A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Wacom Intuos Pen & Touch toll

Termékkatalógus
Wacom Intuos Pen & Touch toll
Érintőceruza -Intuos Pen & Touch grafikus tablethez (CTH-480S / 680S)
Kód:  MF113d1b Termékszám:  LP-180E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wacom Intuos Pen & Touch toll

Az Intuos Pen&Touch tablethez tartozó Wacom tartalék toll egyedüli érzékelő technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a képek kényelmes szerkesztését vagy a grafika létrehozását. A vezeték és elem nélküli tollal történő munka egyedülálló módját fogja megtapasztalni. Gyorsan és pontosan elvégezheti a képek szerkesztését és egyéb olyan tevékenységeket, amelyeknél a klasszikus egér elveszíti a mozgás szükséges érzékenységét. Egyetlen más beviteli eszközzel sem lehetséges végrehajtani olyan finom mozdulatokat, és elérni egy olyan természetes hatást, amelyik ennyire hasonlítana a valódi alkotáshoz. 

A nyomásra érzékeny hegy lehetővé teszi, hogy a tableten összesen akár 1024 féle különböző nyomásszintet lehessen megkülönböztetni, ennek köszönhetően a rajzolás közben szabályozható a vonal vastagsága. Ezt legfőképpen speciális programokban fogja kihasználni, ahol rajzolás közben gyorsan változtathatja a vonal vastagságát. Ennek köszönhetően egy professzionális kreatív berendezésről beszélhetünk, amely alkalmas otthoni, illetve irodai használatra is. A hegyen kívül hátul egy radírgumi is található rajta.  


Műszaki adatok:

Megfelelő berendezés:
Wacom Intuos Pen&Touch (CTH-480S / 680S)

Típus:
Intuos Pen (vezeték nélküli, elem nélküli)

Érzékelő technológiák:
Szabadalmaztatott elektromágneses rezonancia

Nyomásszintek:
1024

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Pero pro Intuos Pen&Touch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Pero pre Intuos Pen & Touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Pen für Pen & Touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Pen für Pen & Touch.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ