Rapture Slevy s AP+

Voltcraft V-Charge 100 Duo

Termékkatalógus
Voltcraft V-Charge 100 Duo
Elem töltő - NiMH típusú, 10 A töltőáram rekeszenként, lcd kijelző, feltöltésjelző, lemerítési lehetőség, gyorstöltés és okos töltés,
Kód:  VC004a6 Termékszám:  1388391 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Voltcraft V-Charge 100 Duo

Ezenfelül arra is ügyelni kell, hogy milyen technológiájú elemcellákat támogat. A(z) Voltcraft által készített töltő ezekkel az elemtípusokkal kompatibilis: NiMH. Ennek a modelltípusnak a maximális töltőárama 10 A. Az átlátható LCD kijelzőn leellenőrizheted, hogy az elemek hány százalékig vannak feltöltve. Így tökéletes áttekintést kapsz a töltés állapotáról. A gyártó egy hasznos töltésjelzővel is ellátta. Így mindig tudni fogod, hogy feltöltődtek-e már az elemek. Amennyiben úgy határozol, hogy hosszabb ideig pihentetni szeretnéd az elemeket, akkor lemerítési funkció szintén rendelkezésre áll. A jelentős előnyei közé tartozik a gyorstöltés lehetősége. Ezt a funkciót főként akkor fogod hasznosnak tartani, ha nincs elég időd klasszikusan feltölteni az elemeket. Az okostöltés hosszabb elemélettartamot szavatol. Amint az elemek teljesen feltöltődtek, ez a funkció töltésfenntartó üzemmódba kapcsolja a töltőt. Az elemtöltő a környezetet és a pénztárcát is kíméli, amit mindenki értékelni fog. Ráadásul még az elemeket is feltölti.

A(z) Voltcraft V-Charge 100 Duo elemtöltő legfőbb előnyei

  • A következő elemcellákkal kompatibilis: NiMH
  • A(z) Voltcraft márkájú akkumulátortöltő max. töltőárama: 10 A
  • LCD kijelző a töltés állapotának ellenőrzéséhez
  • Az egyszerű töltésindikátor elárulja, hogy feltöltődtek-e már az elemek
  • Szükség esetén lemerítési funkció is rendelkezésedre áll
  • Felszereltségéből a gyorstöltési funkció sem hiányzik
  • Amint az elemek teljesen feltöltődtek, az elemtöltő átkapcsol töltésfenntartó üzemmódba
  • Védelmi funkciók: túlmelegedés elleni védelem, túlterhelés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, hibás elemek érzékelése és polaritás érzékelés
  • A csomag nem tartalmaz elemeket, így azokat külön kell megvásárolnod
  • Az elemtöltő ezekbe az aljzattípusokba dugható be: E

A(z) Voltcraft elemtöltő biztonsági funkciói

Az összes töltőnek rendelkeznie kellene valamilyen biztonsági védelemmel mind saját maga, mind az újratölthető elemek részére. Evégett a(z) Voltcraft által készített elemtöltő is rendelkezik néhány biztonsági funkcióval. Hogyha a hőmérséklete elfogadhatatlan szintre emelkedne, akkor automatikusan kikapcsol. Ezenfelül túlterhelés elleni védelemmel is kiegészítették. A(z) Voltcraft elemtöltőt rövidzárlat elleni védelemmel szintén ellátták. Továbbá a hibás elemeket is észleli. Ezáltal nem fog előfordulni az, hogy elromlott elemeket próbálsz feltölteni. Az elemek megfelelő behelyezéséről a polaritásérzékelő funkció fog informálni.

Paraméterek

Szélesség
11,5 cm Kész!
Magasság
6,3 cm Kész!
Mélység
14,3 cm Kész!
Tömeg
1 000 g Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
11,5 cm Kész!
Magasság
6,3 cm Kész!
Mélység
14,3 cm Kész!
Tömeg
1 000 g Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Elemcella típus
NiMH Kész!

Tulajdonságok

Maximális töltőáram
10 A Kész!
Vedelem
Túlmelegedés elleni védelem, Túlterhelés elleni védelem, Rövidzárlat elleni védelem, Hibás elemek érzékelése, Polaritás érzékelés Kész!
Funkciók
LCD kijelző, Feltöltésjelző, Lemerítési lehetőség, Gyorstöltés, Okos töltés Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Akkumulátor nélkül Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Voltcraft V-Charge 100 Duo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Voltcraft V-Charge 100 Duo . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Voltcraft V-Charge 100 Duo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Voltcraft V-Charge 100 Duo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Voltcraft V-Charge 100 Duo.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ