszekrény vagy fagyasztó elhelyezésére. Ezeket a klímaosztályokat kombinálva is használják, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy például az SN-ST klímaosztályú hűtő üzemeltetési hőmérséklet-tartománya 10-38 °C.

Klímaosztály jele

Klímaosztály neve

Környezeti hőmérséklet

SN Szubnormális 10 – 32 °C
N Normális 16 – 32 °C
ST Szubtrópusi 18 – 38 °C
T Trópusi 8 – 43 °C

Vízadagolós hűtőszekrény - Fagyasztó kapacitás és fagyasztó teljesítmény

Az italadagolós hűtőszekrény esetén is érdemes figyelmet fordítani a fagyasztó kapacitásra és a fagyasztó teljesítményre.

  • Fagyasztó kapacitás - az élelmiszer mennyisége kilogrammban megadva, amelyet a hűtő egy nap alatt képes lefagyasztani. A vízadagolós hűtőszekrény esetén ez 12 kg/24 óra.
  • Fagyasztó teljesítmény - azt határozza meg, hogy a fagyasztó milyen hőmérsékletre fagyasztja le az ételeket. A vízadagolós hűtő esetén ez -6 és -24°C közötti érték. A fagyasztás intenzitását a csillagok száma jelzi.

i

Találkozhatunk a visszamelegedési idő kifejezéssel is, amely azt az időtartamot jelöli, amelyet áramszünet esetén az élelmiszer kibír a fagyasztóban kiolvadás nélkül. Az italadagolós hűtő esetén ez 15-20 óra közötti érték.

Vízadagolós hűtő
A vízadagolós hűtőszekrény mindig friss, szűrt vizet biztosít az egész család számára.

Az amerikai vízadagolós hűtőszekrény számos hasznos funkciót kínál

A vízadagolós hűtő méretes belső teret kínál, amelyben az élelmiszerek a lehető legtovább őrzik meg frissességüket. De milyen egyéb funkciókat kínál?

  • A No Frost, azaz önleolvasztás funkció az állandó légáramlás révén egyenletesen osztja el a hideget, és így kiküszöböli a jegesedést. Ezért nem kell az italadagolós hűtő rendszeres kézi leolvasztásának terhét a nyakadba venned.
  • A vízadagoló és jégkása adagoló funkcióknak köszönhetően bármikor friss, szűrt vizet ihatsz, és a gyűjtőedényben mindig lesz jég kéznél.
  • Az ionizátor semlegesíti a szagokat és csökkenti a baktériumok képződését, amelyek miatt az étel gyorsabban romlik.
  • A nulla zóna általában a hűtőtér alsó részén található, és speciális hőmérsékleti és páratartalmi beállításokat tesz lehetővé. Gyümölcsök, zöldségek és sajtok tárolását javasoljuk itt.
  • A szuper hűtés és szuper fagyasztás funkció a friss élelmiszerek behelyezése után rendkívül gyorsan 2°C-ra hűti vissza a hőmérsékletet, ezáltal felgyorsítja a hűtési és fagyasztási folyamatot és biztosítja az ételek frissességét.
  • A Twin Cooling egy kettős hűtőrendszer, amely külön hűti a hűtőszekrényt és a fagyasztót.

WiFi segítségével az amerikai italadagolós hűtőszekrény okostelefononhoz is csatlakoztatható. A telefonra letölthető alkalmazásnak köszönhetően távolról is vezérelheted a hűtőszekrényt.

Vízadagolós hűtő vélemények

Néha nemcsak az ár és a termék által nyújtott funkciók fontosak, hanem más vásárlók véleménye is segíthet a választásban, vagy annak ismerete, hogy mások mely termékeket vásárolták és mennyire elégedettek velük. Ha ez számodra is hasznos lehet, akkor érdemes megtekintened vízadagolós hűtő vélemények oldalunkat, ahol vásárlói vélemények és értékelések alapján rangsoroltuk vízadagolós hűtőszekrény modelljeinket, illetve figyelembe vettünk olyan szempontokat is, mint például panaszok, vagy a különféle modellek népszerűsége az eladások alapján.

i

Nem mindenkinek van szüksége nagyméretű kétajtós hűtőszekrényre, esetleg hely hiányában nincs módja ilyen készüléket vásárolni. Ha neked is egyajtós hűtőszekrény vízadagolóval az álmod, akkor tartsd szemmel vízadagolós hűtőszekrény kínálatunkat, mert bár többnyire kétajtós modelleket kínálunk, egyajtós modelleknek is igyekszünk helyet biztosítani.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
SAMSUNG RS67A8810S9/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 13×
SAMSUNG RS67A8810S9/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 409 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, mérete 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
400 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SACHL080
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
hűtőszekrényekLegjobb hűtők 2020-ban Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
További cikkek

Vízadagolós hűtő

A Vízadagolós hűtő kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Vízadagolós hűtő – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vízadagolós hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vízadagolós hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vízadagolós hűtő vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ