Shop roku 30 dnů na vrácení

Wacom Cintiq 27QHD

Termékkatalógus
Wacom Cintiq 27QHD
5 2 értékelés
Grafikus tablet - 27" színes LCD AHVA 2560x1440, 5080dpi, DisplayPort, HDMI, USB 3.0
Kód:  MF115e18 Termékszám:  DTK-2700

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Cintiq 27QHD

Ez a 27"-os professzionális tablet ideális eszköz tervezési munkákhoz, 3D-s animációkhoz, fotószerkesztéshez vagy más kreatív művekhez. A finom precíziós megjelenítés és könnyű vezérlés ösztönzik a szórakoztatóbb munkát és a jobb termelékenységet. A táblagépet a Wacom Pro Pen segÍtségével vagy vezeték nélküli távvezérlővel vezérelheti.

Hatalmas munkaterület

A 27"-os képernyő nagy kreatív munkaterületet biztosít. A 2560 x 1440-es felbontás lehetővé teszi, hogy a képek éles, tiszta, nagy felbontású minőségben jelenjenek meg, valamint biztosítja a 97%-os 1.07 milliárd színes Adobe RGB támogatást, hogy a színek pontosak és elképesztően élénkek lehessenek. A felhasználók kétségkívül nagyra értékelik majd a 178° széles látószöget, amely lehetővé teszi a tablet torzítás nélküli kép-megjelenítését. A Wacom Color Manager (külön megvásárolható X-Rite) segít a képernyő kalibrálásában a még jobb képek elérése érdekében. A Wacom Color Manager a legtöbb színkezelési megoldástól eltérően biztosítani tudja, hogy a táblagépen igény szerint beállíthassa a szükséges színárnyalatokat.

Nyomásra érzékeny toll

Két vezérlési módszer biztosítja, hogy kreatív munkája mindig gyors és intuitív legyen. A 2048 érintőtollakkal közvetlenül rajzolhat, festhet, tervezhet és szerkeszthet a képernyőn. Úgy viselkedik, mint egy igazi ecset vagy egy szövegkiemelő.

Vezeték nélküli kontroller

Az ExpressKey egy univerzális távirányító, amely a legfontosabb gyorsbillentyűket és a Touch Ring-et tartalmazza. A képernyő-vezérléssel kombinálva számos gyors és hatékony vezérlési lehetőséget biztosít. A billentyűzet használata helyett gépeléskor közvetlenül a kezében is tarthatja a képernyőt. A parancsikonok tevékenységek vagy alkalmazás-típusok szerint csoportosíthatók.

Műszaki adatok:

Kijelző:
Típus: LCD AHVA (szabadalmaztatott IPS)
Képernyőméret: 27 hüvelyk
Képarány: 16:9
Felbontás: 2560 x 1440 pixel
Pixel: 0,233 x 0,233 mm
1,07 milliárd szín (10 bites szín), támogatott videokártyák használatával
Fényerősség: 330 cd/m2
Kontraszt: 970:1
Válaszidő: 12 ms
Látószög (vízszintes/függőleges): 178°/178°
Felületi üveg: edzett üveg tükröződésmentes bevonattal

Egyéb jellemzők:
Teljesítmény: VESA Display Power Management Rendszer (DPMS)
Maximális teljesítményfelvétel: 80 W teljes terhelés mellett (fehér kijelző, táblagép és érintőképernyő engedélyezve, USB hub teljes mértékben kihasználva), 0,5 W vagy kevesebb alvó üzemmódban (nincs csatlakoztatott USB), 0.5 W kikapcsolt állapotban
Üzemi hőmérséklet és páratartalom: -10 és 60°C, páratartalom: 20% és 90% relatív páratartalom (nem kondenzálódó) (maximális tárolási páratartalom 38% 60°C-on és a maximális hőmérséklet 42°C-on, 90%-os nedvességtartalom mellett)
USB hub Upstream 1 Downstream (külső hubként): 5
Plug and Play: DDC 2B, DDC/CI

Interfész:
USB 3.0, DisplayPort videó bemeneti csatlakozóval, HDMI

Támogatott operációs rendszerek:
Windows (32/64 bit): 7 vagy újabb változat
Macintosh®: OS X, 10.8 vagy újabb verzió

Fizikai adatok:
Méretek: 770 x 465 x 54,5 mm
Súly: nagyjából 9 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wacom Cintiq 27QHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Cintiq 27QHD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Cintiq 27QHD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq 27QHD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq 27QHD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ