Rapture AlzaBoxy Q1

Wacom Cintiq Companion 2512 gigabájt

Termékkatalógus
Wacom Cintiq Companion 2512 gigabájt
Tablet 13,3 "színes QHD IPS 2560x1440 + Wacom Wireless Pen Pen Pro, Intel Core i7-5557U (3,1GHz), Intel Iris Graphics 6100 16GB DDR3 RAM, 512 GB SSD + microSD slot, Wi-Fi 802.11 b / g / n , Bluetooth 4.0, USB, 8MP + kamera 2 megapixeles, a Windows 8.1 Pro
Kód:  MF115x4 Termékszám:  DTH-W1310H

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Cintiq Companion 2512 gigabájt

Élvezze a teljes alkotói szabadságot a természetes tollrajz a megerősített képernyő Cintiq Companion 2. úgy tervezték, hogy habozás nélkül indított egy professzionális szoftver, és gólt inspirálja a legigényesebb művészek és tervezők. Zachyťte pozoruhodné detaily s vynikající přesností. Minden, amire szüksége a legjobb grafikát eredmények csomagolják be a munkaállomások.

legfontosabb jellemzői

  • Szakmai grafikus tábla a kreatív tehetség
  • Minőségi IPS kijelző finom felbontású qHD
  • Rajz egy tollat ??a képernyőn, valamint a papír
  • A csomagolt hardver akadályozza beáramló ötletek
  • Tablet Windows 8.1 rendszeren Pro

Pen: komoly művészeti természetes módon

Élvezze precíz, természetes irányítást a toll cserélhető tippeket, érzékenység 2048-szintű nyomásérzékelő és felismerve, hogy a dőlésszög. A toll továbbítja a kézmoz-, ahogy írhat valóságos papír. Ellentétben a papír, de akkor többujjas befejezetlen zoom in / out, forgatás és könnyen mozgatható a bővítés után.

Erőteljes bázis kész bárhol

Bármi legyen is a belégzés, bármilyen kreatív ő rekordját grafikus szoftver telepítve intuitív környezet a Microsoft Windows 8.1 Pro. Processzor 5. generációs Intel Core i7 processzor grafikus Iris Graphics 6100, 16 GB memória és egy nagy kapacitású SSD együtt a legigényesebb feladatokat a munkanap könnyedén toll.

Creative tabletta

Könnyű kialakítás kényelmes használni az öledben, valamint a munkaasztal. A Cintiq Companion 2 lesz képes tartani a kapcsolatot, ólom vagy konferenciahívás, szemtől szembe, show prezentál, patak videókat vagy zenét hallgatni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wacom Cintiq Companion 2512 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Cintiq Companion 2 512GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Cintiq Companion 2 512GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq Companion 2 - 512 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq Companion 2 - 512 GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ