A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

WD 2,5 "1TB My Passport Ultra fényes fehér, fehér

Termékkatalógus
WD 2,5 "1TB My Passport Ultra fényes fehér, fehér
4,7 23 értékelés
Külső merevlemez USB 3.0 (visszafelé kompatibilis az USB 2.0), 5400ot, WDBGPU0010BWT-EESN
Kód:  FW826m8b Termékszám:  WDBGPU0010BWT-EESN
WD 2,5 "1TB My Passport Ultra fényes fehér, fehér Megszűnt

WD 2,5 "1TB My Passport Ultra fényes fehér, fehér

Nem csak jól néz ki

My Passport Ultra egy karcsú, hatékony és biztonságos létesítmények. Az színbevonaton bújik hét generáció, az innováció és a megbízhatóság. Emberek milliói szerte a világon számára kiválasztott My Passport hordozható merevlemez. Talán te is.

My Passport Ultra, a rendelkezésre álló négy vonzó színben, 500 GB, 1 TB, 2 TB és 3 TB, rugalmas mentési lehetőségek, 256 bites hardveres titkosítás, és egy három éves korlátozott garancia.


le
Kapacita

A nagy kapacitású, hogy elfér a tenyér

A tárolási kapacitása 1 TB elég, hogy meg lehetett volna minden a fényképek, videók és zenei fájlok minden alkalommal.


WD Backup szoftver - egy skálázható és automatizált

Van egy stratégiát automatikus mentési funkció, amely megfelel a napi menetrend és a munka szokásokat. Készítsen biztonsági másolatot az összes fájlt a rendszer vagy csak bizonyos fájlok és mappák. Te mindent az irányítása alatt

le
Software WD Backup

le
Synchronizace

Helyi biztonsági mentés és mentés a felhő

Adjuk meg, hogy biztonsági másolatot készíteni a My Passport Ultra vagy a Dropbox fiók felhő szolgáltatások.


WD Security - védelem szintjét a minősített információk biztonságáról

A telefon tartalmának, akkor jelszóval védett, igaz? Tehát miért nem ugyanaz a tartalmát a My Passport? Válassza a jelszavas védelmet, amelyet használ erős 256 bites hardveres titkosítás által használt állami szervezeteket, hogy a bizalmas információk védelmét.


le
USB 3.0

Nagyobb teljesítmény az USB 3.0

My Passport Ultra kompatibilis az USB 3.0, amely egy adatátviteli sebesség 5 gigabájt / sec (háromszor gyorsabb, mint az USB 2.0). És a hatalom a My Passport Ultra, és nem kell cipelni terjedelmes tápkábelt.


egyedi design

Színek párosításával az ő stílusa

A legújabb generációs My Passport meghajtó a WD-től Ultra kapható gondosan kiválasztott színek illeszkedik a jelenlegi szín trendek. Válasszon a klasszikus fekete, fényes fehér, nemes kék és piros vad.

le
Různé barvy
le
Doplňky

Nagyobb teljesítmény az USB 3.0

Válassz egy színt, és hogy magát a My Passport Ultra kiegészítők, amelyek illenek az Ön személyes stílusát.Lásd további tartozékok My Passport Ultra lágy esetben a legújabb színpaletta - WD Grip.


WD Drive Utilities

A felhasználóbarát eszköz WD Drive Utilities lehet regisztrálni a meghajtót, akkor állítsa be az időzítőt meghajtó diagnosztika futtatásához, optimalizált funkciók és állítsa biztonsági funkciók lemezt.

le
Diagnostika

le
Elegantní design

Elegáns kialakítás és nagy kapacitású

Egy vastagsága mindössze 12,8 mm-es modell egy 500 GB-os meghajtó karcsú, gyors és rendkívül jó képesség a fontos digitális tartalom.


Termék megbízhatóságát WD

WD tudjuk, hogy az adatok fontosak, és az ebből következő lemezeket, hogy megfeleljen a szigorú követelményeknek a tartósság, ütésállóság és hosszú távú megbízhatóságot. És a nagyobb nyugalmat azok megbízhatóságát garantálják hároméves korlátozott garancia.

le
Záruka
Megjegyzés:
» Összes 1 TB külső merevlemez
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD 2,5 "1TB My Passport Ultra fényes fehér, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD 2.5" My Passport Ultra 1TB Brilliant White, bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD 2.5" My Passport Ultra 1000GB Brilliant White, biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD 2.5" My Passport Ultra 1000GB Brilliant White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD 2.5" My Passport Ultra 1000GB Brilliant White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ