Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner

Termékkatalógus
VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner
Műholdvevő - 2x DVB-S2, 2x kártyaolvasó, 2x CI foglalat, HDMI, 3x USB, HbbTV, HD PIP, LAN +beépített WiFi modul, Dual Core 1,3 GHz, 2D/3D támogatás, Opera webböngésző
Kód:  JT100d Termékszám:  U152z

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner

Nagyszerű újdonság a piacon a VU+ mérnökeitől! A lehető legjobb Linux rendszerű műholdvevő készülékről van szó. Egyedi kivitelezésének és beépített kijelzőjének köszönhetően még a legigényesebb felhasználóknak is megfelel. A VFT kijelzőről könnyen leolvashatók az alapvető információk. Mutatja például az időt vagy az aktuális csatornát. Az LCD kijelzőn személyes képeket vagy egyéb érdekességet jeleníthet meg. A megbízható és gyors működésről a Linux operációs rendszer és az 1,3 GHz-es Dual Core processzor gondoskodik. A készüléket két DVB-S2 tunerrel és két CI foglalattal forgalmazzuk.

Legfőbb jellemzői

  • Filmnézés Full HD felbontásban
  • CI bemenetes CAM dekóderrel felszerelt
  • DVB-S és DVB-S2 tuner
  • Használja ki az OpenWebif funkciót
  • Nézzen videókat a YouTube-on
  • OSD menü

Széleskörű használati lehetőség

Az eszköz teljesen kompatibilis a JPEG, MP3 és XviD beépülő modulokkal. A termék OSD menüje többnyelvű, és támogatja az egyedi felhasználói felületeket. Természetesen megtalálható az automatikus csatornakeresés technológiája is. Az adások külső adattárolóra való rögzítésének funkciója egy a készülék rengeteg előnye közül. Az OpenWebif segítségével lejátszhatja multimédiás állományait, rögzítheti az adásokat és csatlakozhat a helyi hálózathoz. Ennek köszönhetően kedvenc műsorait bárhol nézheti, ahol van internethozzáférése. A mobil alkalmazások széles választéka lehetővé teszi a streamelt adásokhoz vagy a YouTube-hoz való csatlakozást. További nagy előnye a készüléknek, hogy a műsorokat közvetlenül streamelheti Android rendszerű okoseszközökbe. Semmi sem egyszerűbb, mint letölteni a Google Play üzletből az alkalmazást, amely segítségével közvetlenül telefonján vagy tabletjén nézheti a műholdas adásokat.

 

 

Paraméterek

Tuner
DVB-S2 Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!
Funkciók
Auto DiSEqC, HbbTV, WiFi Kész!
Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!
Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, LAN, USB, CI/CI+ Kész!

Tuner

Tuner
DVB-S2 Kész!

Funkciók

Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!
Funkciók
Auto DiSEqC, HbbTV, WiFi Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, LAN, USB, CI/CI+ Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Linux Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VU+ Duo2 2× DVB S2 tuner. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ