Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

VOGO intelligens WC White

Termékkatalógus
VOGO intelligens WC White
4,0 1 értékelés
Smart WC - telefonos alkalmazással, mozgásérzékelővel, fűtött WC ülőke, ülep tisztítás, férfi és női mosás, masszázs, szárítás funkció
Kód:  VOGa02 Termékszám:  SL620(P-trap)

VOGO intelligens WC White

Megfizethető okos WC

A WC VOGO White egy intelligens WC, amelyet vezérelhetsz mobilalkalmazással. A mosdó mozgásérzékelője lehetővé teszi a fedél automatikus felnyitását, amikor odalépsz hozzá. A WC masszázslehetőséget kínál, illetve a férfiak és a nők tisztítását és szárítását is biztosítja. A VOGO Silver WC minden otthonba illik, fűtött ülőkével rendelkezik.


WC VOGO

WC a jövőből

Első pillantásra úgy néz ki, mint egy álló WC-csésze, ez azonban megtévesztő. A gyártók számos funkciót integráltak a készülékbe, amelyek nélkül néhány hét használat után el sem fogod tudod képzelni a mindennapos szükségleteidet. Végül is, a fűtött ülőke és a teljes tisztítás lehetősége, beleértve a szárítást is, magáért beszél.


Automatikus nyitás és zárás

A VOGO White intelligens WC még érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek automatikusan kinyitják a fedelet. Ezen kívül minden funkció közvetlenül vezérelhető a mobilalkalmazás vagy a távirányító segítségével.

WC VOGO


WC VOGO

A VOGO White WC fő jellemzői

  • Intelligens WC fűtött ülőkével
  • Mobiltelefonos alkalmazással + távirányítóval irányítható
  • Mozgásérzékelő az ülőke automatikus felnyitásához
  • Masszázs mód
  • Ülep tisztítás hölgyek és férfiak számára
  • Összességében környezetbarát

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VOGO inteligentní toaleta White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VOGO inteligentná toaleta White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VOGO White Intelligente Toilette. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VOGO White Intelligente Toilette.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ