AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Corsair VOID gamer USB fehér

Termékkatalógus
Corsair VOID gamer USB fehér
5 2 értékelés
Gamer fejhallgató - 7.1, RGB háttérvilágítás, CUE vezérlés, USB
Kód:  UY015v1a Termékszám:  CA-9011139-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair VOID gamer USB fehér

A Corsair Void gamer fejhallgatója 7.1-es térhatású hangzást biztosít anélkül, hogy drága hangkártyákba kellene beruháznod. Csak egyszerűen dugd be számítógép USB portjába és hagyd, hogy a kiváló hangzás magával ragadjon, pont úgy, ahogyan a számítógépes játékok háttérzenéinek alkotói azt megálmodták. A fejhallgatók emellett CUE InfoMic LED vezérlés funkcióval is rendelkeznek, aminek köszönhetően kompatibilisek a játékkonzolokkal és mobiltelefonokkal is.

Lenyűgöző hangzás

A masszív 50 mm-es átalakítók jelentősen csökkentik a torzítást, ami gyakori jelenség a kisebb átmérőjű fülhallgatók esetében. Élethűbb hangzást biztosít, különös tekintettel az olyan fontos effekteknek, mint a lövések és a robbanások. A tisztább, 3D-s részletgazdag hangzás megkönnyíti a térbeli tájékozódást, ami pedig versenyelőnyt jelent bármely kihívás során. 

Kényelem és RGB háttérvilágítás

Az extra széles és extra mély fülhallgatók nem csak a kiváló minőségű hang reprodukciót eredményeznek, hanem maximális kényelmet is nyújtanak. A memóriahabbal párnázott mikroszálas anyag nagyon kényelmes viselet, mindamellett, hogy szorosan illeszkedik bármely felhasználó fejéhez. Ezzel a fejhallgatóval órákon át élvezheted a játékot anélkül, hogy folyamatosan azt éreznéd, hogy van valami a fejeden.

Nagy vonzerőt jelent továbbá az egyedülálló háttérvilágítása is, amely 16,8 millió szín lehetőségét kínálja. A mellékelt szoftver segítségével kiválaszhatod a neked szimpatkus színeket és az érdekes effektusokat.

Intenzív játékélmény, amely magával ragad

A fejet körülvevő fejhallgató kialakítása kizárja a környezeti zajt és így lehetővé teszi, hogy csak a játékra koncentrálhass. Az irányított mikrofon háttérzaj szűréssel tökéletesen igazodik a hangodhoz, így mindenféle zavaró zaj nélkül közvetíti azt a csapattársaid felé. Ezen kívül egy rugalmas, forgatható foglalatnak köszönhetően könnyedén cserélheted benne az elemeket, amikor az nincs használatban.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair VOID gamer USB fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair VOID Gaming USB bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair VOID Gaming USB biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair USB Gaming VOID, Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair USB Gaming VOID, Weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ