A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Wacom Intuos Art Black Pen&Touch M

Termékkatalógus
Wacom Intuos Art Black Pen&Touch M
4,5 6 értékelés
Grafikus tablet -
Kód:  MF126e2a Termékszám:  CTH-690AK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Intuos Art Black Pen&Touch M

A természetadta művészi készségeink az iskola óta is folyamatosan fejlődnek. Ideje olyan eszközt venni a kezünkbe, amivel megmutathatjuk művészi vénánkat a világnak. Engedje kibontakozni kreativitását az élvonalbeli Intuos érzékelőfelülettel felszerelt Wacom grafikus tablettel. 

A papír és ceruza már a múlté

Műalkotásainak kialakítása sokkal pontosabb lesz, mint egér használatával. A nyomásérzékeny hegy, ami 1024 nyomásszintet tud megkülönböztetni  mindig olyan vastag vonalat húz, amire épp szüksége van. Előnye a hagyományos papírhoz képest, hogy támogatja a  többérintéses kezelést, amelyen keresztül szabadon tudja forgatni a művet, nagyítani vagy kicsinyíteni, hogy egyetlen részlet se maradjon ki. Digitális munkájának eredménye gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a valódi papíron készült rajztól.

Vázoljon, rajzoljon, színezzen, tervezzen, és mutassa meg munkája eredményét másoknak. Ebben segíteni fogja a vezeték nélküli, gumimarkolatos toll, amely része a csomagnak. Otthon, irodában vagy útközben. Kompakt kialakításának köszönhetően a tablet tökéletesen illeszkedik bármilyen laptop táskához. Legyen a műve mindig kéznél, hogy bármikor tökéletesíthesse.

További információk:

Aktív terület (szélesség x mélység):
216 x 135 mm

Fizikai méretek (szélesség x mélység x magasság):
275 x 217 x 11 mm

Multi-Touch felület:
igen

felület:
USB; vezeték nélküli RF

felbontás:
2540 lpi (100 vonal / mm)

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wacom Intuos Art Black Pen&Touch M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Intuos Art Black Pen&Touch M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Intuos Art Black Pen&Touch M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Art Black Pen&Touch M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Art Black Pen&Touch M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ