Shop roku Akvizice ApF HU

Concept VT5000

Termékkatalógus
Concept VT5000
4,2 6 értékelés
Ventilátoros hősugárzó - 2500W teljesítmény, 2 teljesítményfokozat, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor
Kód:  CONVT749 Termékszám:  vt5000

Concept VT5000

WIFI kerámia hősugárzó VT5000

WiFi vezérlés
Időzítő
Design
Concept VT5000

Kényelmes irányítás

A Concept VT5000 hősugárzó bekapcsolása, kikapcsolása vagy hőmérsékletének megváltoztatása lehetséges az Android vagy iOS kompatibilis okostelefonnal vagy tablettel. Csak töltsd le az alkalmazást, csatlakozz a Wifi hálózathoz, és máris bárhonnan kényelmesen irányíthatod a Concept VT5000 hősugárzót.

Óramű pontossággal

A Concept VT5000 digitális időzítővel rendelkezik, amely legfeljebb 12 órás időtartamra állítható be. A beállított idő letelte után a Concept VT5000 hősugárzó automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol. Ez megakadályozza a nem kívánatos túlmelegedést, ha elfelejtenéd kikapcsolni a készüléket.

Concept VT5000
Concept VT5000

Az otthon melegsége

A Concept VT5000 hősugárzó maximum 40 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas. A készülék 5 ° C és 35 ° C közötti hőmérséklet beállítását teszi lehetővé. A légáramlás sebessége ezután két teljesítményszinten állítható be. Egy 20 m2 alapterületű helyiségben a hőmérséklet 10°C-ról mindösszesen 30 perc alatt emelkedik 20°C-ra.

Designos darab

A Concept VT5000 hősugárzója szerény méretei és feltűnésmentes megjelenése révén nem csak a lakásban vagy a házban, hanem az irodában vagy a garázsban is elhelyezhető. A zajszintje csak 50 dB, így a ventilátort akár éjszaka is zavartalanul használhatod.

Concept VT5000
Concept VT5000

Tökéletes áttekintés

Természetesen egy jól olvasható tiszta LED kijelzőpanellel rendelkezik, amely áttekintést biztosít a Concept VT5000 ventilátor beállításáról. Nem szükséges aggódnod a ventilátor felügyelet nélküli működése miatt sem. A saját biztonságod érdekében a Concept VT5000 hősugárzót túlmelegedés elleni védelemmel is ellátták.


A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VT5000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VT5000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VT5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VT5000 Heizlüfter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VT5000 Heizlüfter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ