Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

VR-BOX VR-X2 fehér / fekete

Termékkatalógus
VR-BOX VR-X2 fehér / fekete
3,3 3 értékelés
VR szemüveg - 3,5-6 hüvelykes képernyőjű okostelefonokhoz, bluetooth
Kód:  SB815za Termékszám:  HAPPY-3D-VR-X2BT

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VR-BOX VR-X2 fehér / fekete

A virtuális világ feltárása az okostelefonjával most egyszerűbb, mint valaha. Helyezze a telefont a speciális szemüvegbe és merüljön el a teljesen más világban. Természetesen nagyon könnyen kezelhető, így senkinek sem okoz problémát. A legtöbb okostelefonnal kompatibilis. Fontos, hogy a mobiltelefonja rendelkezzen legalább teljes HD felbontással, quad-core processzorral, mozgásérzékelőkkel, egy gyorsulásmérővel és giroszkóppal, amely a mai technológiai színvonal mellett teljes általános.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű optikai rendszer
  • Valósághű kép és továbbfejlesztett virtuális valóság
  • A szemüveg kialakítása minimalizálja annak elhasználódását és növeli a kényelmet
  • Számos mobiltelefon típusra alkalmas
  • Továbbfejlesztett tervezés
  • A játékok és alkalmazások kényelmesebb kezelése érdekében párosítható Bluetooth vezérlővel

Intuitív és egyszerű beállítás bárki számára

A VR BOX VR-X2 szemüveg egyszerűen telepíthető, és így Ön máris egy teljesen új világban találja majd magát - például az űrben, vagy egy olyan páratlanul szép helyen, amiről eddig még csak nem is álmodott. Ezzel a szemüveggel eljuthat álmai helyeire is. Ez a megfizethető és rendkívül vonzó headset bevezeti majd Önt a virtuális valóság világába. Így képes lesz arra, hogy ne csak a telefon képernyőjén, de a 360 ° -ot kínáló, Ön körül elhelyezkedő virtuális világban is a játék részesévé váljon. A 3,5-6 hüvelykes kijelzövel rendelkező mobiltelefonokkal kompatibilis. Így szinte mindenki élvezheti a szemüveg nyújtotta kalandokat - csak helyezze be a telefont a készülékbe és merüljön el a lenyűgöző "valóságban".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VR-BOX VR-X2 fehér / fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VR BOX VR-X2 bílé/černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VR BOX VR-X2 biele/čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VR BOX VR-X2 weiß/schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VR BOX VR-X2 weiß/schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ