Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Wacom Bamboo Stylus DUO3 - narancssárga

Termékkatalógus
Wacom Bamboo Stylus DUO3 - narancssárga
4,0 1 értékelés
Kompatibilis az összes használó eszköz kapacitív érintőképernyő technológia, a másik oldalon a ceruza egy golyóstoll, alumínium
Kód:  MF110g6 Termékszám:  CS-170T Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Bamboo Stylus DUO3 - narancssárga Megszűnt

Wacom Bamboo Stylus DUO3 - narancssárga

Stylus Wacom Bamboo Stylus Duo3
Vytvořen pro mobilitu

Beépített mobilitás

Comfort kombinált elegáns design teszi a Bamboo Stylus Duo 3 kivételes társ a digitális teremtés. Kiváló minőségű alumínium kombinálva egy puha kivitelben kapható több színben. Carbon sapka ceruzát is lehetséges, hogy cserélje.

tökéletes helper

Stylus készülékéhez, amely fel van szerelve kapacitív érintőképernyő technológia. Ez a technológia reagál a nyomás a toll, így a kijelző úgy viselkedik, mint egy igazi papír. Saját ötletek, gondolatok, képek és a tervek, hogy elfog a legkisebb részleteket, ha útközben. 

Perfektní pomocník
Dvě funkce v jednom

Két funkciót egyetlen tollal

Ez a gyönyörű Stylus van a másik oldalon van szerelve egy golyóstoll, ami miatt felbecsülhetetlen asszisztens bármely irodában, vagy bárhol máshol. Ugyanakkor lehet dolgozni a táblagépen és papíron, csak fordítsa meg a tollat. A kupak lehet használni mindkét végén, amelyek jelenleg nem használ. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Bamboo Stylus Duo3 - oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Bamboo Stylus Duo3 - oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Stylus DUO3 - Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Stylus DUO3 - Orange.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ