Shop roku Shop roku

Wacom Pen

Termékkatalógus
Wacom Pen
4,9 9 értékelés
Érintőceruza Intuos4, Intuos5, Cintiq 13HD, Cintiq 21UX (DTK-2100), a Cintiq 22HD, Cintiq 22HD Touch Cintiq 24HD és Cintiq 24HD Touch tabletekhez
Kód:  MF113d21 Termékszám:  KP-503E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Pen

A Wacom Pro Pen egy professzionális eszköz grafikák létrehozására és bizonyos Wacom tabletekhez alapfelszerelés. A toll tökéletesen kiegyensúlyozott és ergonomikus formájú, a szükséges alkatrészek gumírozottak, így még hosszú használat után sem fárad el. Programozható dupla gombbal rendelkezik, és rendkívül érzékeny hegye képes 2048 nyomásérzékenységi szintet érzékelni. Ezenkívül a csomag két további cserélhető hegyet tartalmaz, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt. További előnye, hogy körülbelül 60 féleképpen dönthető és a toll másik végén radír található. Lehetséges követni az eddigi rajzmozdulatokat a toll bekapcsolása után, és sokféle nyomási szint alkalmazható.

 
Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Intuos4, Intuos5, Cintiq 13HD, Cintiq 21UX (DTK-2100), a Cintiq 22HD, Cintiq 22HD Touch, Cintiq 24HD és 24HD Cintiq Touch tabletekhez

Jellemzők:

  • 2048 nyomásérzékenységi szint
  • 60 döntési szög
  • Radír a toll a másik végén
  • Két cserélhető hegy

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Pro Pen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Pro Pen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Pro Pen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Pro Pen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ