A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Vizes porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(70)
Porzsákos
(29)
Robot
(87)
Álló
(52)
Kézi (önálló)
(12)
Felület típusa
Minden padlótípus
(164)
Szőnyeg
(130)
Kemény padló
(113)
Puha felületek
(66)
Kárpit
(40)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(69)
Állatszőrhöz
(85)
Antibakteriális
(53)
Tisztítás típusa
Felszívás
(93)
Törlés
(135)
Nedves tisztítás
(132)
Száraz tisztítás
(108)
Tápellátás típusa
Akkus
(141)
Vezetékes
(50)
Mechanikus
(1)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(6)
Mikroszűrő
(14)
HEPA szűrő
(101)
Vízszűrő
(25)
Mosható szűrő
(61)
Teljesítmény
20 W
14000 W
-
Zajszint
59 dB
90 dB
-
Űrtartalom
0,18 l
45 l
-
Tömeg
1 kg
16 kg
-
Szín
Fehér
(66)
Fekete
(94)
Piros
(4)
Lila
(2)
Champagne
(2)
Kék
(20)
Rozsdamentes acél
(3)
Ezüst
(15)
Szürke
(21)
Sötétszürke
(1)
Türkiz
(3)
Többszínű
(1)
Bordó
(1)
Zöld
(13)
Sárga
(15)

A vizes porszívó egyik legfontosabb sajátossága a szűrés módjában rejlik. A beszívott szennyeződés átmegy a vizes porszívó víztartályán, növelve a tisztítás hatékonyságát. A vízszűrős porszívó a háztartási porszívók egyik klasszikus típusa. Milyen előnyei és hátrányai vannak, és milyen célra alkalmas a vizes porszívó?

Tovább

Mik a vizes porszívó előnyei és hátrányai?

A vizes porszívó számos olyan előnyt kínál, amelyek miatt érdemes használni. Vannak azonban hátrányai is. Melyek is ezek?

  • Nincs szükség további porzsákok vásárlására.
  • A vizes porszívó szívóereje állandó.
  • Alkalmas gyermekes családok és allergiások számára is.
  • Nedves porszívózásra is használható.
  • Nem tömítik el a szívófejet a szennyeződések.
  • Éles tárgy porszívózásakor a tartály nem sérül meg.
  • A porszívózás után ki kell önteni a piszkos vizet.
  • A vizes porszívó tömege nagyobb, mint a porzsákos modelleknek.
  • Zajosabb, mint a porzsákos porszívók.

Melyik a legjobb vizes porszívó?

Különböző típusú vizes porszívók léteznek. A legelterjedtebb a többcélú porszívó, de találhatunk rúd- vagy robotporszívókat is. Mi a különbség köztük, és melyik lehet a legjobb vizes porszívó a te otthonodba?

Többcélú vízszűrős porszívó, az univerzális megoldás

A többcélú vízszűrős porszívó a legelterjedtebb típus. Ez lehet klasszikus porszívó vagy professzionális vizes takarítógép, amely alkalmas nagy területek mindennapi takarításához. Ezeket a vizes porszívó modelleket leginkább irodák tisztán tartásához használják. Ez a típus nedves és száraz porszívózást is kínál, így pénzt és időt takaríthatsz meg.

A vizes rúdporszívó kompakt segítőtárs minden otthonban

A vizes rúdporszívó kisebb helyiségekben is használható, mivel nagyon kompakt. Kisebb a teljesítménye, mint egy többcélú porszívónak, de háztartási használatra elegendő. A legtöbb rúdporszívó modell vezeték nélküli, tehát akkumulátorral működik. Így mindenhová elér anélkül, hogy aggódnod kellene a konnektor közelsége miatt.

Kisebb területek vagy az autó takarításához alkalmasabb a kézi vizes porszívó, amelyet könnyű mozgatni és tárolni. A konyhában is jól jöhet, például, ha kiborul az innivaló.

Vizes robotporszívó azoknak, akik szeretik a kényelmet

A vizes robotporszívó egy modern megoldás, amely minden munkát elvégez helyetted. Egyszerűen kapcsold be a porszívót, majd vezéreld azt a mobilalkalmazáson vagy a távirányítón keresztül. Ez a vizes porszívó nedves és száraz porszívózást is kínál, így nemcsak tárolóhelyet, hanem fáradságot, időt és pénzt is megtakaríthatsz.

Többcélú vizes porszívó
Többcélú vizes porszívó

Vizes rúdporszívó
Vizes rúdporszívó

Vizes robotporszívó
Vizes robotporszívó

Mire kell figyelni vizes porszívó kiválasztásakor?

Felkeltette az érdeklődésedet a vizes porszívó, de nem tudod pontosan, mi alapján válassz? A vizes porszívó kiválasztásakor nézd meg a szűrő típusát, a teljesítményt, a víztartály térfogatát vagy azt, hogy milyen tartozékok kaphatók hozzá.

Mekkora teljesítményű legyen egy vizes porszívó?

A vizes porszívó bemeneti teljesítménye a teljes energia-felhasználást, azaz a fogyasztást jelzi, és a szívóerő értéke ezen alapul. A klasszikus vizes porszívó nagyobb teljesítményű, mint a rúdporszívó, ez előbbi teljesítménye általában 1500 W körül van. A vizes rúdporszívó teljesítménye valamivel alacsonyabb, általában 500 W körüli, és ritkán haladja meg az 1000 W-ot.

i

A vizes porszívó szívóereje nem biztos, hogy olyan nagy, mivel a finomabb szennyeződéseket is felporszívózza. Szívóereje nem mérhető pontosan, de az összteljesítmény 20-35%-a között mozog. Ezzel kapcsolatban további tudnivalókat olvashatsz A porszívó teljesítménye vs. a porszívó szívóereje című cikkünkben.

A vizes porszívó és a szűrő típusa

A szűrő kiválasztása fontos. A kínálatban nemcsak olyan vizes porszívó található, amely csak a nedves tisztításhoz használt vízszűrőt tartalmazza, hanem más szűrőket is, amelyek a klasszikus porszívózáshoz alkalmasak.

  • A HEPA szűrő az egyik leghatékonyabb. Felfogja a legfinomabb porszemcséket, amelyek allergiát okozhatnak.
  • A mikroszűrő felfogja a finom mikroszemcséket és az allergéneket. Ezenkívül gondoskodik a megfelelő nyomásról porszívózás során.
  • A vízszűrő a szennyeződések akár 99%-át is eltávolítja. Porszívózás előtt fel kell tölteni a tartályt vízzel, majd használat után egyszerűen ki kell önteni.
  • A mosható szűrő alkalmas allergiások számára. Használat után ki lehet mosni, így nincs szükség új szűrő vásárlására.

Szereted mások véleményét kikérni? Nézd meg vásárlóink véleményét az általad kiszemelt vizes porszívó modellről.

Mekkora legyen a vizes porszívó szennyezett víz tartályának térfogata?

A porszívózandó terület méretétől függ, mekkora a szennyezett víztartály ideális térfogata. Egy legfeljebb 100 m²-es területhez körülbelül 3 literes térfogatú tartály szükséges, ami a legtöbb vizes porszívó esetében átlagosnak mondható. A 100 m²-nél nagyobb terület takarításához már 4-6 literes vizes porszívó szükséges.

i

A vizes porszívó zajszintje

A vizes porszívók a zajosabb porszívók közé tartoznak. Működésük hangereje 70-80 dB körül mozog, ami egy forgalmas utca zajának felel meg.

Milyen tartozékokkal rendelkezhet egy vizes porszívó?

A vizes porszívó különféle tartozékai általában a különböző típusú felületekhez használhatók.

  • Az univerzális szívófej a porzsák nélküli porszívókhoz tartozó alaptípus, amelyet leginkább szőnyegeken használnak.
  • A padló szívófej az egyik leggyakoribb padlótípus tisztítására alkalmas. A nagyobb tapadásnak köszönhetően alaposabban össze tudja gyűjteni a szennyeződéseket.
  • A parketta szívófej az érzékeny parkettával borított felületeken használható, amelyeket más tartozékok megkarcolnának.
  • A samponozó szívófej legfontosabb feladata, hogy felszívja még a ráragadt szennyeződéseket is. A szőnyegeket is könnyen tisztíthatod vele. A vizes takarítógép tartozékai között lehetnek keskeny és széles samponozó szívófejek is.

Nem szeretnél túl sok pénzt költeni a vizes porszívó vásárlásakor? Outlet oldalunk kínálatában használt, újszerű vagy felbontott, garanciális termékeket kínálunk kedvezményes áron.

Vizes porszívó szőnyeghez - hogyan működik?

A szőnyegekhez alkalmas vizes porszívó nedves porszívózással felszívja a ráragadt szennyeződéseket, amelyek így sokkal könnyebben fellazulnak, és nem kell mechanikusan eltávolítani őket. A nedves porszívózás a szőnyegek mellett parkettán vagy kárpiton is alkalmazható.

A vizes porszívók többfunkciósan is működnek. Ez azt jelenti, hogy nedves és száraz porszívózásra egyaránt alkalmasak, és némelyikük a szőnyegek samponozására is képes.

A porolófejjel rendelkező vizes porszívó megtisztítja a szőnyegeket és matracokat is

A porolófejjel ellátott vizes porszívó időt takarít meg és még a mélyebben megbúvó szennyeződések eltávolítását is lehetővé teszi. A rezgő kefés szívófej vagy porolófej a szőnyeg mélyéről is eltávolítja a port és a szennyeződéseket, miközben fellazítja azt, hogy porszívózás után úgy nézzen ki, mintha új lenne. Matracokhoz is használhatod, hogy megszabadulj az atkáktól és baktériumoktól.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Roborock S8 fehér Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft

2.
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
-5 %
142 590 Ft
135 290 Ft

3.
Roborock S8 Pro Ultra fekete Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
600 790 Ft

Még több
213 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+ - Robotporszívó
Típusok
4,5 11×
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítményszabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRV957
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Roborock S8 fekete - Robotporszívó
Típusok
4,9 108×
Roborock S8 fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV514
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -5 %
135 290 Ft 142 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV025
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Philips 8000 Series Aqua Plus XC8347/01
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas szőnyeg, kemény padló és fapadlók tisztítására, állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 90 perc, töltési idő 5 óra, karbantartásmentes szűrő, zajszint 84 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,6 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző és LED világítás, gégecsővel, mérete 16,8 × 38,4 × 79,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, víztartály, szűrő, törlőruha és tisztító állomás a csomag része, fekete kivitel
264 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL0077HU
Roborock S8 fehér - Robotporszívó
Típusok
4,9 108×
Roborock S8 fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV521
Roborock S8 Pro Ultra fekete - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 54×
Roborock S8 Pro Ultra fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
600 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV675
Roborock S8+ fekete - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 44×
Roborock S8+ fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
347 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV538
Roborock S8+ fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 44×
Roborock S8+ fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
343 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV545
4,2 79×
ETA Verto 7,2 V Li-ion 1442 90000 WET&DRY
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, tisztítási mód felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 15 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, 78 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 12 × 41,5 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,03 kg, fehér és kék kivitel
Szuper ár
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARV472
Niceboy ION Charles i4 Black - Robotporszívó
Típusok
4,1 67×
Niceboy ION Charles i4 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
67 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IONVR277
4,7 52×
AdvancedVac 20
Ipari porszívó - porzsák nélküli, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 1200 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 20 l űrtartalommal, kábel hossza 2,5 m, hatósugár 4,7 m, fúvás, tömege 7,6 kg, zöld kivitel
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC162b3
CONCEPT VP4351 11,1 V Wet & Dry Riser pet - Morzsaporszívó
Típusok
4,4 213×
CONCEPT VP4351 11,1 V Wet & Dry Riser pet
Morzsaporszívó - akkus, használható puha felületek tisztítására, állatszőrhöz, tisztítási mód nedves tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 20 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, 70 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, töltöttségjelző, mérete 42 × 12,5 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,08 kg, fekete kivitel
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV444
4,9
Dreame L10 Pro, fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és szennyeződés felismerés, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,57 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,57 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 65 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Wi-Fi, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
145 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DRERV692
Concept VP4350 7,2 V Wet & Dry Riser - Morzsaporszívó
Típusok
4,4 213×
Concept VP4350 7,2 V Wet & Dry Riser
Morzsaporszívó - akkus, használható puha felületek tisztítására, tisztítási mód nedves tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 20 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, 68 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, töltöttségjelző, mérete 42 × 12,5 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,08 kg, fekete kivitel
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV437
4,2 79×
ETA Verto 14,4 V Li-ion 5442 90000 WET&DRY
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, tisztítási mód felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 20 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, 78 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 42,5 × 16 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,5 kg, fali tartó a csomag része, szürke és zöld kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARV496
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser - Robotporszívó
Típusok
4,2 51×
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Robotporszívó - elektronikus moppal és automatikus állomással a por és szennyeződések kiürítéséhez, a 60 napig tartó, munka nélküli takarításért, akár 2700 Pa szívóteljesítmény, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésgátló érzékelő, lézeres navigáció + 3× TOF szenzor, infravörös szenzorok, BLDC motor, 4 takarítási mód, vezérlés mobilalkalmazással, beleértve a tiltott zónák beállítását, elektronikus mop a felmosás és porszívózás egyidejű elvégzéséhez, 4 víznyomásszint-beállítás, mopok száma a csomagban: 2, 0,3 l-es víztartály, elektronikus turbókefe, oldalkefék száma: 1, padlófelülethez alkalmazkodó teljesítmény, 0,26 l-es porgyűjtő tartály, az automatikus állomáshoz szánt porzsák űrtartalma: 4,1 l, porzsákok száma a csomagban: 3, 65 dB zajszint, 120 perc üzemidő, 180 perc töltési idő, Lítium-Ion akkumulátor, HEPA szűrő, kompatibilis a hangasszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWRV237
SENCOR SRV 3150OR EasyClean - Robotporszívó
Típusok
4,5 11×
SENCOR SRV 3150OR EasyClean
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítményszabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
56 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrob86
ETA 3232 90000 Sonar Aqua Plus
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 25 perc, töltési idő 6 óra, HEPA szűrő, zajszint 82 dB, fém gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, töltöttségjelző, LED kijelző, LED világítás és teljesítményszabályozás, mérete 117 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, felmosó textil és fali tartó a csomag része, kék kivitel
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV661
Roborock S8 Pro Ultra fehér - Robotporszívó Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 54×
Roborock S8 Pro Ultra fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
529 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV668
4,3 39×
Bosch BWD420HYG
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, porzsákos, vizes és szőnyegtisztító, gyűjtőtartály űrtartalma 3,5 l, HEPA szűrő és vízszűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, teleszkópos cső a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fehér és türkiz kivitel
109 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSVS256
3,3
Roborock Dyad Pro Combo 3in1
Álló porszívó - akkus, alkalmas kemény padló, linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, nedves tisztítás, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, vízszűrő, mosható szűrő és papírszűrő, 260 W teljesítmény, zajszint 73 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,77 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 1,8 m, LED kijelző, hosszabbító cső, mérete 111,2 × 30,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,5 kg, tisztító állomás a csomag része, fehér kivitel
221 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROMtv51
4,3 46×
ETA Aquasim PRO 1265 90000
Gőztisztító - teljesítmény: 900 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,22 l, gőznyomás: 3 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, gőz készenlét jelzés
Szuper ár
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPC342
4,8
Dreame L10 Pro, fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és szennyeződés felismerés, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,57 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,57 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 65 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Wi-Fi, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
145 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DRERV540
4,7 54×
Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution
Álló porszívó 2 az 1-ben porszívó gőzmoppal, teljesítmény 1500 W, ciklon technológia, DUAL CLEAN and STEAM szívófej egyidejű porszívózáshoz és gőztisztításhoz, kivehető víztartály 0,47 l térfogattal, 0,4 l térfogatú portartály, bemelegedési idő 30 másodperc, zajszint 82 dB (A), eltávolítja a csírák és baktériumok 99,9% -át vegyi tisztítószerek használata nélkül, por- és szageltávolítás, minden típusú padlóhoz, beleértve a padlószőnyeget is, tartalmazza az Ultra Glider szőnyegfelszerelést, 4x felmosórongyot, 3x vízkőmentesítő patront, 20x illóolaj diffúzor tablettát, 15 év javítási garancia
84 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV408

Vizes porszívók

Robot porszívóA legjobb robotporszívók Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a...
Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy...
Hogyan működik a porszívó és hogyan kell megfelelő módon karbantartani, hogy hosszú évekig megbízhatóan szolgáljon minket? Ha benned is felmerült már ez a kérdés, akkor olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan kell kezelni a porszívók bizonyos típusait annak...
értékelésRowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ) A Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben robotporszívó rendkívül alacsony konstrukciójával, nagy szívóerejével, giroszkópos navigációjával és több mozgásérzékelő kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Otthonunkban teszteltük a képességeit, ahol egy háziállat is él....
Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod.
Német minőség, nagyszerű hatékonység és a minimális zajkibocsátás jellemzi a piacon lévő egyik legjobb háztartási eszközöket gyártó Rowenta porszívókat. Az új Silence Force széria a porszívók eddigi fejlődésének a csúcspontja. De miben is mutatkozik meg a zsenialitása?
További cikkek

Vizes porszívók

A Vizes porszívók kategóriában összesen 214 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vizes porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vizes porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vizes porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vizes porszívók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ