30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Utazó vízforralók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Rozsdamentes acél (inox)
(6)
Üveg
(3)
Műanyag
(7)
Tulajdonságok
Utazó szett
(17)
Szűrő
(2)
Forgótalp
(5)
Háttérvilágítású kapcsoló
(6)
Rejtett spirál
(14)
Kábeltartó rekesz
(1)
Szín
Fehér
(8)
Fekete
(2)
Piros
(1)
Kék
(1)
Rozsdamentes acél
(6)
Ezüst
(3)
Szürke
(2)
Szűrés

Az utazó vízforraló kiváló társad lehet, amikor utazás közben vagy egyszerűen otthonodon kívül szeretnéd élvezni kedvenc meleg italodat, például egy jó teát vagy egy forró kávét. A hagyományos vízforralókkal ellentétben ezek kisebb méretűek, ezáltal mobilisabbak. Beleférnek egy hátizsákba vagy bőröndbe is.

Tovább

Kinek ajánlott a mini vízforraló?

Az úti vízforraló teljesen ugyanazokat a funkciókat látja el, mint a hagyományos vízforraló. A kisebb méretük és tömegük azonban lehetővé teszi, hogy az ilyen mini vízforraló készüléket magaddal vihesd egy kirándulásra vagy bármilyen olyan útra, ahol nincs hozzáférésed egy hagyományos vízforralóhoz. A kicsi vízforraló a meleg italok szerelmeseinek az utazási felszerelésének része kellene, hogy legyen.

i

Néhány utazó vízforraló csomagolásához tartoznak utazó bögrék is.

Az utazó 0,5l vízforraló készülhet rozsdamentes acélból, üvegből vagy műanyagból

Az utazó vízforralók esetében a gyártók a tartósságra helyezik a hangsúlyt, ezért ezek a mini vízforralók kerámiából ritkán készülnek. A leggyakoribb anyag az a rozsdamentes acél, aztán következik az üveg és a műanyag. Minden anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

 • A rozsdamentes acél mini vízforraló egy biztonságos választás. A rozsdamentes acél viszonylag könnyű, stabil anyag, amely extrém hőmérsékletek esetén is megőrzi tulajdonságait, ráadásul könnyen tisztítható.
 • Az üveg mini vízforraló stílusosan néz ki, és néha meg is világítható. Viszont nehezebb és általában igényesebb a karbantartása, valamint általában drágább is, mint a rozsdamentes változat.
 • A műanyag mini vízforraló könnyű, ami utazás közben előnyös, ugyanakkor cserébe kevésbé tartós. A műanyag mini 0,5 l vízforraló legfőbb előnye az árában rejlik.

mini vízforraló 0,5l
Rozsdamentes acél úti vízforraló


utazó mini vízforraló 0,5 l
Üveg mini vízforraló


utazó műanyag vízforraló 0,5 literes
Műanyag mini vízforraló


Az utazó vízforraló teljesítménye

A teljesítmény alatt azt értjük, mennyi energiára van szüksége az utazó vízforralónak a működéshez. A nagyobb teljesítményű vízforralók általában erősebbek és gyorsabban felmelegítik a vizet. Az utazás során azonban inkább a kompakt méretek, a tartósság és az alacsony súly lesz a fontos, így az utazó vízforralók általában kevésbé erősek, mint a hagyományos változatok. A teljesítményt wattban (W) adják meg.

Az utazó vízforralók általában 650-től 1000 wattig terjedő teljesítménnyel rendelkeznek.

Milyen űrtartalmú az utazó vízforraló?

Mennyi vizet képes befogadni egy utazó vízforraló? A kisebb méretek miatt természetesen kevesebbet, mint egy hagyományos vízforraló, amely általában egyszerre kb. 1-2 liter vizet tud felforralni. Az utazó mini vízforraló űrtartalma általában fél liter körül mozog, ami még mindig teljesen elegendő mennyiség.

 • A 0,5 literes vízforraló elegendő vizet melegít fel egyszerre, hogy két csésze tea, kávé vagy más meleg ital elkészítéséhez elegendő legyen. Ezek a leggyakoribb űrtartalmú mini vízforralók.
 • A 0,3 literes utazó vízforraló ideális, ha helyet akarsz spórolni a hátizsákban vagy bőröndben. Elegendő vizet melegít, két kisebb vagy egy nagyobb bögrényi ital készítéséhez.

i

Egy 0,3 literes űrtartalmú mini vízforraló ideális egy személynek.

Az utazó vízforraló valóban gyors

A mini vízforraló valóban kiemelkedik a sebességével. Összehasonlítva a hagyományos vízforralóval vagy tűzhellyel, akár tízszer gyorsabban is fel tudja melegíteni a vizet. Különösen utazás közben ideális választás. Még az olcsóbb utazó vízforraló is valószínűleg meglep a sebességével.

Általában a termék leírásában megtudhatod, mennyi idő alatt forralja fel vizet az utazó vízforraló.

Az utazó vízforralóban lehet szűrő is

Az utazó vízforralók általában tartalmaznak szűrőt, de vannak olyanok is, amelyek nem rendelkeznek ezzel a kiegészítővel. Érdemes alaposan átolvasni a termék leírását és paramétereit. A szűrő felfogja a szennyeződéseket, különösen a vízkövet, amely a forraló legnagyobb ellensége. A szűrő jelenléte az utazó vízforralóban mindenképpen kívánatos. A kivehető szűrők könnyen kivehetőek és tisztíthatóak.

 • A beépített szűrő szilárdan be van építve az utazó forralóba.
 • A kivehető szűrő könnyen kivehető és megtisztítható.
 • A kihajtható szűrő a forraló fedelének része, így lehajtható és megtisztítható.

i

Az utazó vízforraló rendszeres karbantartást igényel

Az utazó vízforraló karbantartása fontos része annak, hogy hosszabb élettartamot és jó vízminőséget biztosítsunk eszközünk számára. Rendszeres vízkőtelenítés szükséges, hogy a vízkő ne rakódjon le a belső felületeken. Ecetet vagy vízkőtelenítőszert használj, hogy megszabadulj a vízkőtől. A belső részek és a tartály rendszeres tisztítása szintén fontos. Használj szappanos vizet és puha rongyot vagy kefét. Vizsgáld meg és tisztítsd meg rendszeresen a vízszűrőt, ha van ilyen. A külső felületet is tartsd tisztán. Puha ronggyal vagy törlőkendővel töröld le a port és a szennyeződéseket. Ha hosszabb ideig nem használod, hagyd enyhén nyitva az ajtaját vagy a fedelét, hogy szellőzzön és megszáradjon. Időnként ellenőrizd a kábeleket és a csatlakozókat az esetleges károsodások vagy kopás miatt.

Különleges tulajdonságok és funkciók az utazó vízforralóban

Az utazó vízforraló használatát számos különleges tulajdonság és funkció teszi még kellemesebbé:

 • A forgatható talp praktikus funkció, amely lehetővé teszi, hogy a forralót bármilyen szögben helyezd el a talpán.
 • Az automatikus fedél nyitás lehetővé teszi a fedél könnyű nyitását egy jól elérhető gomb lenyomásával.
 • A túlmelegedés elleni védelem egy olyan funkció, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel az a nem megfelelő használat esetén gyorsan megtorlódhat.
 • A vízszintjelző jelzi, mennyi víz van a forralóban, még akkor is, ha az le van zárva.
 • A rejtett spirál megakadályozza, hogy a forraló spirálja közvetlenül érintkezzen a vízzel.
 • A kábel tárolóhely gondoskodik arról, hogy az utazó vízforraló még mobilabb legyen.

A túlmelegedés elleni védelem más néven hővédelem. Amikor a hőmérséklet túl magasra emelkedik, az utazó vízforraló automatikusan kikapcsol.

Az utazó vízforralót autóban is használhatod

Néhány mini vízforraló használható az autóban is, ami biztosan hasznos lehet, különösen ha az autót éjszakai szállásra használod. Ebben az esetben fontos megbizonyosodni arról, hogy a választott utazó vízforraló rendelkezik-e egy olyan kábellel, amely az autó szivargyújtójába csatlakoztatható. Ezt az információt keresd a termék leírásában és paramétereiben. A vízforraló használatakor az autóban különösen óvatosan kell eljárni.


utazó vízforraló

utazó vízforraló autóban

i

Utazó forraló – Outlet termékek

Szeretnél spórolni az utazó forraló vásárlásakor? Látogasd meg az outlet áruk részlegünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SEVERIN WK 3458 Szállításra kész > 5 db
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 0,5 l, 1100 W energiafogyasztás, utazó szett, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
20 990 Ft

2.
Russell Hobbs 23840-70 Travel Szállításra kész 1 db
Vízforraló - űrtartalma 0,85 l, fehér kivitel, 1000 W energiafogyasztás, utazó szett, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
6 690 Ft

3.
Concept RK7010 Szállításra kész > 10 db
Vízforraló - űrtartalma 0,4 l, fehér kivitel, 600 W energiafogyasztás, utazó szett és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, anyaga műanyag
7 090 Ft

Még több
17 termék
4,6 107×
Concept RK7010
Vízforraló - űrtartalma 0,4 l, fehér kivitel, 600 W energiafogyasztás, utazó szett és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, anyaga műanyag
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CON002a31
4,6 15×
SEVERIN WK 3458
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 0,5 l, 1100 W energiafogyasztás, utazó szett, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEVRK764
4,5 73×
Gallet BOU 518 Loiret
Vízforraló - űrtartalma 0,6 l, fehér kivitel, 650 W energiafogyasztás, utazó szett és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, anyaga műanyag
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GALRK011
4,7 77×
Rohnson R-7105
Vízforraló - térfogata 0,6 l, teljesítménye 650 W, anyaga műanyag, úti változat, működésjelző, rejtett spirál és üres működés elleni védelem, szűrő típus: billenős, a csomag része két csésze, fehér szín
Szuper ár
4 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHRK425
4,6 29×
ETA Holiday 6188 90010
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 0,5 l, fekete és ezüst kivitel, 1000 W energiafogyasztás, utazó szett és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARK713
4,7
ECG RK 550 Travel
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 0,5 l, 1000 W energiafogyasztás, utazó szett és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték
Leárazás -4 %
8 590 Ft 8 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECGRK770
3,3
Rohnson R-7606
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 0,6 l, 200 W energiafogyasztás, utazó szett, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHRK623
4,8
Kenwood JKM076
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 0,5 l, 800 W energiafogyasztás, utazó szett, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, kivehető szűrő
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KENRK008
5,0
SEVERIN WK 3472
Vízforraló - űrtartalma 0,5 l, 1100 W energiafogyasztás, utazó szett, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEVRK678
4,0
COMPASS 12V
Vízforraló - űrtartalma 0,7 l, fehér kivitel, 100 W energiafogyasztás, bemeneti feszültség 12 V, utazó szett, anyaga műanyag
7 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR496
Ardes Ketty Cube
Vízforraló - űrtartalma 0,9 l, fehér kivitel, 1300 W energiafogyasztás, bemeneti feszültség 230 V, utazó szett, szűrő és forgótalp, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, kivehető szűrő, anyaga műanyag
6 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARDrk28
4,5
Russell Hobbs 23840-70 Travel
Vízforraló - űrtartalma 0,85 l, fehér kivitel, 1000 W energiafogyasztás, utazó szett, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RUHRK558
SENCOR SWK 150RD
Vízforraló - űrtartalma 0,5 l, fehér kivitel, 1100 W energiafogyasztás, bemeneti feszültség 230 V, utazó szett, szűrő, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga acél
6 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SNCrch27
4,7 29×
Orava VK-2050
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 0,5 l, ezüst kivitel, 1000 W energiafogyasztás, utazó szett és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EAD4202o
4,6 15×
SEVERIN WK 3458
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 0,5 l, 1100 W energiafogyasztás, utazó szett, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
19 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SEVRK764
4,5
Russell Hobbs 23840-70 Travel
Vízforraló - űrtartalma 0,85 l, fehér kivitel, 1000 W energiafogyasztás, utazó szett, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
5 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: RUHRK558
4,6 29×
ETA Holiday 6188 90010
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 0,5 l, fekete és ezüst kivitel, 1000 W energiafogyasztás, utazó szett és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem
8 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ETARK713
Vízforraló tisztítása egyszerűen (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A legtöbben minden nap használjuk a vízforralót. Nagyon kényelmes módja annak, hogy gyorsan és egyszerűen vizet forraljunk a teához vagy a kávéhoz. De gyakran megfeledkezünk a rendszeres karbantartásról. Szeretnéd kíméletesen megtisztítani a vízforralódat az otthonodban...
Otthoni áttekintésünkben ezúttal az új, multifunkciós WMF 413260011 LUMERO vízforralót teszteltük. Elegáns külsejével a vízforraló engem már első pillantásra lenyűgözött. Funkciói részeként a készülék a vízforralás mellett bébiétel melegítését, tea, fondühöz való...

Utazó vízforralók

A Utazó vízforralók kategóriában összesen 17 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó utazó vízforralók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább utazó vízforralók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb utazó vízforralók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: utazó vízforralók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ