Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Archív - VR játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A VR játékok órákon át tartó, változatos szórakozást nyújtanak az egész család számára. Akár számítógéppel vagy konzollal rendelkezel, és kedveled az akció-, RPG- vagy versenyjátékokat, biztosan találsz olyan VR játék címeket, amelyek közt Te is megtalálod a kedvedre valót. Olvass tovább a VR játékok és a nélkülözhetetlen VR kiegészítők sokaságáról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
64 termék
The Last Worker
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0407nad
The Last Worker - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció - A magával ragadó, történetvezérelt kalandjáték, amely egy magányos munkás utolsó küzdelmére összpontosít egy egyre inkább automatizált világban, és amely a munkaszimuláció és a lopakodó stratégiai játék egyedülálló kombinációja.
Megszűnt
Termékkód: PSV0407
After the Fall - Frontrunner Edition - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, lövöldözős és vr - Merészkedj a poszt-apokaliptikus Los Angeles maradványai közé, használj halálos fegyvereket és pusztító képességeket valós mozdulatokkal, miközben fejleszted a harci stílusodat, és a világ minden tájáról érkező játékosokkal összefogva élőhalottak hordáival és hatalmas főnökökkel szállsz szembe, hogy jobb állapotban hagyd magad után a várost, mint elődeid.
Megszűnt
Termékkód: MSX1288
Windlands 2 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat
Megszűnt
Termékkód: MSX1212
Wanderer - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Merülj el a gyönyörűen kidolgozott világokban, és indulj utazásra az időben, amelyen megpróbálod megújítani az emberiséget.
Megszűnt
Termékkód: MSX1211
Gravitational - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: logikai és vr - díjnyertes fizikai alapú logikai VR játék, amely egy olyan utópikus jövőben játszódik, amelyben a nagyvállalatok egymással versenyeznek a "gravitációs utazás és irányítás" rendszer kifejlesztéséért. A rendszerért, amely forradalmasítaná a világot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1123
Vader Immortal: A Star Wars VR Series - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és vr - ezen filmszerű, interaktív élmény egy nagyon-nagyon távoli galaxisba röpít el és egy csempész bőrébe varázsol, aki Mustafar, az izzó bolygó mellett dolgozik, amelyet Darth Vader az otthonának nevez. Nagyszerű kalandban lesz részed, mely során tökéletesítheted fénykardos képességeidet, veszélyes helyzeteket kerülhetsz el és szembesülhetsz magával Vaderrel.
Megszűnt
Termékkód: MSX1121
5,0
The Curious Tale of the Stolen Pets - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: kaland és vr - Éld át az interaktív történetet a gyermeki csodákról! Segíts a nagyapának megoldani az ellopott állatok rejtélyét, és fedezd fel az alapoktól kezdve a virtuális valóságban létrehozott csodálatos, miniatűr világot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1115
Mask Maker - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland és vr - izgalmas VR kaland, amely egy tanuló maszkkészítő történetét követi, fedezd fel a világot, figyeld meg az összes meglátogatott kultúra jellegzetességeit
Megszűnt
Termékkód: MSX997
ATV Drift and Tricks - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Válaszd ki a vezetési stílusodnak leginkább megfelelő versenyzőt, és keljetek útra a különféle környezetekbe ültetett terep meghódítása céljából, éjjel és nappal. Hajts végig sivatagokon és oázisokon, erdőn, hegyeken vagy mély tavak körül és a messzeségekbe nyúló, kanyargós folyók mentén.
Megszűnt
Termékkód: MSX984
Form / Twilight Path VR - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: logikai, kaland és vr -
Megszűnt
Termékkód: MSX972
Creed: Rise to Glory - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád -
Megszűnt
Termékkód: MSX969
Yupitergrad - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: vr - játék egy űrhajós számára, melyben stílusosan repülhet az űrállomás körül. Ez egy egyedülálló élmény, amely ötvözi a VR platformerjét logikai feladványokkal és egy őrült, izgalmas játékteremmel.
Megszűnt
Termékkód: MSX955
Drunkn Bar Fight - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: árkád -
Megszűnt
Termékkód: MSX939
Hitman 3: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - A 47-es ügynök kíméletlen szakemberként tér vissza egész karrierje legfontosabb szerződéseihez. Diana Burnwood ügynök segítségével összefog elveszett barátjával, Lucas Gray-vel. Küldetésük a Providence partnereinek megszüntetése. A Deluxe Edition tartalmazza a Deluxe eszkalációs szerződéseket, a Deluxe öltönyöket és tárgyakat, a digitális filmzenét, a digitális “World by HITMAN“ könyvet és a rendező kommentárját.
Megszűnt
Termékkód: MSX938de
The Walking Dead: Saints and Sinners - Complete Edition - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és VR - Fedezd fel az Egyesült Államok déli részének poszt-apokaliptikus világát, amely a virtuális valóságnak köszönhetően a szemed előtt kel életre. Harcolj az élőhalottakkal, keress a túléléshez szükséges eszközöket New Orleans elárasztott romjaiban és hozz szívszorító döntéseket, amelyek nem csak rád vannak hatással.
Megszűnt
Termékkód: MSX932
3,7
The Walking Dead: Onslaught - Steelbook Edition - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - Tapasztald meg az eredeti történetet a túlélőkkel való háború eseményei után. Olyan harcok, mint Rick, Daryl, Michonne és Carol, keresik a település újjáépítéséhez, a társadalom újjáépítéséhez és az élő holttestek elpusztításához szükséges mészárláshoz szükséges anyagokat. Ezen a kiadáson kívül exkluzív acélfüzetet, Rick seriff és Hunter Daryl avatarokat, arany katanát és arany boxert, ikonikus fegyvereket kapsz a sorozatból, beleértve a Lucille-t, további gyártási anyagokat, 2 nyomtatott képeslapot, 5 digitális készlet képeslapok, digitális műkönyv, digitális hangzene és motívumok / avatárok a PSN-fiókhoz
Megszűnt
Termékkód: MSX899se
5,0
The Walking Dead: Onslaught - Deluxe Edition - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - Tapasztald meg az eredeti történetet a túlélőkkel való háború eseményei után. Olyan harcok, mint Rick, Daryl, Michonne és Carol, keresik a település újjáépítéséhez, a társadalom újjáépítéséhez és az élő holttestek elpusztításához szükséges mészárláshoz szükséges anyagokat. A Deluxe kiadással 2 nyomtatott képeslapot, 5 digitális képeslap-készletet, digitális műkönyvet, digitális hangzást és témákat / avatárokat kap a PSN-fiókhoz.
Megszűnt
Termékkód: MSX899de
5,0
The Walking Dead: Onslaught - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tapasztald meg az eredeti történetet a túlélőkkel való háború eseményei után. Olyan harcok, mint Rick, Daryl, Michonne és Carol, keresik a település újjáépítéséhez, a társadalom újjáépítéséhez és az élő holttestek elpusztításához szükséges mészárláshoz szükséges anyagokat. Az alapkiadás tartalmaz digitális műkönyvet, digitális hangzást és témákat / avatárokat a PSN-fiókhoz.
Megszűnt
Termékkód: MSX899
Raw Data and Sprint Vector: Double Pack - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és vr - A Raw Data játékban meg kell küzdened a robot ellenségek hordával, hogy adatokat lopj a korrupt Eden Corporation-től | A Sprint Vector egy olyan sportos adrenalin platformer, amelyben akadályokkal teli versenyben kihívhatsz más játékosokat
Megszűnt
Termékkód: MSX880
Ninja Legends - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és vr - Próbáld ki, milyen érzés ninjának lenni! Különféle fegyverekkel kell szembenézned az ellenséges hullámokkal, a halálos katanáktól az íjakig.
Megszűnt
Termékkód: MSX879
Headmaster: Extra Time Edition - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport - használd a SAJÁT FEJEDET a virtuális labdák továbbításához a számos elragadó kihívásban, amelyet mindenki élvezni fog!
Megszűnt
Termékkód: MSX840
Budget Cuts - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: akció és vr - VR játék, amelyben fürgén futva, kúszva, vagy küzdve kell átjutnod a magával ragadó akción, miközben minden irányba olaj spriccel!
Megszűnt
Termékkód: MSX826
Mini Motor Racing X - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: versenyzős
Megszűnt
Termékkód: MSX812
VR játékokVR-játékok - A 20 legjobb virtuális valóságban játszott játék A virtuális valóság ugyanúgy megoszthatja a játékosok közösségét, mint a legjobb konzolról szóló vita. Vannak, akik imádják a VR-szemüveget, mások utálják, sok játékost pedig egyelőre hidegen hagy, bár egyre több fejlesztő dönt úgy, hogy saját virtuális projekteket...
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ