Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Wacom Bamboo Fineline 2 kék

Termékkatalógus
Wacom Bamboo Fineline 2 kék
4,5 2 értékelés
Érintőceruza
Kód:  MF110j2c Termékszám:  CS-600C1B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Bamboo Fineline 2 kék Megszűnt

Wacom Bamboo Fineline 2 kék

Fáradt létrehozásának grafikonok, ábrák vagy táblázatok a iPad? Nem használhatja az ujját megidézni a tökéletes vonal vagy modell szép formák és kontúrok? Dob zseniális trükk, amely lehetővé teszi, hogy pontosan megszabja minden a tervezett grafikus. Finom tip hihetetlenül pontos és erőszakmentes ellen a képernyőn a készülék.

legfontosabb jellemzői

  • Prémium termék megjelenése
  • A sokféle színkombinációk
  • Segítik a munka a mobil eszközök
  • Gyors töltés USB-n keresztül
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Kompatibilitás sok alkalmazás

Sebészi pontossággal

Stylus prémium megjelenést is pontosan idézi fel képeket a képernyőn a mobil eszközön. A vázlatok még soha nem volt pontosabb és korábbi munkája a képernyőn gyorsabb. Kényeztesse magát tökéletes munkakörülményeket, amelyek segítenek, hogy ez a termék.Prémium megjelenés befejezi az egyediségét a tollat. A berendezés használható alkalmazások Bamboo könyv megjegyzi Plus, GoodNotes, ZoomNotes és MyScript® intelligens megjegyzés. Újratöltése segítségével a mikro usb kábel nagyon egyszerű és gyors. Ez a konkrét modell célja az összes iPad Bluetooth intelligens. Azaz, például iPad Air, iPad mini (1. és 2. generáció), és így tovább.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Bamboo Fineline 2 blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Bamboo Fineline 2 blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Fineline 2 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Fineline 2 blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ