Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Shop roku

Wacom Cintiq 22HD Touch

Termékkatalógus
Wacom Cintiq 22HD Touch
Grafikus tablet - 21,5", Full HD 1920x1080 felbontás, 5080dpi, tollállvány, DVI, USB
Kód:  MF115e14a Termékszám:  DTH-2200 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Cintiq 22HD Touch

A multi-touch grafikus táblát közvetlen grafikus munkára tervezték, mindenféle korlátozás nélkül. Az elegáns stílus és a tökéletes elhelyezés kombinációja társul a remek képernyőmérethez és felbontáshoz, ezek pedig lehetővé teszik, hogy teljes mértékben elmerüljön a kép részleteiben. Forgatás, zoomolás, filterek segítségével módosíthatja a megjelenítés módját, dolgozhat minden szinten. 

Legfontosabb jellemzők

  • Mozdulatok, stílusok és tökéletes elhelyezések kombinációja
  • Sokféle mód, zoomolás, forgatás, beállítások
  • ExpressKeys és Touchrings technológiák a leggyakrabban használt funkciókhoz
  • Több, mint 2000 módon használhatja a kijelzőt szögtől és nyomástól függően
  • Rendszeresen tárolhatja munkáját a beállításokban
  • Súly: 8,5 kg
  • Forgatható mindkét irányba - portré, horizont - és rengeteg az elhelyezés az optimális teljesítmény és kényelem eléréséhez

A közvetlen kapcsolat

A multi-touch módnak köszönhetően szó szerint a kezében tarthatja munkáját. A Wacom egyértelművé teszi, hogy az élvonalbei grafikus szerkesztők szakértelme sokkal több közvetlen módot igényel, mint az egér, és az ahhoz hasonló tárgyak. A ceruza és saját keze kombinálásával már semmit sem kell pontatlan eszközökön keresztülvinnie. Ez a tablet meghosszabbítása saját testének. 

Tartozékok közvetlenül a kézbe

A toll egy kiváló eszköz akár Airbrush vagy ArtPen segítségével használja. Ezek ergonomikus kialakítással rendelkeznek, pontosan a megfelelő helyeken használva lágyítást és más beállításokat. Ennek köszönhetően tökéletesen és biztonságosan illeszkedik az ujjai közé. Illesztések és módosítók vannak közvetlenül a testen, amelyek egyesítik a klasszikus eszközök előnyét a teljesen digitális környezettel. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wacom Cintiq 22HD Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Cintiq 22HD Touch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Cintiq 22HD Touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq 22HD Touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq 22HD Touch.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ