30 dnů na vrácení Shop roku

Vogel's SOUND 3200 B fali konzol

Termékkatalógus
Vogel's SOUND 3200 B fali konzol
4,7 3 értékelés
Fali konzol - kisebb hangszórókhoz, 5 kg-os teherbírás, dőlésszög tartománya +30 °-tól -30 °-ig, 70 °-os forgathatóság, fekete szín
Kód:  VOG080g1 Termékszám:  SOUND 3200 B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vogel's SOUND 3200 B fali konzol Megszűnt

Vogel's SOUND 3200 B fali konzol

A Vogel SOUND 3200 hangszórótartó egy fali konzol, amellyel bármelyik, legfeljebb 5 kg-os hangszórót falra szerelheted. Ez a sokoldalú megoldás segít a hangszóróid hangzásának javításában. A hangszórók optimális hangzását úgy érheted el, ha falra helyezed és fülmagasságba állítod őket. A negatív dőlésnek hála a földön is elhelyezheted hangszóróid és felfelé irányíthatod őket.

Válassz fehér vagy fekete színt. Mivel nagyon kicsi és diszkrét, nem kell attól tartanod, hogy nem illenek a belső tereidhez. A telepítés nagyon egyszerű: a beépített szintezőnek hála meghatározhatod az ideális dőlésszöget. Bármikor módosíthatod a dőlést, eszközök nélkül is. A fali konzolokkal nemcsak helyet takarítasz meg, de jobb hangzást is elérhetsz.

Főbb jellemzők

  • ideális kisebb hangszórók falra szereléséhez
  • a hangszórókat bárhol elhelyezheted, a padlótól a mennyezetig, és mivel akár 30 fokban dönthető felfelé és lefelé, illetve 70 fokban elforgatható, így mindig megtalálhatod az optimális helyzetet 
  • egyszerű felszerelés a beépített szintezőnek hála
  • szilárd kivitel alumínium profilból
  • a csomag 1 db tartóból áll
  • fekete szín
  • 5 éves garancia

  • A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vogel's SOUND 3200 B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vogelˇs SOUND 3200 B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vogel's SOUND 3200 B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vogel's SOUND 3200 B.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ