Shop roku Shop roku

Vontató Remote Pet Dog

Termékkatalógus
Vontató Remote Pet Dog
Medál kommunikálni a kutya, könnyű rezgés és hang, könnyen megkülönböztethető jeleket fájdalommentes, vezérelhető egy okostelefon, hatótávolság 35 m
Kód:  EATR01c Termékszám:  TRARE1 Gyártó honlapja:
Vontató Remote Pet Dog Megszűnt

Vontató Remote Pet Dog

Vontató Pet Remote egy egyedülálló termék, amely bízik, hogy segítsen a képzés a kutya. Egy modern közötti kommunikáció módját az Ön és kedvence. A medál kompatibilis okostelefonok, amelyen keresztül elküldi a kutyát parancsokat használ a fény és a hang rezgés.Ezek a jelek teljesen fájdalommentes a kutya, de könnyen felismerhető. 

Ingyenes alkalmazás a mobil telefon kiválaszthatja, hogy a képzés használni hang vagy rezgés jeleket. Akkor csak a nyakörv, hogy csatolja a medál fény és szórakoztató edzés megkezdődhet. Természetesen az ajánlatát alapvető parancsokat vonatkozzanak minden kutya - ül, le, maradjon, lekérés és így tovább. Ha történetesen képzés a kutya barátja egyszerre hobbi, értékelni fogja a még fejlettebb menü parancsokat. A készülék rendelkezik egy hatótávolsága 35 méter, az elemek benne normál használat közben tart egy év.

A fő előnyök

  • A támogatás a kutya képzés
  • Továbbítja a parancsokat hang vagy rezgés
  • A rezgések fájdalommentes és teljesen biztonságos
  • Kompatibilis mobiltelefonok (iOS, Android, Windows Phone)
  • Sokféle parancsot
  • Reach 35 m
  • Súly nyúlvány 10 gramm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tractive Pet Remote pro psy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tractive Pet Remote pre psov.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ