Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

VOID Corsair Gaming Wireless sárga

Termékkatalógus
VOID Corsair Gaming Wireless sárga
4,0 3 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Vezeték nélküli 7.1 gaming, RGB háttérvilágítás, CUE vezérlés
Kód:  UY015v5a Termékszám:  CA-9011135-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VOID Corsair Gaming Wireless sárga

Wireless Headset Corsair Gaming ÉRVÉNYTELEN szállít 7.1 surround hangzást anélkül, hogy fektessenek be drága hangkártyát. Egyszerűen csak csatlakoztatni kell az USB-port a számítógépen, és sodródni a hullámok nagy reprodukció, pontosan úgy, ahogy a szerző célja egy adott játék bombasiker. A fejhallgató kompatibilis a funkciók InfoMic LED-vezérlés és a CUE.

lenyűgöző hang

Massive 50 mm átalakítók jelentősen csökkenti a torzítást, ami előfordulhat fejhallgatók felhasználásával kisebb átmérőjű. Köszönet nekik, akkor kap egy pontosabb hangvisszaadás különösen a fontos hatások, mint a robbanások, lövöldözés és hasonlók. Lesz többet hallani tisztán, további részletek a térbeli orientáció kap egy üdvözlő versenyelőnyt.

Seance kényelem és RGB háttérvilágítás

Extra széles és extra mély kagylók nem csak a kiváló minőségű reprodukció, hanem maximális felhasználói kényelem. Rugalmasság memória hab bevonatú mikroszálas nagyon kényelmes és tápot is szűk, ami szintén tökéletesen alkalmazkodik az egyes felhasználók. Mivel a headset akkor csak képes játszani órákig gondolkodás nélkül, hogy mi van közvetlenül a fejét. Tudja kezelni a mentesítési beépített akkumulátor? Ez az egész tart 16 órán blowout.

A nagy attrakció is az eredeti háttérvilágítás egy sor 16,8 millió szín. A mellékelt szoftverek mellett CUE választhat színegyeztető és érdekes hatásokat.

Intenzív merítés a játék

Körülvevő kivitel blokkok háttérzaj és lehetővé teszi, hogy koncentrálni a játék. Irányított mikrofon funkció csökkentett háttérzaj van hangolva tökéletesen lehúzták a hangját, és átadta neki egyértelműen a csapat többi tagjával, anélkül nem kívánatos zajokat a háttérből. Sőt, ez kerül a rugalmas rotary, így könnyen cserélje ki az elemeket, ha nem használja.

Paraméterek

Szín
Fekete, Sárga Kész!

Szín

Szín
Fekete, Sárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VOID Corsair Gaming Wireless sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair VOID Gaming Wireless žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair VOID Gaming Wireless žltá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VOID Corsair Gaming Wireless gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VOID Corsair Gaming Wireless gelb.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ