Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

VRgineers XTAL

Termékkatalógus
VRgineers XTAL
VR szemüveg - 360°-os, 5 K felbontású (5120x1440) OLED, beépített mikrofon, 3D térhangzás, hangfelismerő szoftver (hangvezérléssel működtethető szemüvegek)
Kód:  CES9XTAL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VRgineers XTAL

A cseh-amerikai cég, a Vrgineers nagyszerű innovációval állt elő a virtuális valóság területén az új XTAL szemüveg formájában, amely hasonló, mint a profi felhasználók számára tervezett korábbi VRHero modell. Ezek a szemüvegek egy OLED kijelzővel rendelkeznek, összesen 5K felbontással ( 5120 × 1440 pixel/háló), amely hihetetlen képminőséget és pontosságot biztosít. A szemüveg beépített hangkártyával, beépített mikrofonnal, illetve hangfelismerő szoftverrel rendelkezik. A jobb képminőséget az egyik újdonság, az AutoEye kínálja, amely automatikusan beállítja a lencsék pozícióját minden felhasználó számára. Ennek köszönhetően nem jelenthet problémát a szemüveg cseréje több felhasználó között. Az integrált Leap Motion érzékelők által könnyedén mozgathatod kezeid vagy csupán ujjaid. Az XTAL szemüveg támogatja az olyan szabványos követő rendszereket, mint az OptiTrack. 

Az XTAL virtuális valóságszemüveg főbb jellemzői

  • XTAL virtuális valóság szemüveg a VRgineers-től
  • OLED kijelző teljes 5K felbontással (5120 × 1440 képpont/szem)
  • Az AutoEye funkció lehetővé teszi a lencsék automatikus kiegyenlítését, hogy a szemüveg könnyen cserélhető legyen a felhasználók között
  • Integrált Leap Motion mozgásérzékelő, amely támogatja a kéz nyomkövetését
  • Hangfelismerő szoftver az egyszerű hangutasítások érdekében
  • Betekintési szög 170 °-ig és 3D-s térhatású hang
  • Autodesk, Dassault Systems illetve Nvidia (Quadro grafika) támogatása

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VRgineers XTAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VRgineers XTAL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VRgineers XTAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VRgineers XTAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VRgineers XTAL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ