A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Vízforralók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tulajdonságok
Forgótalp
(500)
Rejtett spirál
(457)
Szűrő
(384)
Kábeltartó rekesz
(260)
Háttérvilágítású kapcsoló
(103)
Szín
Antracitszürke
(7)
Bézs
(16)
Fehér
(125)
Fekete
(191)
Piros
(38)
Világos
(19)
Fa
(2)
Lila
(3)
Barna
(4)
Champagne
(2)
Kávészínű
(1)
Fém
(4)
Krém
(13)
Réz
(6)
Kék
(20)
Rozsdamentes acél
(130)
Oliva
(1)
Narancssárga
(2)
Átlátszó
(4)
Rózsaszín
(9)
Üveg
(14)
Elefántcsont
(2)
Ezüst
(68)
Világosszürke
(1)
Szürke
(26)
Titánium
(2)
Sötétszürke
(1)
Átlátszó
(6)
Türkiz
(4)
Zöld
(17)
Arany
(2)
Sárga
(5)

A vízforraló évek óta elengedhetetlen segédeszköz. Akár otthoni, akár irodai vízforraló után kutatsz, nézz utána, melyik lesz számodra az igazán megfelelő. A választásnál a legfontosabb tényező a űrtartalom, amely elsősorban attól függ, hogy hányan fogjátok használni a forralót. A műszaki paraméterek, mint például a teljesítmény vagy a fűtőszál beépítésének módja, szintén szerepet játszanak. Kíváncsi vagy, mire kell még figyelni a vízforraló kiválasztásakor? Olvass tovább!

Tovább

Hogyan válasszunk vízforraló készüléket?

Elsősorban ránézésre meg kell szeretned a vízforraló készüléket, és meg kell bizonyosodnod arról, hogy illeszkedik-e a konyhád berendezéséhez. Számos dizájn és anyag közül választhatsz. A vízforraló kiválasztása az energiafogyasztás, a fűtőszál elhelyezkedése és az egyéb hasznos funkciók alapján is történhet, amelyeket ez a készülék kínál.

Fókuszban a vízforraló anyaga

A választás során javasoljuk, hogy először határozd meg az általad preferált anyagot. A vízforraló szinte mindig szem előtt van, ezért válaszd ki azt a típust, amelyik a legjobban tetszik, vagy válassz a sajátos tulajdonságai alapján.

  • A műanyag vízforralók általában a legolcsóbbak az összes közül. Számos szín és feldolgozási lehetőség közül tudsz választani. Még ebben az alkategóriában is találsz prémium funkciókat.
  • A fém vízforralók egy fiktív kompromisszumot jelentenek. A rozsdamentes acél a műanyaghoz képest stabilabb anyag extrém hőmérsékleten, és könnyen karbantartható és tisztítható. Itt is többféle lehetőség közül választhatsz, legyen szó akár az űrtartalomról, a teljesítményről vagy a funkciókról.
  • Az üveg vízforralók mindig a konyha kiemelkedő darabjai. Remekül néznek ki, azonban nagyobb kihívást jelent a karbantartásuk és a vízkőmentesítésük. Gyakran háttérvilágítással is rendelkeznek, így minden egyes vízmelegítés szórakoztató lehet.
  • A kerámia vízforralók nem csak a retro otthonok dizájnjának büszkeségei. Jól szigetelik a hőt, így még pillanatokkal a forralás után is szinte forrásponton marad a víz. A beszerzési ár azonban általában egy kicsit magasabb. Hátrányuk, hogy nehezebbek is lehetnek.

Műanyag vízforraló
Műanyag vízforraló

Üveg vízforraló
Üveg vízforraló

Fém vízforraló
Fém vízforraló

Kerámia vízforraló
Kerámia vízforraló

Siguro vízforralóinkat már az első alkalommal meg fogod szeretni, amikor először töltesz belőlük.

A vízforraló űrtartalma

A vízforraló méretét a háztartásában élő személyek száma alapján válaszd ki, illetve az alapján, hogy általában hány csésze vízhez melegítesz vizet egyszerre. Ha nem forralsz sokszor vizet, vagy csak ketten vagytok a háztartásban, egy kisebb térfogatú is megteszi.

  • Ha 1-2 ember van a háztartásban, egy legfeljebb 1 literes vízforraló is elegendő.
  • Ha 3 vagy több ember vagy gyakori látogatóid vannak, válassz legalább 1,5 literes vízforralót.

Egy liter víz általában 4-5 bögre kávéhoz vagy teához elegendő.

i

Vízforralók nem csak utazáshoz

Az utazó vízforralók kis űrtartalmúak, és nem foglalnak sok helyet. Ezért nemcsak utazók használhatják, akik könnyen be tudják pakolni a bőröndjükbe, hanem például egyszemélyes háztartások vagy kis konyhával rendelkező háztartások is.

A vízforralók teljesítménye

A vízforralók teljesítménye 600 W és 3000 W között mozog. Ez a paraméter hatással van a vízforralók forrássebességére, de az energiafogyasztásra is. Viszonylag gyorsan forró vízhez legalább 2 000 W teljesítményű vízforraló készüléket célszerű választanod.

Csak annyi vizet forralj, amennyire szükséged van. Ezzel időt és pénzt takaríthatsz meg.

A fűtőszál elhelyezésének módja

A fűtőszál felmelegíti a vizet. Lehet rejtett vagy látható. A rejtett fűtőszálon nem rakódik le annyi vízkő, de a víz tényleges felmelegítése kicsit tovább tart. A vízforraló tisztítása általában könnyebb, mint a látható spirálos vízforraló esetében. A látható spirált általában rozsdamentes acél és műanyag vízforralókon használják. Gyakran lerakódik rajta vízkő és szennyeződés, de ezt a víz gyors felmelegítésével kompenzálja.

Milyen tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkezhet egy vízforraló?

Bár a vízforralók elsősorban a víz melegítésére szolgálnak, ma már számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek még egyszerűbbé teszik kedvenc forró italaid elkészítését. Ezek a funkciók például megkönnyítik a vízforraló kezelését, növelik a forró víz kezelésének biztonságát, és meghosszabbíthatják a vízforraló élettartamát is.

A biztonsági funkciók védik a vízforraló készüléket és téged is

A biztonsági funkciók megakadályozzák a készülék sérülését, és megkönnyítik a vízforraló kezelését, hogy minimálisra csökkentsék a forró víz okozta leforrázás veszélyét.

  • A vízkőszűrő filter felfogja a szennyeződéseket a forralt víz kiöntésekor. A kivehető szűrő könnyebben tisztítható.
  • A túlmelegedés elleni védelem segítségével a vízforraló automatikusan kikapcsol, ha túl magas hőmérsékletet észlel.
  • A forgatható talp nagymértékben növeli a használat kényelmét. 360°-os csatlakozó megkönnyíti és felgyorsítja a vízforraló kezelését.
  • A hőfokszabályzós vízforraló hasznos lehet prémium minőségű teák és kávék készítésekor. Általában 70-100 °C közötti tartományból választhatsz.
  • Az Anti-Drip systemm a víz még könnyebb, csöpögésmentes kiöntése érdekében lett kifejlesztve.
  • Az üresjárat elleni védelem megvédi a készüléket a károsodástól. A vízforraló automatikusan kikapcsol, ha nincs benne víz.
  • A fedél automatikus nyitása biztosítja, hogy a vízforraló fedelének kinyitásakor ne sérülj meg.
  • Az okos vízforraló esetében több funkció is beállítható akár egy telefonos alkalmazáson keresztül is. Ilyen például a hőmérséklet-szabályozás vagy a melegen tartás funkció. Az okos vízforraló emellett valós időben jeleníti meg a hőmérsékletet, amely magán a készüléken vagy az alkalmazásban is ellenőrizhető.

i

Mi a helyzet a vízforraló vezérlésével

A legtöbb vízforraló általában egy vagy több gombbal rendelkezik. A modern vízforralók azonban érintőképernyős LCD-kijelzővel is rendelkezhetnek, vagy akár mobiltelefonon keresztül is vezérelhetők.

A vezérlőfunkciók segítségével értesülhetsz a felmelegített víz állapotáról

Ha véletlenül elfelejtenéd, hogy bekapcsoltad a forralót, a vízforralók olyan funkciókat is tartalmazhatnak, amelyek figyelmeztetnek, amikor a víz már forró. Segítségükkel megbecsülhetnéd a megfelelő vízmennyiséget is a vízforralóban.

  • A vízszint ellenőrzésére egy vízszintjelző szolgál. Néhány vízforralónak több vízszintjelzője is van, vagy kétoldalúak.
  • Hangjelzés figyelmeztet a vízforraló be- és kikapcsolásakor.
  • A forrásponti riasztás egy olyan funkció, amellyel a vízforraló figyelmeztet, ha a benne lévő víz már elérte a forráspontot.
  • Az időzítő segít beállítani, hogy pontosan mikor kell a vízforralóban lévő vizet felforralni.

A kiegészítők vízforralókhoz megkönnyítik atisztítást és a vízkőlerakódások kezelését.

Milyen más vízforralók kaphatók még?

Különleges vízforralót keresel? A vízforralók számos különböző változatban kaphatók, amelyek közül választhatsz. Kaphatsz például kifejezetten teafőzéshez igazított vízforralót, vagy olyan vízforralót, amely a funkció mellett a dizájnra is összpontosít.

Duplafalú vízforraló az égési sérülések elleni nagyobb biztonság érdekében

A duplafalú vízforralók biztosítják, hogy nem fogod megégetni magad vagy gyermekeidet a vízforralóval. A vízforraló dupla fallal rendelkezik, egy belső és egy külső fallal, amelyek akkor is hidegen tartják a külső részt, amikor a vízforralóban lévő víz már felforrt. A duplafalú vízforraló a kifelé áramló hőt is lassítja, így, ha felteszed a vizet forrni, és elfelejted, a víz a duplafalnak köszönhetően sokáig meleg marad, anélkül, hogy újra fel kellene melegítened.

A dizájner vízforralók a konyhád domináns részévé válnak

A vízforralók megjelenés szerint konyhád ékkőjévé válhatnak. Itt klasszikus és modern vízforraló stílusokat is találsz, amelyek a szemet is gyönyörködtetik. Lehetnek rozsdamentes acélból, műanyagból, kerámiából vagy üvegből. A vízforraló színe szerint is válogathasz, kínálatunkban található fekete, fehér, zöld, vagy éppen piros vízforraló készülék is.

A teafőzők a szűrőnek köszönhetően szinte maguktól elkészítik a teát.

A teafőző vízforralók használatánál lehetőség van a víz hőmérsékletének beállítására közvetlenül a vízforralón. Tartalmaznak egy teaszűrőt is, így kedvenc italodat közvetlenül a vízforralóban készítheted és áztathatod.

Spórolj időt és pénzt a hőmérséklet-szabályozott vízforralóval

A hőfokszabályzós vízforralók nagy segítséget jelentenek olyan italok készítésénél, amelyeket nem kell forró vízzel elkészítened. A hőmérséklet-szabályozónak köszönhetően beállíthatod a megfelelő vízhőmérsékletet, és azonnal elkészítheted az italodat anélkül, hogy sokáig kellene várnod, amíg a víz kihűl a kívánt hőmérsékletre.

i

Nem találtad meg itt a kívánt információt? További információkért olvasd el a Milyen vízforralót vegyek? című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
655 termék
4,5 265×
Sencor SWK 1001OR
Vízforraló - űrtartalma 1 l, fehér kivitel, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
Szuper ár
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN1001p
5,0
Xiaomi Electric Kettle 2 EU
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 1800 W energiafogyasztás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték, anyaga műanyag
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAmf005
4,6 295×
SENCOR SWK 1720BK
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2200 W energiafogyasztás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK006
4,6 374×
SENCOR SWK 2190WH
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 2 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, LED világítás, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, vízszint jelző, beépített szűrő, anyaga üveg
Leárazás -5 %
12 190 Ft 12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK845
4,5 95×
Sencor SWK 2080BK
Vízforraló - űrtartalma 2 l, átlátszó kivitel, 2200 W energiafogyasztás, LED világítás és forgótalp, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4138p
4,1 239×
Sencor SWK 1031SS
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1 l, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, kivehető szűrő
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AN1001p
4,1 85×
Hyundai VK770
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LCD kijelző, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, kivehető szűrő
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYURK344
4,6 347×
SENCOR SWK 1017TQ
Vízforraló - űrtartalma 1 l, türkiz kivitel, 1100 W energiafogyasztás, szűrő, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, gyerekzár, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK675
4,6 347×
SENCOR SWK 1018RS
Vízforraló - űrtartalma 1 l, rózsaszín kivitel, 1100 W energiafogyasztás, szűrő, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, gyerekzár, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK682
5,0
SENCOR SWK 7200WH
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, bemeneti feszültség 230 V, szűrő és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, kivehető szűrő
9 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrkn72
4,6 347×
SENCOR SWK 1011GR
Vízforraló - űrtartalma 1 l, zöld kivitel, 1100 W energiafogyasztás, szűrő, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, gyerekzár, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK613
4,4 97×
SENCOR SWK 1785BK
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, átlátszó kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, anyaga üveg
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK004
4,7
Russell Hobbs 23840-70 Travel
Vízforraló - űrtartalma 0,85 l, fehér kivitel, 1000 W energiafogyasztás, utazó szett, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
6 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUHRK558
4,0
SENCOR SWK 20A80GY
Vízforraló - űrtartalma 2 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, strix csatlakozó, LED világítás, forgótalp és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK709
4,7 73×
Rohnson R-7105
Vízforraló - térfogata 0,6 l, teljesítménye 650 W, anyaga műanyag, úti változat, működésjelző, rejtett spirál és üres működés elleni védelem, szűrő típus: billenős, a csomag része két csésze, fehér szín
Szuper ár
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHRK425
Bosch TWK8613P - Vízforraló
Típusok
4,8 123×
Bosch TWK8613P
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,5 l, fekete kivitel, 2400 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőmérséklet megtartása, kivehető szűrő, anyaga műanyag
30 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN1070g
SENCOR SWK 1704RD - Vízforraló
Típusok
4,5 32×
SENCOR SWK 1704RD
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, piros kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő és forgótalp, automatikus fedélnyitás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
5 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK728
4,6 82×
SENCOR SWK 1778BK
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2150 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK029
4,0
SENCOR SWK 17A10GY
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, szürke kivitel, 2200 W energiafogyasztás, bemeneti feszültség 230 V, szűrő, strix csatlakozó és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK686
4,4 43×
Concept RK4140 üveg elektromos vízforraló 1,7 l
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
Szuper ár
10 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRK733
4,6 347×
SENCOR SWK 1014RD
Vízforraló - űrtartalma 1 l, piros kivitel, 1100 W energiafogyasztás, szűrő, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, gyerekzár, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRK644
4,4 116×
Siguro EK-R360SS Cool Touch
Vízforraló - térfogat 1,5 l, minimális térfogat 0,5 l, teljesítmény 2200 W, anyaga rozsdamentes acél, Cool Touch burkolat (maximális felületi hőmérséklet 60 °C), fedélzár, automatikus kikapcsolás, ha a vízforralót forrás közben kiveszik, ha nincs elég víz és ha a forráspontot elérte, működésjelző lámpa, rejtett fűtőtekercs, forgatható talp, Strix csatlakozó, beépített kábeltároló, kábel hossza 75 cm, 3 év garancia
Szuper ár
9 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_EK_R360SS
4,7 128×
Sencor SWK 1800WH
Vízforraló - űrtartalma 1,8 l, fehér kivitel, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga műanyag
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4138n
4,6 61×
Rohnson R-7600 Digital Touch
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, érintéses vezérlés, duplafal, LCD kijelző, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízhőmérséklet és vízszint jelző, figyelmeztetés forráspont elérésekor
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHRK722

Vízforralók

Vízforralók

A vízforraló az egyike a legfontosabb konyhai készülékeknek. Ha teát, kávét vagy meleg italt szeretne készíteni, biztosan segítségére lesznek.

A vízforralók anyagai

A gyakori használat miatt manapság a vízforralók széles kérben elérhetőek, különböző anyagokból, színekben és funkciókkal, stb. A rozsdamentes acél vízforralók a minőség és stílusos dizájn zálogai, míg a műanyagból készült modellekből  sokféle szín kaphat. Az üveg vízforralók nem annyira elterjedtek, de népszerűek, hiszen lehetőséget biztosítanak a vízszint egyszerű ellenőrzésére.

Minőségi vízforralók

Kínálatunkban a vízforralók széles kínálata megtalálható, minden igénynek megfelelően. A biztonságos és kényelmes használat tekintetében az olyan márkákra mindig számíthatunk, mint az ECG, a Sencor, és a Rohnson.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vízforralók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vízforralók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vízforralók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vízforralók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ